november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
Infópult
Több TV2-es producer is felkerült a legsikeresebb televíziós kreatívok toplistájára
A Kreatív októberi számában jelent meg az a toplista, amely a  2018/2019-es szezon legfontosabb televíziós kreatív producereit gyűjtötte össze.

A magazin kizárólag a 2018 augusztusa és 2019 júliusa között képernyőre került produkciókat vette figyelembe a toplista elkészítésekor. Az egyes emberek helyezéseit az általuk készített produkciók üzleti és kreatíveredményei alapján határozták meg.

A legfontosabb üzleti sikert jelző mutató a produkció nézettsége volt. A nézettségi eredmények áttekintésekor az abszolút nézettségi eredményeket és a csatornaátlaghoz viszonyított értéket is figyelték. A másik fontos üzleti szempont a produkció mérete volt. A kisebb gyártási költséggel futó műsorok kevesebbet értek, mint a nagyszabásúak.

Az értékelés további szempontjai a kreativitásra koncentráltak. Vizsgálták, hogy a produkciók teljesen újak voltak-e; ha nem újak, akkor az előző évadhoz képest mennyiben újultak meg. Azt is figyelték, hogy az adott kreatívvezetőhöz kapcsolódó produkciók csak néhány hónapig voltak-e adásban, vagy akár az egész vizsgált időszakban láthattuk azokat.

Ezek alapján Losonczi László (Exatlon Hungary, Ninja Warrior Hungary) az előkelő negyedik helyet, míg Horváth Csaba (Bezár a bazár!, Ninja Warrior Hungary) a hetedik, Wágner Tamás (Exatlon Hungary, Sztárban Sztár, Mit tenne a gyereked?) pedig a nyolcadik helyet szerezte meg a TOP10-ben, de szerepel még a listán Felhős György (Jóban Rosszban) és Németh Ádám (Csak show és más semmi!, Sztárban Sztár) is.

Gratulálunk!

TV2csoport2016_logo_RGB.jpg

Forrás: Kreatív Online

2019. november 8. 12:41

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG