Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Extra videókÍgy látják esélyeiket az Olimpiai bajnok Liu testvérek
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere a jégen lepte meg a sportoló testvérpárt, akikkel ennek apropóján kivesézték az ellenfél csapatokat, valamint elmesélték első benyomásaikat a játékostársaikról. Arra a kérdésre, hogy kire bíznák az életüket a játék során, ha veszélyes helyzetről lenne szó, a fiúk meglepő választ adtak.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Ezt még a Liu testvérek gyomra sem bírta...
Ezekre az elképesztő megpróbáltatásokra még az Olimpiai bajnokok sem tudtak felkészülni maradéktalanul! Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Horváth Grétáék az Ázsia Expressz 2-re kapcsolatuk próbájaként tekintenek
A szerelmes pár kíváncsian várja, hogyan szerepelnek a feszült és kiszámíthatatlan helyzetekben. Gréta szerint az Ázsia Expressz kihívása pontosan megfelel arra, hogy kipróbálják, mennyit bír el a kapcsolatukra épített közös jövő. Ázsia Expressz 2- Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Janicsák Veca: ˝Nem nyugszom meg˝
Janicsák Veca és férje,  Ábel már nem először járnak együtt Ázsiában. Bár eddig csak pihenés kapcsán jutottak el az egzotikus tájra, most megismerik a kontinens kiszámíthatatlan, veszélyes oldalát. Hogy sikerül-e megőrizni a hidegvérüket, az a videóból kiderül. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Gáspár Evelinék az Ázsia Expresszről: ˝Az egyetlen akadály az idő lesz, meg a WC˝
Exkluzív videó: Hogy a Gáspár család szoros köteléke a végsőkig kitart-e, az augusztus 26-tól 19.10-től kiderül az Ázsia Expressz 2-ben!
Ezért üvöltött torkaszakadtából Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi
Exkluzív videó: Most igazi próbatétel elé áll Demcsák Zsuzsa és Kandász Andra barátsága. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Exkluzív videó: Ezt üzenték versenytársaiknak a Liu testvérek
Hamarosan kezdődik az Ázsia Expressz második évada a TV2-n, szereplők pedig egy exkluzív, premier előtti vetítésen megnézhették a műsor első epizódját. A Liu testvérek sajnos nem lehettek ott az esemény, hiszen egy olaszországi edzőtáborban vannak, ám egy üzenetet azért küldtek versenytársaiknak...
Horváth Gréta:˝Úristen, végünk lesz˝
Horváth Gréta és kedvese, Meggyes Dávid a humor teljes eszköztárával indul az Ázsia Expressz 2 kihívásainak. Másra nem is nagyon lesz szükségük, ugyanis Gréta talpraesett és vagány, Dávid pedig sportember lévén elképesztően céltudatos. Ez a kombináció sokak szerint a siker titka,: A videóból azonban kiderül, milyen gyengeségeik vannak, amik nagyban befolyásolhatják az Ázsia Expressz 2-ben nyújtott teljesítményüket.
Bohos Kornél:˝Krisztián, én nem is értem, hogy vagy a barátom?!˝
Bohos Kornél és Bereczki Krisztián párosa nem ismer véletlent, ha győzelemről van szó. Motivációjuk így egy szóban összefoglalható: siker. A testépítők pontosan olyan célirányosak és tettre készek, mintha egy világbajnokságra készülnének. Kornél azonban pontosan tudja, útitársa nem feltétlenül a legmegbízhatóbb férfi, akit barátjaként választhatott. Kíváncsian várjuk, hogy a két testépítő barát hogyan veszi a súlyos akadályokat, amiket Ázsia görget útjukba.
Janicsák Veca és férje, Ábel egy nagyon értékes dolgot hagynak itthon
A házaspár szerelme már hét eseménydús éve tart: Veca és Ábel kapcsolatuk során megjárt mélységet és magaslatot is. A pár pontosan ezért nagyon jól ismeri egymást, tudják, a másik mit szeret és mi az, ami végképp elkeseríti. A nagy kalandra egy számukra nagyon értékes dolgot viszont itthon kell hagyniuk: Kislányuk hiányától mindketten tartanak, erre nehezen tudnak igazán felkészülni.
Liu-testvérek:˝Lehet, hogy Srí Lankán lesz az első konfliktusunk˝
Ádó és Sanyi magabiztosan indulnak neki az Ázsia Expressz 2 kihívásának: kétségtelen, hogy a testvérpár nagy előnye, hogy összeszokott csapatot alkotnak, dinamikusak, ismerik egymás gondolatait. De vajon a megváltozott körülmények közt is fent tudják tartani a tőlük megszokott laza hangulatot?
„Figyi, nem tudod hol a Tények?” Így ismerkedett meg Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa
 Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea évtizedek óta elválaszthatatlan barátnők. A két nő szinte mindent tud egymásról, annak ellenére, hogy merőben ellentétes személyiségek: Andi cserfes és gondoskodó, míg Zsuzsa inkább kemény és átgondolt. A videóból kiderül, hogyan ismerkedtek meg és mi tartja együtt évtizedek óta a két műsorvezetőt.
Hódi Pamela és Huszár Zsófi: ˝Örök gyerekek vagyunk˝
 Az Ázsia Expressz2 bombázó duója nem akar többet, mint nyerni. Ehhez meg is van mindenük: bátorság, kitartás, erő és természetesen lehengerlő külső. Pamelával és Zsófival készült videóból kiderül, a páros melyik tagja szereti inkább feszegetni a határokat, melyik szépség a cserfesebb, valamint az is, hogy mi az igazán közös bennük.
Gáspár Zsolt szerint Evelin az ész, ő pedig az erő
Sajátos módon készül Gáspár Zsolt az Ázsia Expressz 2 kihívásaira, versenytársaival szemben legnagyobb előnyének a kitartását gondolja. Evelin szerint forró vérük és a humor nagy segítségükre lesznek az út során, az utóbbiban Zsolt pedig kifejezetten jó társa lesz. Bár félelmeik még így is akadnak: Hogy mi aggasztja legjobban Gáspárékat, az kiderül a videóból.
Exkluzív videó: Kamerák előtt hívta fel férjét Demcsák Zsuzsa
Az Ázsia Expressz második évadának sztárja a műsorhoz kapcsolódó fotózáson hívta fel szerelmét, Krishant. Ha kíváncsi vagy, miről beszélt a pár videotelefonálás közben, akkor kattints, és nézd meg a videót, melyből az is kiderül, milyen bókot kapott férjétől Zsuzsa!
Hódi Pamela barátnőjével és enciklopédiák tömegével indul útra
Az Ázsia Expressz 2. versenyzői Hódi Pamela és modell barátnője, Huszár Zsófi az indulás előtt egy utolsó szépségkezeléssel és több kiló enciklopédiával készülnek az útra…
A Liu-testvérek a gyomrukat készítik fel az ázsiai kalandra
Ádó és Sanyi összeszokott páros, akik a jégen már bizonyítottak, most azonban egy újabb kihívást vállaltak be együtt. Nézd meg, hogyan készülnek a testvérek a nagy utazásra! 
Horváth Gréta és párja impulzív csapatot alkotnak
Horváth Gréta és Meggyes Dávid lassan két éve alkot egy párt, és ha kell buldózerként fognak végigmenni Ázsián. 
Tényleg várják már Gáspárékat Ázsiában?
Gáspár Evelin szerint résen kell majd lenniük az utazáson, de nagybátyja megmondta a tutit: rájuk már várnak Ázsiában. Az biztos, hogy mi izgatottan várjuk a kalandjaikat! 
Demcsák és Kandász:˝A horoszkópunk szerint nyerésre állunk˝
Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea nem számít túl sportos párosnak az Ázsia Expressz 2. versenyzői között, azonban horoszkópjuk szerint nyerő páros lehetnek…


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS