Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Kimaradt jelenetekExkluzív: Így tanította Meggyes Dávid Horváth Grétát szomorkodni
Adásból kimaradt: Nézd meg, hogyan vezette be párját a tradicionális indiai színház alapjaiba Meggyes Dávid!
Gáspár Zsolti alaposan átkutatta a diákok hátizsákját
Gáspár Zsolti most sem tudott kíváncsiságának gátat szabni: A buszon kiszúrta, hogy kisiskolások is utaznak, és kapva-kapott az alkalmon, hogy kicsit jobban megismerje a helyi nebulókat. A videóból kiderül, mit talált Gáspár Zsolti az iskolatáskában!
Meggyes Dávid: ˝Úgy érzem magam, mint egy hadvezér˝
Az elmúlt hetek adásaiból már tudhatjuk, hogy Gréta és Dávid kifejezetten szeretnek platón utazni: Dávid a játék hevében úgy érezte magát a platón, mint egy igazi hadvezér: Hogy a történetében milyen szerepet osztott párjára, Grétára, az a videóból kiderül!
Szupercuki: Így bírta nevetésre a helyi gyerekeket Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti sosem sajnálja az időt, ha mókáról van szó: Még az elképesztően szoros verseny közben is szakított egy kis időt arra, hogy a helyi diákságot szórakoztassa sajátos produkciójával. Az önfeledt pillanatokért kattints a videóra!
Horváth Grétáék garantáltan a legcukibb társaságban utaztak
Gréta és Dávid útitársai már csak beszédhangjuk miatt is minden joggal indulnának a legcukibb gyerekek címéért! Az igazán szívmelengető pillanatokért kattints a videóra!
Liu Shaolin Sándor:˝Mintha húsz lánnyal csókolóztam volna egy éjszaka˝
A  Liu-testvérek egészen félreérthető beszélgetésbe bonyolódtak az egyik fuvaruk alatt.. A videóból kiderül, Sándor szerint milyen lehet húsz lánnyal csókolózni egy éjszaka alatt...
Exkluzív felvételek: Erről beszélgettek Gáspárék az első nyeremény vacsorán
Gáspár Evelin és Zsolti végre rendezett körülmények közt, étteremben vacsorázhattak nyeremény pihenésük alkalmával. A játékosok azonban nem felejthetik el egy percre sem, hogy idegen földrészen vannak: A videóból kiderül, mit tanult meg egy életre Zsolti a vacsora alkalmával...
Exkluzív: Gáspár Zsolti nem ismer véletlent, ha édességről van szó
Adásból kimaradt: Zsolti és Evelin az Ázsia Expressz 2 második hetén védettséget szerzett, amellyel egy nagyon gáláns ajánlattal is gazdagodtak: Eldönthették, hogy a hét további részét luxus körülmények közt, szállodában, zsebpénzzel és ellátással töltik vagy folytatják a többiekkel a megterhelő játékok. A páros nem sokat hezitált, és a pihenés mellett döntött. Egyik első útjuk az édességboltba vezetett, hiszen Zsolti híresen édesszájú. Az osztozkodás a megszerzett finomságokon azonban nem volt zökkenőmentes...
Exkluzív! Így vették át nyeremény szobájukat Gáspárék!
Adásból kimaradt: Zsolti és Evelin az előző héten birtokba vették a jól megérdemelt nyeremény hotelszobájukat. Az azt megelőző két kőkemény hét azonban nem múlt el varázsütésre: A cipők levétele után minden bűzlő kis részletre fény derült....
Gáspár Evelin kimondta: ˝Veca és Ábel kapcsolata szerintem nagyon kaotikus˝
 Evelin és Zsolti ítéletet mondott Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel kapcsolata fölött: A videóból kiderül, mi a kendőzetlen véleménye Gáspár Evelinnek az énekesnő kapcsolatáról..
Bereczki Krisztiánék teljesen elvesztek India forgatagában
Krisztián és Kornél nehezen találta fel magát India nyüzsgő forgatagában, ez pedig a Hajsza során végzetes következményekkel járt...
Táncosokat meghazudtoló mozgása van Meggyes Dávidnak
Horváth Gréta a kézügyességét, és párja Meggyes Dávid pedig tánctudását villantotta meg az Ázsia Expressz 2 egyik feladatánál.
Meggyes Dávid teljesen átszellemült, tigrissé változott át a feladat kedvéért
Gréta és Dávid komolyan vették a feladatot: Dávid még egy tigris maszkot is felvett, hogy hibátlanul hajtsa végre a feladatot. 
Horváth Gréta és Meggyes Dávid végre kettesben maradtak szobájukban
A páros végre kényelmes hotel szobában tölthette az éjszakát, így  kapva-kaptak az alkalmon, hogy azzal foglalkozzanak, amire a legnagyobb szükségük volt: A szobájuk csendjében vették át a másnapi szavazás összes lehetséges kimenetelét...
Kandász Andi ráérzett a ritmusra - A csípő ringatását sokan megirigyelhetnék
Míg Demcsák Zsuzsa egy félmeztelen férfit pingált tigrissé, addig Kandász Andrea táncosokat megszégyenítő módon ringatta a csípőjét. 
Adásból kimaradt: Életveszélyes járműben utazott Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Gréta és Dávid nem voltak szerencsések a stoppolás során, ugyanis sikerült leinteniük egy gyúlékony anyagot szállító autót...
Janicsák Veca teljesen kiakadt, ezúttal nem a férje volt a hibás
Janicsák Vecát sokszor láthattuk már feszült helyzetben a játék során, a legtöbbször férje, Ábel miatt. Ám ezúttal az énekesnő nem játékostársában találta meg a potenciális vitapartnert... Hogy kire rágott be Veca, az a videóból kiderül!
Janicsák Veca és párja ismét vitába keveredett
Veca és Ábel hatalmas kerülő utat tettek meg egy rossz stop miatt, ami aztán vitát okozott kettőjük között. Hogy miként próbálják orvosolni a hibát, azt tudd meg a videóból!
Sanyi teljesen átszellemült: Rendesen megmozgatta a csípőjét
Míg Ádó a testfestés rejtelmeibe ásta bele magát, addig Sanyi kitáncolta magát. Úgy tűnt, hogy az olimpikon élvezte ezt a feladatot. 
Így kerültek ágyba a Liu-testvérek
Hosszú és megterhelő napja volt a Liu-testvéreknek, ráadásul szálláshoz is csak nagy nehézségek árán jutottak. Az őket vendégül család azonban mindenért kárpótolta a két olimpikont: Igazi otthonos hangulatot varázsoltak a két fiúnak. A kedves családi pillanatokért kattints a videóra!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS