augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
Infópult
A Mintaapák és az Exatlon Hungary is felkerült a 2019-es keresési toplistákra
A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, hogy melyek voltak a legkeresettebb témák. A 2019-es összesítésben a TV2 két műsora, a Mintaapák és az Exatlon Hungary is előkelő helyen szerepelnek.

Az Exatlon Hungary első évada 2019 januárjában indult, a fináléra pedig április végén került sor. A nagyszabású sport-reality nemcsak a tévében érdekelte a nézőket, az interneten is hasított, így nem meglepő, hogy a Felkapott keresések listáján a hatodik helyet szerezte meg, olyan témákat megelőzve, mint a Black Friday vagy éppen az Európai Parlamenti Választások.

Az Exatlon Hungary 2020-ban visszatér a TV2 képernyőjére! Ha kíváncsi vagy, hogy kik lesznek a Bajnokok csapatának tagjai, kattints ide, és tudj meg mindent róluk!

A TV2 vadonatúj napi sorozata, a Mintaapák november 11-én indult, a széria pedig rögtön felkeltette az érdeklődést, így a Sorozatok éves listáján máris sikerült a harmadik helyet megszereznie! Ez óriási bravúr, hiszen a sorozat mindössze egy hónapja keződött, de ez is jól mutatja, hogy a nézők nagyon megkedvelték a négy édesapáról szóló történetet.

EVA_2424.jpg

Jó hír: Ha lemaradtál a Mintaapák epizódjairól, itt visszanézheted őket!

2019. december 12. 12:28

Címkék: mintaapák   Exatlon HungaryKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG