november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Várható időjárás az ország területén hétfő estig:

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Tiszántúl kivételével sokfelé várható eső, zápor, a Dunántúl nyugati felén jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon időnként megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A Dunától keletre mérsékelt vagy élénk keleti, délkeletire szél lesz a jellemző. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 13 fok között alakul.

Várható időjárás az ország területén hétfő estig

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Éjszaka nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, reggelig a Dunántúlon jelentős mennyiség is eshet, de a Tiszántúlon még csak elvétve lehet csapadék. Hétfőn átmenetileg csökken a csapadék területi kiterjedése, majd a középső és keleti tájakon újra lehet intenzívebb eső, zápor. Ekkor a legkevesebb mennyiség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében valószínű. A Dunántúlon időnként megerősödik, holnap viharossá fokozódik az északnyugati, északi szél. Keleten csak néhol lesz élénk a keleti, északkeleti szél, majd holnap ott is északnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 13 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn a Dunántúlon 7 és 13, keleten 13 és 22 fok között alakul.

Orvosmeteorológia:

Kettős fronthatás várható. Legjellemzőbb tünet ilyenkor a fejfájás, de a borongós, esős idő általánosságban is kedvezőtlen hatással lehet közérzetünkre.

Forrás: met.hu


KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG