július 7.
Apollónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Országos előrejelzés: kedd estig

Keleten is csökken a felhőzet, megszűnik a tartós csapadék, utána mindenütt gomolyfelhős, napos idő lesz, főként a Tisza vonalában lehet néhol zápor. A többfelé élénk, helyenként erős északi, északnyugati szél estére mindenütt mérséklődik. A hőmérséklet délután 20 és 25, késő este 15 és 20 fok között várható.

Távolabbi kilátások szerdától szombatig:

Péntekig sok napsütésre számíthatunk, az ország nagy részén csak kevés gomolyfelhő képződik, csapadék sehol sem lesz. Szombaton várhatóan a nap második felében hidegfront érkezik északnyugat felől, hatására északon és nyugaton erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és záporok, zivatarok alakulnak ki. A csapadék estétől az ország többi részére is átterjed.

Orvosmeteorológia:

Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. Az idegrendszer ingerlékenysége gyakran csökken ilyen időjárási helyzetekben, ezért a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. Tartós álmosságérzés jelentkezhet.

Forrás: met.hu


KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG