Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek
Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Hírek« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »
Rendhagyó angol leckék Horváth Grétával:˝What is this kendő?˝
Gréta nem bonyolította túl a kommunikációt, a 3. héten is keverte az angolt a magyarral, és úgy próbálta meg megértetni magát a helyiekkel. 
Durva szócsaták és szövetkezések alakultak ki az Ázsia Expressz 3. hetében
Hét elején megtudták a versenyzők, hogy Hódi Pamela és Bereczki Krisztián egy párként visszatér az Ázsia Expressz 2-be, amit nem fogadtak jól a játékosok, ám ezen hamar túl is léptek, hiszen hatalmas viták és szövetségek alakultak ki, ami többek kedélyét is felborzolta. 
Online maraton: Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 eheti adásait
Kapj elő egy popcornt, és nézd vissza velünk az eheti Ázsia Expressz 2 adásait. A nevetés és fergeteges izgalom garantált! 
Ha még nem volt elég az Ázsia Expresz 2-ből: Íme a legjobb kimaradt jelenetek
A harmadik héten is izgalmasabbnál izgalmasabb jeleneteknek lehettünk tanúi adásban, azonban a fergeteges pillanatoknak van folytatása is! Ha kíváncsi vagy az adásból kimaradt részletekre, akkor popcornt elő, és indulhat a mozi! 
Ezek voltak a hét legfergetegesebb pillanatai az Ázsia Expressz 2-ben
Számos elképesztően mókás és vicces pillanat történt az Ázsia Expressz 2 harmadik hetetében is, ezeket a jeleneteket válogattuk nektek össze. Nevetésre felkészülni! 
Mi vaaan?!: Úgy kiborul a bili, hogy valaki fel is adja
Megint itt a játékhét leggyűlöltebb napja, a hajszázás, remélhetőleg Zsuzsáék és Gáspárék is olimpikonra pihenték magukat, mert ők már tuti menni fognak.
Mi vaaan?!: Oszlásnak indul a szövetség?
Nóri a későn érkező párokat is korrepetálja a Gréta-Dávid páros és Gáspárék között lezajlott eposzi, hereverő csata eseményeiből: a medál Grétáékhoz került, ma náluk az előny, Gáspáréknak most csak a csicskalángos jutott.
Szavazz: Szerinted melyik két páros lesz biztos Hajszázó?

Sok múlik az Ázsia Expressz 2 játékosainak mai teljesítményén: A legügyesebb pár medált, a két legrosszabbul telejsítő páros azonban biztosan jegyet kap a holnapi Hajszára..

Mi vaaan?!: Megalakul a púderes gádzsik elleni ősszövetség
Sanyi és Ádó szerezték meg a védettséget, megvan a harmadik medáljuk is, úgyhogy ahogy Zsolti mondaná, „elmennek egy kicsi szivarozgatni” és úgy döntenek, hétvégéig kivonják magukat a forgalomból és csak turistáskodnak. A többiek is örülhetnek, hiszen addig is eggyel kevesebb párost kell majd lenyomni medálszerzéskor.
Most elmondhatod: Mi a véleményed Pamela és Krisztián párosáról?

Pamela és Krisztián visszatérése nem csak a játékosok számára volt megrázó hír: A két játékos egyáltalán nem szimpatizált egymással, mikor kiderült, hogy csak együtt folytathatják, mindkét játékos alaposan kiborult...

Szavazz: Szerinted melyik páros nyeri ma a védettséget jelentő sárga pólót?

A küzdelem egyre kiélezettebb a játékosok között, és a következő Hajszán csak az van biztonságban, aki védettséget élvez. Elképesztően nagy a tét, a játékosok pedig apait-anyait beleadnak, hogy előnyhöz jussanak..

Mi vaaan?!: Két játékos végre megtapasztalja a feltámadást
Gáspárék tepertőszűrő nélkül ugyan, de sikeresen visszatértek a múlt heti védettséghez járó bónusz welnesshétvégéről, a mezőny ismét teljes létszámmal vághat neki a harmadik játékszakasznak.
Szavazz! Szerinted melyik páros csalódott a legjobban Hódi Pameláék visszatérése miatt?

 Az Ázsia Expressz 2 játékosai még nem is sejtik, hogy Krisztián és Pamela hamarosan visszatér közéjük: Csak találgatni tudunk, melyik páros hogyan fogadja majd a hírt, miszerint újfent vetélytársakkal gazdagodik a mezőny..

Bereczki Krisztián & Hódi Pamela
Egyértelmű volt- e számodra, hogy te akarsz élni a lehetőséggel, hogy visszatérj a játékba? Bereczki Krisztián: ...
Így alakul az Ázsia Expressz 2 kapcsolati hálózata

Nem sok idő telt el a játék kezdete óta, azonban két hét látszólag pontosan elég volt ahhoz, hogy barátságok szövődjenek, illetve épp ellenkezőleg: vérremenő viták és teljes ellenségesség alakuljon ki a csapatok közt.

Ezek voltak eddig az Ázsia Expressz 2 legviccesebb pillanatai és elszólásai
A versenyzők sokszor humorukkal fűszerezik meg a nehéz pillanatokat, ezeket a vicces elszólásokat és jeleneteket szedtük össze nektek egy csokorba.
Így telt a versenyzők második hete az Ázsia Expressz 2-ben
A hírességeket ismét próbára tették az újabb kihívások, azonban a versenyzőkön egyre jobban érződik a kimerültség, ami az elmúlt öt napban még több konfliktust okozott.
Horváth Gréta angolja továbbgondolva: Már nemcsak beszél, hanem énekel is
Az Ázsia Expressz versenyzője az angol nyelvtudását már az éneklésben is megmutatta. Dőlj hátra, és élvezd a kellemes dallamokat!
Eddig ezek a párosok szereztek Medált az Ázsia Expressz 2-ben
Az Ázsia Expressz 2 nap mint nap próbára teszi a hírességeket, ahol nemcsak a feladattal, hanem az extrém körülményekkel is meg kell birkózniuk. Azonban a kemény küzdelem meghozza gyümölcsét, ugyanis a legjobb páros Medált kap.
Hatalmas viták és kifakadások a második héten
Nem volt vitáktól mentes az Ázsia Expressz 2 hete. A párosok tagjai többször is összetűzésbe kerültek egymással egy-egy megoldandó feladat kapcsán. Hogy kiknél borult ki a bili, azt összefoglalónkból megtudhatod! 
« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS