Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

I. évadBerki szerint 1 milliárd belefér a piros hátizsákba
Ambrus Attilával találgatták Berkiék, vajon mennyi pénz férhet hátizsákjukba. Attila 50 milliót fogott már, azt tudja, mennyi annak a súlya. És Berki vajon mennyit fogott már? Kiderül a videóból.
Megyeri Csilla párja képben van a brazil szappanoperákban
Gyerekkkoárban sok sorozatot nézett Zsolti, aki az Izaurát és a Paula és Paulinát is nézte...
Ázsia Expressz - 20. adás 1. rész
Vajon a négy páros közül melyik három folytathatja az utazást Kambodzsába? A Hajsza után kiderül... Ám mielőtt megkezdődött volna a küzdelem, összeült az Ázsia Expressz tanácsa. Hogy melyik páros kapott tíz perc előnyt, kiderül a videóból.
Ázsia Expressz - 20. adás 2. rész
Katinkáék és Edináék szinte egyszerre érkeztek a Hajsza első állomásához, ahol el kellett sajátítaniuk a kosárfonás mesterségét. Mindeközben Megyeri Csilláék rossz irányba haladtak...
Ázsia Expressz - 20. adás 3. rész
Drámai fordulat alakult ki, hiszen az eddig jól teljesítő Megyeri Csilla és Molnár Zsolt utolsó helyre került a Hajszában. Nézd meg, hogy sikerült-e behoznia a párosnak a lemaradást.
Vajon Megyeri Csilla és Molnár Zsolt folytatja a játékot rejtett párosként?
Ördög Nóri  felajánlotta Csillának és Zsoltinak, hogy rejtett párosként folytassák a játékot. Hogy a páros hogyan döntött, kiderül kedden az Ázsia Expressz következő adásában. 
Könnyes búcsú: Megyeri Csilláék meglepő döntést hoztak!
A legfontosabb napon elpártolt tőlük a szerencse, egy világ dőlt össze Megyeri Csillában, ugyanis ők veszítettek a Hajszában. A könnyes búcsú nem maradt el, ám az igazi meglepetést az okozta, hogy meglévő két amulettjüket, melyik párosra hagyták... Hogy mi állt döntésük hátterében, kiderül a videóból.
Dráma! Megyeri Csilla az összeomlás szélére került
Nagyon megviselte a párost, hogy időt vesztettek, amiért az elején rossz irányba vitte őket a sofőr, és emiatt ők voltak az utolsók. 
Oda az előny! Rossz irányba mentek Megyeri Csilláék
Hiába kaptak tíz perc előnyt Zsoltiék, a lestoppolt autó rossz irányba vitte őket! Mire erre rájött a sofőr, addigra már óriási hátrányba kerültek Megyeri Csilláék!
Elképesztő: gyerekkel az ölében vezetett és telefonált közben
Laoszi alkalmi fuvarosuk megdöbbentette Pallavicini Zitáékat. Nézd, a férfi ölében a kisgyerekkel vezet, és telefonál is egyszerre.
Cseke Katinka szürreális élménye
Olyan dolgok történtek Katinkával, amelyekre idehaza még álmában sem gondolt.. Például, hogy egy gekko nézi pisilés közben. És hogy milyen más szürreális élménye van még, kiderül az extra videóból.
Ezt nézd! Állva aludt el a kocsiban a laoszi kislány
Bár Megyeri Csilláék próbálták leültetni a kislányt, ám ő csak állt a mozgó járműben és elszundikált...
Ázsia Expressz - 19. adás 1. rész
A játékosoknak Savannakhetből Napong falucskán keresztül kell eljutniuk a Pakse-ban található River Side Hotelbe. A tét nagy, hiszen az első beérkező páros védettséget szerez, míg a többiek automatikusan bekerülnek a szombati Hajszába.
Ázsia Expressz - 19. adás 2. rész
A játékosoknak egy tradicionális likőrt kellett elkészíteniük, azonban, hogy melyik párosnak hány üveget kellett megtölteniük az alapanyagokkal, azt Berki Krisztián és Ambrus Attila döntötte el, mivel ők értek elsőként a helyszínre.
Ázsia Expressz - 19. adás 3. rész
Nézd meg melyik páros fejére kerültek az arany kalapok, és kik azok, akik megküzdenek egymással a szombat esti Hajszában!
Megyeri Csilla igazságosságra vágyik
Megyeri Csilla szerint nem igazságos, hogy Kulcsár Edináék nem voltak hajszában. Katinka kíváncsi, lesz-e Csutiékban betyárbecsület...
Ambrus szerint Berki a legnagyobb zsivány?
Kezdem úgy érezni, hogy nem véletlenül vagy te a Berki Krisztián - ezt mondta Ambrus, aki meglepődve tapasztalta, hogy Krisztián öt lépéssel jár mások előtt. Hogy mi lesz a titokban kötött megállapodásokkal, kiderül, Krisztián egyelőre kételkedik Csutiban...
Berki vallomása: senkivel nem lett volna ilyen esélyem
Berki Krisztián örült, hogy ismét ketten mennek Ambrussal, utalt ezzel Csutiékra. Senkivel nem lett volna ilyen esélyem, mint veled - fogalmazott Ambrus felé, majd megvitatták, hol tartanának, ha párjaikkal jöttek volna Ázsiába.
Adás előtt: Nagy meglepetés érte Berki Krisztiánt, amikor meghúzta a vizeskannát
Krisztián is megkóstolta az általuk készített likőrt, ami olyan erős volt, hogy jól meghúzta a vizeskannát, azonban abban egészen más volt.
Kiderült, hogy történt Pallavicini Zita balesete
Kiesett az autóból Pallavicini Zita, mikor eg lovaglás után kocsival tartottak Budapestre...


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS