Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

I. évadAmbrus Attila háta mögött kötött megállapodást Berki és Csuti
Berki úgy érzi, hogy Molnár Zsoltit is be kéne venni a Csutival való egyezségbe, azonban valakinek áldozatot kell hoznia. 
Kulcsár Edina leszúrta Csutit, amiért elszólta magát Berkiék előtt
Berkiék a legkisebb jégtömböt keresték az árusnál, azonban Csuti elszólásával hamar rájöttek, hogy nem értelmezték jól a feladatot. 
Molnár Zsolti kedvenc sorozatában látta, hogyan óvja meg a jeget az olvadástól
A játékosoknak szállást kellett találniuk és a jégtömbre is vigyázniuk kellett, azonban nem tehették be a hűtőszekrénybe. Megyeri Csilla párja egyik kedvenc sorozatát idézte fel, amiben a jeget a földbe rejtették el egy veremben.
˝Még jó hogy nem lett balesetünk!˝ Egy defekt miatt szakadt félbe Csutiék kocsikázása
Defektet kapott az autó, amivel Kulcsár Edináék és Ambrus Attiláék utaztak, ráadásul nem volt pótkerék, így újra kellett kezdeniük a stoppolást. 
Adás előtt: Így beszélték ki a versenytársak Kulcsár Edináékat
Zsolti szerint nem volt "egészséges a mosoly" Edináék arcán, amikor meglátták, hogy hányadik helyen végeztek az előző kihívásban. 
Ez a közös Berki és Ambrus sportmúltjában
Ambrus Attila és Berki Krisztián is kapus volt, előbbi hoki, utóbbi foci. De mind a ketten zömmel a cserepadot koptatták, ahogy Krisztián fogalmak, stabil cserék voltak...
Ambrus kerámiáival bizniszelt Laoszban
Ambrus Attila arany kerámiájáért cserébe vitték tovább Berkiéket a Mekong mentén. Attilánál lapul még néhány tárgy, amivel messzire juthatnak... Ambrus szerint
Cseke Katinka kiabálva futott a kocsi után
Elképesztő sprintet vágott le Cseke Katinka egy kocsi után. mint kiderült, azt hitte, ott hagyta a pulcsiját. A felső nem lett meg, hiába volt hát a futás...
Ázsia Expressz - 16. adás 1. rész
A játékosoknak a lehető leggyorsabban kell eljutniuk Pak Kading halászfaluba, azonban először Nam Lo-ba kell elstoppolniuk, ahol egy újabb kihívást kell teljesíteniük.
Ázsia Expressz - 16. adás 2. rész
A játékosok megérkezvén Nam Lo-ba kemény feladatot kapnak Nóritól. Ki kell halászniuk egy kondér halszószból egy kis kapszulát, amiben végső célpont pontos címe van. Az a páros, aki nem vállalja be a feladatot, 20 percnyi időbüntetés után kapja meg a címet. 
Ázsia Expressz - 16. adás 3. rész
Az amulettjátékban Berki Krisztiánék és Megyeri Csilláék küzdöttek meg az 1 millió forintos amulettért. Hogy párosaink hogyan remekeltek a halfeldolgozásban, és ki nyerték meg az 1 millió forintot érő amulettet, kiderül a videóból.
Megyeri Csilláék legyőzték Berkiéket az amulettjátékban
Berki Krisztiánnak nem sikerült elsőre a hal filézése, ezért újra kellett kezdenie, ami miatt hátrányba kerültek. Csilláék is megmutatták a helyi asszonynak a filézett halukat, ami tökéletesre sikeredett, így ők nyerték meg az 1 millió forintot érő amulettet.
Elképesztő, hogyan dolgozzák fel halat a laoszi emberek
Az amulettjátékban Megyeri Csilláéknak és Berkiéknek a halfilézést kellett elsajátítaniuk a laoszi emberektől. 
Melltartóban turkált Kulcsár Edina a büdös halszószban
A következő célpont nevét kellett megtalálniuk a halszószban az Ázsia Expressz játékosainak, azonban a feladat cseppet sem volt egyszerű, hiszen a szálkák mellett a szaggal is meg kellett küzdeniük.  
˝Mi az, hogy long?˝ Cseke Katinkát sokkolta, hogy milyen messze vannak a céltól
Pallavicini Zita és Cseke Katinka egyik autóból a másikba ült, remélve, hogy ezúttal szerencséjük lesz és nem utolsóként érnek a célba. Az egyik autós azonban hamar elvette a páros kedvét, amikor megmutatta, milyen messze vannak valójában a célponttól. 
Cseke Katinka reagált Megyeri Csilla féltékenykedésére
Megyeri Csilla az Ázsia Expresszben került konfliktusba párjával, Molnár Zsoltival Cseke Katinka miatt. Csilla úgy érzi, Katinka szerelmes vőlegényébe, azonban a színésznő cáfolta ezt a kijelentést, és a véleményét is elmondta a dologról.
˝Mintha jégdarabok verték volna az arcomat!˝ Borzasztó időben autóztak Kulcsár Edináék
Igazi monszun időjárás alakult ki a térségben, ami nem kedvezett az Ázsia Expressz játékosainak. Ambrus Attiláék Kulcsár Edináékkal együtt utaztak egy platós kocsin, azonban ezt az utazást nem úszták meg szárazon.
Így alakult Cseke Katinka és Pallavicini Zita kapcsolata az Ázsia Expressz után
Cseke Katinka nagyon sokat változott az Ázsia Expressz által. Ahogy fogalmazott, sokszor elgurult nála a gyógyszer, de nagyon sokat tanult Zitától, aki számára egy mester. Hogy a műsor után milyen maradt a páros kapcsolata, kiderül a videóból!
Ázsia Expressz: Könnyebb helyzetben lettek volna rejtett párosként Fésűs Nellyék?
Szombat este Fésűs Nellynek és Muri Enikőnek ért végett az Ázsia Expressz. A páros lehetőséget kapott Ördög Nóritól, hogy titokban folytassák a játékot, végül azonban úgy döntöttek, hogy hazamennek, bár úgy érzik, hogy rejtett párosként könnyebb dolguk lett volna.
Ázsia Expressz - 15. adás 1. rész
Újabb Hajsza várt három párosra, hiszen csak négy páros folytathatja útját a Mekong folyó mentén Kambodzsa felé. A három állomásos Hajsza lélegzet elállító buddhista templomok között zajlott. Hogy a Fésűs Nelly-Muri Enikő és a Cseke Katinka-Pallavicini Zita páros mellett kinek kellett harmadikként Hajszába mennie, kiderül a videóból.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS