Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

I. évadÁzsia Expressz - 15. adas 2. rész
A Buddha parkos mozaikos fotózkodás után egy igazi türelemjáték várt a párosokra. A Hajszában elég jól menő Cseke Katinkáékat beérték Muri Enikőék, hogy a stoppolásnál melyik párosé lesz az első kocsi, kiderül a teljes adásból.
Ázsia Expressz - 15. adás 3. rész
Az óriási Hajsza végén egy párostól búcsút kellett venni, ám Ördög Nóri egy váratlan fordulatot tartogatott számukra. Hogy kik búcsúztak és ők életek-e a felkínált lehetőséggel, kiderül az Ázsia Expressz adásából.
Óriási lehetőséget kapott Fésűs Nelly és Muri Enikő!
Bár a Hajsza veszteseként Enikőéknek kellett távozniuk, Ördög Nóri egy rendkívüli ajánlattal állt elő számukra: rejtett párosként folytathatnák a versenyt. Hogy ez mit jelent és hogy éltek-e a lehetőséggel, kiderül a videóból...
Cseke Katinka sírva: ˝föladtam˝
A szoborparkban bolyongott már hosszú ideje Katinak és Zita, Csilláék könnyen megoldották a feladatot, majd Enikőék is lehagyták őket. Katinkánál eltörött a mécses.
Fésűs Nelly kiakadt: mi ez, hogy itt dagonyázunk?
Hol élünk mi, erődben? - fakadt ki Nelly, mikor az eső áztatta agyagos talajon dagonyázva kellett stoppolniuk...
Harc a kocsiért: Fésűs Nelly felvette a kesztyűt Cseke Katinkáékkal
A Hajsza egy pontján ugyanott tartottak Cseke Katinkáék és Fésűs Nelly-ék, továbbjutásuk múlhatott azon, melyiküknek sikerül először kocsit stoppolnia. Megindult hát a küzdelem...
Óriási balhé: Megyeri Csilla szerint párját parasztgyereknek nézik Berkiék
Csilla kiakadt a Hajsza során, mert szerinte Zsolti túl sokat segített Katinkáéknak. Párja próbálta neki elmagyarázni, hogy miért játszik bután és hogy nem a pillanatnak kell élni, hanem a következő lehetőségnek, de csak ordítozás lett a vége. Csilla szerint Katinka szerelmes Zsoltiban, amúgy pedig Zsoltinak senki sem segít, mert a többiek - Berkiék és Csutiék is - csak egy vidéki parasztgyereknek tartják.
Kulcsár Edináék és Berkiék is remélték, hogy Megyeri Csilláék kiesnek?
Csilla szerint Krisztiánnak nem volt őszinte a mosolya és ugyanezt látta Edináékon is, amikor elsőként ő és Zsolti értek vissza a Hajszából...Szerinte mindkét páros reménykedett abban, hogy most ők hazamennek...
Muri Enikővel nagyot fordult a világ
A Hajsza után, az ázsiai kaland harmadik hetének végén Muri Enikő sírva nyilatkozott: ˝megtanultam megbecsülni, mindent amit kaphatok, nagyon örülök, hogy ekkorát fordult velem a világ˝.
Ezen besírsz: Cseke Katinka, Pallavicini Zita és a platós kocsi esete
Katinkának sikerült kocsit stoppolni, ami el is vitte őket, csakhogy előbb fel kellett jutniuk az autó platójára... Nem bizonyult egyszerű feladtak... Hogy miként alakult Katinkáék Hajszája, kiderül az esti adásból, 20.20-tól a TV2-n!
Ázsia Expressz - 14. adás 1. rész
A versenyzők Van Viengből Laosz fővárosába, Vientiane-be kell eljutniuk. Ördög Nóri készített néhány fényképet, amin ő maga, néhány helyi lakos és a hangmérnök kollégája található különböző félre nem érthető helyzetben. A játékosoknak reprodukálniuk kell a fényképeket, csak így érhetnek célba. Nóri pedig eldönti, hogy a kép mennyire hasonlít az övére.
Ázsia Expressz - 14. adás 2. rész
A játékosok tovább folytatták a fotózkodást a helyiekkel, azonban Cseke Katinkáéknak ez sem ment egyszerűen. Közben Berki Krisztiánék és Kulcsár Edináék között komoly versengés alakult ki a védettségért. 
Ázsia Expressz - 14. adás 3. rész
A párosok megérkeznek Laosz fővárosába, ahol mág egy feladat vár rájuk. Hogy ki ér be elsőnek a célba, és kik mennek a Hajszába, kiderül a videóból!
Cseke Katinka Megyeri Csilláékban látja a játékban maradás reményét?
Pallavicini Zita szerint, Csilláék nem segítenének nekik a bajban, azonban Katinka máshogy látja a dolgot. Zsoltival nagyon összebarátkoztak, úgy tekint rá, mint az öccsére, és tudja, hogy a játékban is számíthat rá és Csillára.  
Berki Krisztiánék szövetkeztek Csutiékkal Megyeri Csilláék ellen
Az elsőként célba érő Berki Krisztián és Ambrus Attila komoly taktikába kezdett, és rögtön be is avatták Kulcsár Edináékat, hogy kiket kéne a Hajszába küldeni. 
Hiába küzdöttek Kulcsár Edináék, Berkiék szerezték meg a védettséget
Mindkét páros nagyon harcolt, hogy megszerezzék a védettséget, azonban Edináék sok időt veszítettek a stoppolásnál, így csak másodikként érkeztek a célba.
Cseke Katinkáék utolsóként álmodoztak a harmadik helyről
Semmi nem jött össze Cseke Katinkáéknak, akik kínjukban már azt is elképzelték, mi lenne, ha kiderülne, hogy ők a harmadikak.
Berki kielemezte az Ázsia Expressz párosait! Nem hiszed el, mit mondott róluk
Krisztián szeretné megnyerni a játékot Ambrus Attilával, ehhez azonban szövetségeseket kell találniuk.
Kulcsár Edina összerogyott: ˝Ezt nem bírom ki még egyszer˝
Teljesen elkészült erejével Kulcsár Edina, aki alig bírt megállni a lábán, Csuti is elfáradt, ráadásul sérülést is szerzett...
Berki hegyet venne Laoszban?
Laosz területének csak nagyon kis hányadát művelik, mert nagy részét hegyek foglalják el - részletezte Ambrus Attila, ezért Berkivel abban maradtak, hogy földet nem, maximum hegyet vennének Laoszban. És hogy Berki mit nyitna, ha helyben lenne érdekeltsége? Kiderül az extra videóból.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS