Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

I. évadSzívszorító! Nézd, hogy ragaszkodott a kiskutya Csutihoz
Hozzásimult, szinte ölelte kis mancsaival a kutyus Csutit...
Ambrus szerint tiszteletet, alázatot tanultak Ázsiában Berkivel
Berki Krisztián életében nem könyörgött, de Ázsiában ezt kellett tennie... Ambrus Attila szerint tanulnak ebből a helyzetből, főként tiszteletet és alázatot, ami - szerinte - egyikükben sem volt meg.
Ázsia Expressz - 18. adás 1. rész
A párosoknak ezen a napon három küldetést is teljesíteniük kell. Az egyik feladat, hogy egy helyi gazdától kell elkérniük a traktorját, hogy vezethessék 15 percen keresztül. Valakinek le kell vágatnia a haját, a laoszi szerzetesek mintájára, illetve ki kell szolgálniuk négy helyi lakost egy étteremben.
Ázsia Expressz - 18. adás 2. rész
Cseke Katinkáék nem vállalták be a szerzetesi frizurát, így keresniük kellett két embert, aki bevállalja helyettük a feladatot. Közben Kulcsár Edina és Csuti turistaként szabadon vásárolgatott. 
Ázsia Expressz - 18. adás 3. rész
Az amulettjátékban Kulcsár Edináék, Megyeri Csilláék és Cseke Katinkáék versengtek, ahol ezúttal show-t kellett csinálniuk. Nézd meg, hogy melyik páros nyerte meg az amulettet a produkciójával!
Pallavicini Zitáék leénekelték Kulcsár Edináékat az amulettjátékban
Mivel Megyeri Csilláék nem jutottak be az énekverseny döntőjébe, így a két páros között dőlt el, hogy ki nyeri meg az amulettet. 
Cseke Katinka színpadi spárgájától megőrültek a laoszi fiatalok
Hatalmas show-t csinált Pallavicini Zita és Cseke Katinka, akinek a produkcióját imádta a közönség. 
˝Ez óvoda!˝ Kemény kritikát kapott Megyeri Csilla és Molnár Zsolti a zsűritől
A zsűri tetszését nem igazán nyerte el Csilla és Zsolti a produkciójukkal. Nézd meg te is a páros alakítását a színpadon!
˝A fickó énekel, mint lao hentes˝ Így értékelte a zsűri Csutiék produkcióját
Az amulettjátékban egy 3 fős zsűri és a közönség előtt kellett énekelnie Kulcsár Edináéknak, Megyeri Csilláéknak és Cseke Katinkáéknak. Nézd meg, milyen értékelést kapott a Csuti és Edina. (A lao nyelven elhangzottak fordítása internetes fordítóval készült.)
15 másodperc! Ennyi volt hátra Berkiék büntetéséből, amikor Cseke Katinkáék célba értek
Már nem volt sok hátra Berkiék a büntetéséből, amikor megérkeztek Cseke Katinkáék. Krisztián vállalta a hibájuk következményét, és segített társainak a célba érni. 
Ambrus Attiláék szabályszegése nem maradt büntetés nélkül
Az utasítás ellenére két feladatot is egy városban csinált meg Ambrus Attila és Berki Krisztián, amiért büntetést kaptak.
Így műveli a földet Pallavicini Zita őrgrófnőként
Cseke Katinka ledöbbent, hogy párja, Pallavicini Zita milyen ügyesen szántja a földet.
Nincs az a pénz, amiért ezt Megyeri Csilla bevállalná
Csilláék ezúttal olyan feladatot kaptak. amit a műsorvezető semmi pénzért sem vállalt volna be. 
Adás előtt: Kiderült, mivel foglalkozott Megyeri Csilla a tévézés előtt
Molnár Zsoltinak és Megyeri Csillának négy helyi lakost kellett kiszolgálnia egy étteremben. Csillától nem állt messze ez a feladat, hiszen korábban már végzett hasonló munkát. 
Kulcsár Edina megsajnált egy csótányt
Csótánnyal, egérrel, patkánnyal is jóban van Kulcsár Edina, már nem zavarja semmi... Csuti meg is lepődött, mikor megsajnált egy kis csótányt...
Berki az Ázsia Expressz után bárkit felvenne Bentley-jébe?
A stoppolással töltött ázsiai napok után Berki akár egy festőt is felvenne kocsijába, csak hogy az időben beérjen a munkába...
Cseke Katinka megdöbbent: megértette a laoszi férfi, amit mondott
Szállásadójuknak mesélte el Katinak, hogy milyen szerencsétlenségek történek vele, hogy elvágta az ujját. Erre a férfi fogta magát és adott neki egy ragtapaszt. Katinak elképedve kérdezte a férfitől: tetszik érteni magyarul?
Ázsia Expressz - 17. adás 1. rész
A párosoknak először Phonsyba kellett eljutniuk, ahol egy újabb feladat várt rájuk. 
Ázsia Expressz - 17. adás 2. rész
A párosoknak a jégtömbbel együtt kellett szállást találniuk. Fontos volt, hogy a jeget nem tehetik hűtőbe, így megoldást kellett találniuk arra, hogy ne olvadjon el gyorsan.
Ázsia Expressz - 17. adás 3. rész
Ezúttal nem az számított, hogy ki ért be leghamarabb a célba, hanem hogy melyik páros jégtömbje a legnehezebb. Hogy ki nyerte ezt a feladatot, és ki turistáskodhat, kiderül a videóból!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS