Videók ADÁSOK
MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Teljes adásokÁzsia Expressz 2 - Különkiadás (2019.10.06.)
Az Ázsia Expressz 2 utolsó különkiadásában egy kötetlen beszélgetés során a szereplők elmondták, hogy milyen volt átélni azokat a pillanatokat a verseny során, amik bevallásuk szerint teljesen megváltoztatták őket.
Ázsia Expressz 2 - Különkiadás (2019.09.29)
Az ötödik héten sem volt hiány izgalomban az Ázsia Expressz 2-ben! Különkiadásunkban most olyan fergeteges pillanatokat, kulisszák mögötti jeleneteket mutatunk meg, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni! 
Ázsia Expressz 2 - Különkiadás (2019.09.22)
Az Ázsai expressz 2 különkiadásában jobban betekintést nyerhet mindenki az eddigi eseményekbe, konfliktusokba és a kapcsolatokba. Valamint Ördög Nóra szemszögéből is kiderülnek az ázsiai események.
Ázsia Expressz 2 - Különkiadás (2019.09.15)
Az Ázsia Expressz 2 különkiadásában jobban betekintést kaptunk a párosok konfliktusaiba és érzelmeibe, visszatekinthetünk a hét legfontosabb eseményeire, és belepillanthatunk a Liu-testvérek fantasztikus kalandjaiba is a pihenésük során. 
Ázsia Expressz – Különkiadás (2019. 09. 08.)
Az Ázsia Expressz 2 különkiadásában betekintést kaptunk a Gáspár-család nyaralásába, illetve kiderült többek között az is, hogy kivel térhet vissza a korábban már kiesett Hódi Pamela. 
Ázsia Expressz 2. - Különkiadás (2019. 09. 01.)
Váratlan fordulatok az Ázsia Expressz 2 forgatásán, melynek leginkább az egyik játék feladata volt a fő oka. Bohos Kornél és Bereczki Krisztián őszintén vallottak a Srí Lanka-i eseményekről. Azonban a fiúk kalandján kívül még más meglepetés is volt Ázsiában.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS