Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Kimaradt jelenetek« első lap | « előző | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | következő »
Meggyes Dávid elképesztően kedves gesztust tett
Gréta és Dávid nagyon szerencsések voltak első szállásadójukkal: a férfi nem csak hajlékát osztotta meg a párral, de betekintést kaphattak az ázsiai mindennapokba...A  könnyekig hatódott Dávid a szeretetet és odafigyelést nem is akármivel hálálta meg: A videóból kiderül, milyen felismerésekkel zárta a napot Dávid és Gréta.
Kínos: Befogadója szerint Horváth Gréta egészen más élőben, mint a fényképeken
Horváth Gréta mutatott egy fényképet a családnak, akik befogadták őt. Az ott lakó férfi szerint azonban Gréta máshogy néz ki előben, mint a fényképeken... Gréta reakciójáért nézd meg a videót! 
Meggyes Dávid: ˝Szerintem elértem a változókort˝
Dávid és Gréta egyre nehezebben bírják az Ázsiábam uralkodó hőséget, Dávid pedig teljesen kiakadt, hogy órák óta ömlik róla a víz. A pár ugyan igyekszik egymást mindenben támogatni, a helyi klímát azonban sajnos még a szerelem ereje sem képes megváltoztatni..
Horváth Gréta: ˝Ez jó gyerek, tiszta a lába˝
Grétának és Dávidnak a játék során először sikerült találni szállást éjszakára: Egy helyi férfi megígérte nekik, hogy hamarosan visszajön értük, és a pár a házában töltheti az éjszakát. Miután a szállásadójuk ígéretével ellentétben, hosszas várakozás után sem tért vissza, Dávid teljesen elvesztette lelkesedését. Szerelme, Gréta azonban nagyon igyekezett a nehéz percekben is megnyugtató szavakat intézni Dávid felé. Hogy célba ért-e Gréta bátorítása, és új erőre kapott- e Dávid, az a videóból kiderül!
Janicsák Vecáék szerint ki voltak ütve a helyiek, akikkel utaztak
Veca és Dávid örültek, hogy sikerült végül egy kocsit lestoppolniuk, viszont a versenyzők aggódtak, hogy utastársaik viszont nincsenek teljesen a helyzet magaslatán.
Janicsák Veca: ˝Ez már egy kicsit sok lesz˝
Janicsák Veca alaposan kiakadt, mikor az őt és Ábelt fuvarozó helyi férfi kissé elragadtatta magát és a búcsúzó ölelés közben az énekesnő nyakába szagolt.. A megszeppent Vecával készült interjúból kiderül, mit szólt a történtekhez férje, Ábel.
Vajon mit jelenthet Gáspár Zsolti szótárában az ˝orange dzsínsz˝?
Gáspár Zsolti szerint a helyiek nagyon bírják az "Gáspár stílust", valószínűleg ennek köszönhetően járnak többször sikerrel az útjuk során. Zsolti nagy boldogan újságolta el, hogy "orange dzsínszt" kapott az egyik árustól, Evelin azonban felvilágosította, hogy bizony totál mást mondott, mint amit szeretett volna.
Horváth Gréta megbánta volna döntését?
Gréta és Dávid hősiesen vállalták, hogy társaikkal együtt folytatják a játékot. A szerelmes pár azonban reggel mégis eljátszott a gondolattal, mi lett volna, ha a hét hátralévő részére inkább a luxusszállodát és a zsebpénzt választották volna...
Horváth Gréta otthonába invitálta ázsiai szállásadóját
Gréta viszonozni szerette volna a kedvességet, amit befogadójától kapott, ezért a híresség meghívta őt a saját otthonába. A gond csak az, hogy Gréta jövőbeni vendége nem biztos, hogy megértette a sztár minden egyes szavát.
Hódi Pamela első találkozása a rendőrökkel húzósra sikerült
 Pamela a stoppolás hevében figyelmetlenül választott autót: a bombázó szabályosan útját állta egy arra közeledő járműnek, ám abban legnagyobb meglepetésére rendőrök ültek. A videóból kiderül, megúszta-e a Pamela és Zsófi ezt az apró bakit!
Kedves ajándékkal lepték meg a helyieket Janicsák Vecáék
Ábel úgy döntött, hogy valamivel kedveskedne a helyieknek, amiért elfuvarozták őket a következő célállomásra. Az ajándékozás viszont nem ment olyan könnyen, mivel a táska alján lapult a meglepetés.
Meghitt pillanat: Könnyebb hátizsákért imádkozott Hódi Pamela
Hódi Pamela szerettei, az Ázsia Expressz 2 versenye és egy könnyebb hátizsák miatt fohászkodott lefekvés előtt a Jóistenhez.
Masszőrnek állt Meggyes Dávid
Az Ázsia Expressz 2 versenyzője kedveskedni szeretett volna szerelmének, Grétának, amikor megmasszírozta a hátát. Pamela viszont kapva kapott az alkalmon, és megkérte Dávidot, ha már úgyis két keze van, akkor nyomkodja meg az ő vállát is.
Ázsiába költözést fontolgatta Hódi Pamela és Huszár Zsófi
Az Ázsia Expressz 2 párosa azt fontolgatta, hogy akár együtt is élhetnének a Távol-Keleten...
Meggyes Dávid: ˝Elmeháborodott vagy már kora reggel!˝
Grétának és Dávidnak kicsit sem egyszerű közös döntést hoznia, Dávid már most elmeháborodottnak nevezte szerelmét. Vajon elég erős a szerelmük az Ázsia Expressz 2-hez?
Horváth Gréta az összeomlás szélére került?
Gréta és Dávid látszólag elvesztette a kezdeti lendületet: Dávid egyre dühösebben, Gréta pedig egyre elkeseredettebben próbálta leinteni az autósokat, akik fütyültek rájuk. Végül mégis szerencsével járt a pár, Gréta pedig nagyon meghatódott..
Instagram-fiókkal szállást kapni? Gáspáréknál még ez is lehetséges!
Evelint és Zsoltit hatalmas vendégszeretettel fogadták Srí Lanka-i szállásadóik. Zsolti szerint, Evelin Instagram követőinek száma miatt engedték be őket otthonukba, hálájuk jeléül pedig Magyarországra invitálták új barátaikat.
Srí Lanka-i háziasszonnyá vált Hódi Pamela és Huszár Zsófi
Pamelának és Zsófinak büntetésül mosnia kellett, azonban a lányoknak ez nem jelentett akkora kihívást, mint gondoltuk volna. Nézd vissza vágatlanul, mennyire élvezi a páros a Srí Lanka-i házimunkát!
Meggyes Dávid:˝Te így képzeled el az olimpiai bajnok kakilást?˝
Horváth Gréta és szerelme igazán ˝romantikus˝ beszédtémát választott magának. Vetélytársaik királyi szokásairól egészen részletes elképzelésük volt, melyet nem is tartottak magukban.
Horváth Gréta: ˝Elhányom magam˝
Horváth Gréta táskája olyan nehéz volt, hogy nem bírta türtőztetni magát. A nehéz súlytól annyira fájt mindene, hogy majdnem elhányta magát. 
« első lap | « előző | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | következő »


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS