Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek
Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Hírek« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »
Idézd fel Bereczki Krisztián és Bohos Kornél legjobb pillanatait
Bereczki Krisztián és Bohos Kornélnak búcsúznia kellett  Ázsiától. Cikkünkben összefoglaltuk a testépítő páros legjobb pillanatait!
Ha még egy kis pluszra vágysz: Nézd meg a hét legjobb kimaradt jeleneteit
Az Ázsia Expressz 2 második hetében folytatódtak az izgalmak és folyamatosan pörögtek az események. Az oldalon folyamatosan hozzuk Nektek az exkluzív interjúkat és extra tartalmakat, de ezen felül adásból kimaradt jelenetekkel is kedveskedünk Nektek. Cikkünkben összefoglaltuk a hét legjobb kimaradt jeleneteit. Dőlj hátra és indulhat a mozi!
Szavazz! Kit szeretnél Pamela párjaként viszontlátni az Ázsia Expressz 2-ben?
A második Hajsza alkalmával Bohos Kornél és Bereczki Kriszitán párosa maradt alul. Ők még nem tudják, de múlthéten Pamela egy új szabály kapcsán lehetőséget kapott arra, hogy visszatérjen a játékba a második kieső páros tagjának egyikével.
Online maraton: Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 adásait
Ha esetleg lemaradtál róla, vagy újra néznéd az Ázsia Expressz 2 második hetének adásait, most megteheted! Cikkünkben összeszedtük az elmúlt hét összes adását! 
Mi vaan?!: A helyiek most végképp megunják a banánt
Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.
Szavazz: Kinek a tánca vett le teljesen a lábadról?

A játékosokat a tegnapi adásban egy egészen bizarr feladat elé állították. Amíg az egyik játékosnak egy félmeztelen táncosra kellett felfestenie a tradicionális tigris arcot, addig a másik játékosnak a hagyományőrző "tigris-táncot " kellett gyakorolnia... 


 


Szavazz: Szerinted ki lesz a harmadik Hajszázó páros?

A kilencedik adásból kiderült, hogy az Ázsia Expressz 2 játékának második Hajszáján Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, valamint Bohos Kornél és Bereczki Krisztián párosa már biztosan ott lesz.

Mi vaaan?!: A játékosok végre megtanulnak rendesen twerkelni
Ma kiderült, melyik két páros megy hajszázni, a mostani befutó helyszíne Calicut, de előtte a játékosoknak Kandanassery-ben kellett megállniuk az első feladatért.
Szavazz: Ki lesz az a két páros, aki biztosan hajszázik?

Az Ázsia Expressz 2 játékosai elképesztő hét elé néztek: a feladatok egyre nehezebbek, a távolságok folyton nőnek és a szálláskeresés sem megy már olyan könnyen Indiában, mint Srí Lankán. A párosok kétség kívül fáradnak, amin az elképesztő meleg és pára sem segít. A veszélyzónába kerülés így a védettséget élvező Gáspár Zsolti és Gáspár Evelin párosán kívül minden játékost fenyeget... 

Szavazz: Kinek a produkcióját élvezted a legjobban?

Tegnap a játékosok nem hétköznapi kihívás elé álltak: míg a csapatok egyik tagja a járókelők haját masszírozta egy különleges olajjal, addig a másik félnek szórakoztatnia kellett a rögtönzött hajszalon vendégét...

Mi vaaan?: Zsírosodásra hajlamos hajúak óvatosan nézzék!
Zsoltiék megkapták a frissen vasalt védettséget jelentő sárga pólókat, már csak az a kérdés, hogy mit választanak: mennek tovább a többiekkel vagy a hét végéig a hotelben lazulnak.
Szavazz! Szerinted kiket fog hátráltatni a Gáspár csapat?
Evelin és Zsolti bravúros teljesítménye nem maradt jutalom nélkül: a védettséget jelentő sárga pólón kívül még egy nagyon fontos dologban is döntést hozhatnak, amely akár végzetes hátrányt is okozhat a párosok számára..
Gáspár Zsolt kíméletlen taktikai játékot űz, de vajon ki lesz a következő áldozat?
 Gáspár Zsolt az Ázsia expressz 2 játékai során, gyakran füllentett a játékos társaknak. Azonban olyan is akadt, akinek nem a füllentéssel, hanem a tiszteletlenséggel volt problémája. Vajon Zsolti taktikus lépései kire csapnak le legközelebb:
Mi vaaan?: Egy páros ismét sárgulhat majd a győzelemtől
A párok izmai még ki szinte ki sem engedtek a legutóbbi játék után, amit Evelin és a folyamatos ájulás szélén lavírozó Zsolti nyert meg epikus küzdelemben. Ezzel begyűjtöttek egy másodikat is az első medáljuk mellé – ezzel egyelőre egyedül vannak a mezőnyben.
Te hogyan szavaztál volna az Ázsia Expressz 2 versenyzőinek helyében?
Az Ázsia Expressz hétfői adásában a párosoknak szavazniuk kellett az általuk legkedveltebb és legkevésbbé kedvelt versenyzőkre.
Szavazz! Szerinted melyik páros bírta a legjobban a csípős ételeket?
Az Ázsia Expressz hatodik adásában nagy kihívás elé állították a párosokat: csak azután folytathatták a versenyt, miután elfogyasztották a helyiek által kínált igencsak csípős ételkülönlegességeket...
Mi vaaan?!: A popcorn mellé mindenki készítse be a savlekötőt!
A Hulk-testű szingaléz menyasszonynak öltözött Kornél látványa a Srí Lanka-i hatóságok retináján is harmadfokú égési sérüléseket okozott, ezért az Ázsia Expressz eggyel északabbra, Indiában folytatódik tovább.
Irány az új úti cél: Ismerd meg, hol folytatódik tovább az Ázsia Expressz 2

Az Ázsia Expressz 2 játékosainak Srí Lanka után most új helyszínen, Indiában kell helytállniuk. 

Online maraton: Nézd vissza a heti Ázsia Expressz adásokat
Ha lemaradtál volna, vagy nem lenne elég számodra az Ázsia Expressz 2-ből akkor pattogtass ki egy popcornt, és nézd meg az első hét összes részét!
« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS