Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek
Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Hírek« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »
Online maraton: Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 elmúlt hetének adásait
A hűvös őszi hétvégéken tudunk egy igazán jó programot. Kuckózz be és nézd újra az Ázsia Expressz 2 adásait! Mozizásra fel!
Megváltozott szabályok, gyomorforgató ételek és mindenek felett medálok: Így telt a negyedik hét!
Az Ázsia Expressz 2 játékosai minden bizonnyal az egyik legnehezebb hetükön vannak túl: Hiába hagyták ott a nyüzsgő Indiát és tértek át az egzotikus Thaiföldre, a megváltozott szabályok, az elképesztő feszültség és a kiesés gondolata ezen a héten sem könnyítették meg a dolgukat...
Mi vaaan?!: Az egyik pár ma menni Magyarország
A helyiek vendégszeretetének hála az előző éjszaka az indiai csövezésekhez képest luxi körülmények között telt a pároknak. Mondjuk van is mire rápihenni: ez az utolsó előtti hét utolsó napja, ma véget ér a medálok gyűjtögetése, kiderül, kik jutnak tovább egyenes ágon a döntőbe. A többi három párnak hajszáznia kell, a leglassabb pedig repülhet is haza.
MI VAAAN?!: Szerelmes lábszag csak erős idegzetűeknek
Az előző játékban Vecáék tom yum levese lett a kevésbé borzalmas a kettő közül, így övék a medál, bónuszként pedig egy másik érmet elrabolhatnak az általuk kiválasztott párostól.
Mi vaaan?!: Ekkora pusztítást tud végezni egyetlen tál pad thai
Mindenki visszatért az eredeti párjához, most pedig egy újabb játék fogja eldönteni, melyikük rajtolhat el először.
Mi vaaan?!: Ősellenségekből öribarik?
Folytatódik az elődöntő hét és a medálszerzés, Nóri ma egy extrém húzással fejeli meg a játékot: párokat kell cserélni. Az eredeti páros egyik tagja gazdaként fogja képviselni a páros érdekeit, ők Dávid, Zsuzsa, Veca és Evelin, náluk lesznek a ládikók is.
Mi vaaan?!: Egy páros ma alaposan megtrágyázhatja a medálültetvényét
Üdv mindenkinek Thaiföldön, itt indul az utolsó előtti hét – méghozzá nem is akárhogy...
Online Maraton: Nézd vissza az Ázsia Expressz 2 negyedik hetének adásait!
Az Ázsia Expressz 2 játékosainak ezúttal a túlzsúfolt Indiában kellett elképesztő hőségben helytállniuk. A feladatok a héten is bővelkedtek akadályokban: A  konfliktusok és a  feszültség nem könnyítette meg a küzdelmet, ezen felül a párosoknak nem csak a hőséget és fizikai korlátaikat, de tűrőképességüket is próba elé kellett állítaniuk!
Rendhagyó angol leckék Horváth Grétával
Ez a hét sem telhetett el Horváth Grétának nyelvi korlátok nélkül:A játékos egyre ügyesebben győzi le az angol nyelv akadályait, ezzel természetesen felejthetetlen pillanatokat szerezve nekünk...Rendhagyó nyelvóra következik!
Ezek voltak a hét legnagyobb pillanatai, amiket adásban nem láthattál!
Az Ázsia Expressz 2 játékosainak nem volt könnyű dolga az Indiában uralkodó hőségben, zsúfoltságban és sokszor nyomorban, így ez a hét sem múlhatott el felejthetetlen pillanatok és meghökkentő helyzetek nélkül. Íme a hét legjobb pillanatai, amelyeket adásban nem láthattál!
Hőség, nyomor, gyomorforgató feladatok - Így telt az Ázsia Expressz 2 negyedik hete
A játékosok elképesztően nehéz héten vannak túl, India túlzsúfolt utcáin és az extrém hőségen felül önmagukkal és konfliktusaikkal és szembesülinük kellett. Cikkünkben összefoglaltuk az Ázsia Expressz 2 negyedik hetének legfontosabb pillanatait!
Hódi Pamela mosási szokásai elkápráztatta a helyieket
Az Ázsia expressz 2-ben ezen a héten sem volt hiány mókás pillanatokból. Többek között az egyik legmeghökkentőbb az volt, mikor Hódi Pamela akkora átéléssel mosta a pólókat, hogy még a helyiek figyelmét is abszolút felkeltette...
Mi vaaan?!: Az egyik pár már nem éli meg a jövő hetet
Itt tartunk most számokban: ez a negyedik hajsza és a második olyan alkalom, hogy Gáspárékon sárga póló van, viszont az első eset, hogy Zsuzsáék kivételesen nincsenek a veszélyzónában.
Szavazz! Vajon ki lesz a harmadik hajszázó?
A 19. adásban kiderült, hogy Janicsák Vecáéknak és Hódi Pameláéknak már egészen biztosan a bennmaradásért kell küzdeniük. Vajon ki lesz a harmadik páros, akinek a Hajszában bizonyítani kell? 
Félelem és hányinger Indiában
Ismét együtt mindenki, Nóri a későn érkezőknek is kihirdeti a breaking news-t: Zsuzsáék hatodik nekifutásra végre megszerezték a legelső medáljukat, jár a többiektől a nyuszitaps. Éppen ideje volt már, ugyanis jövő héten az, akinek a legtöbb medálja van, automatikusan továbbjut a döntő szakaszba.
Mi vaaan?: A megtekintéshez füldugó használata ajánlott!
Gáspáréké az eheti védettség, Zsolti már fel is húzta a kevlármellényt jelentő sárga pólót, ők már biztos nem esnek ki a héten.
Mi vaaan?: Végre megvillan a legszexibb hazai felsőtest
Ma fog eldőlni az eheti védettség sorsa, egyelőre még a következő úti cél is top secret, ezt a pároknak kell majd kitalálniuk. A játékosokat egy közös busz elviszi egy darabon, onnantól stoppal kell boldogulni.
MI vaaan?: A mai naptól még Gandhi is kiborulna
Rákanyarodtunk a negyedik játékhétre, az új etap is közös eligazítással kezdődik. Gáspárék a legutóbbi hajszán elvileg kiestek, de gyakorlatilag a Liu-tesók önként hazamentek helyettük, szóval Zsolti most még inkább meg akarja mutatni, hogy itt a helyük.
Ezek a konfliktusok vezettek az Ázsia Expressz 2 háborús övezetté válásához

Elképesztően felpörögtek az események az Ázsia Expressz 2 játékában: A párosok már érzik, hogy a bentmaradáshoz már nem elég a szerencse és a jó erőnlét, a taktikára és egymás segítségére is szükség van. Az elmúlt hetekben több szövetség is kialakult, némelyik azonban csúnya és hangos véget ért. Cikkünkben időrendi sorrendbe szedjük a kialakult társulásukat!

Most elmondhatod a véleményed: Melyik páros a legkevésbé szimpatikus számodra?

Áll a bál az Ázsia Expressz 2 játékosai körül: Az elmúlt két hétben szövetségek jöttek létre és bomlottak fel, konfliktusok csúcsosodtak ki és párosok feszültek egymásnak...

« előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő »


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS