Címke: geoblockedBusa Gabi bevallotta: Ezt sosem tudná elképzelni Böjte Dave-ről
Adás előtt: Busa Gabi örül, mert szerinte Böjte Dave-n már nem látszik a pénteki Négyek Viadala miatti szomorúság, sőt reggeli közben az is kiderült, mi az, amit egyáltalán nem tud elképzelni a Kihívóról, valamint hogy, mi okoz kisebb nehézséget számára az egyéni versenyben.
Pap Dorci nem akar Párbajozni: ˝Meg kell csinálni a mai napot, nincs mese˝
Adás előtt: Pap Dorci nagyon elszánt, szeretne a lehető legjobban teljesíteni a Hármak Viadalán, hiszen egyáltalán nem szeretne Párbajozni...
Váratlan ébresztő: Busa Gabiék alaposan meglepték a Kihívó fiúkat
Adás előtt: Böjte Dave és Adu is megtapasztalhatták, milyen amikor Busa Gabi a Villában ébreszti őket. Gabihoz Dorka is csatlakozott, ám ezúttal a kopogásra nem Kempf Zozo felelt, aminek okát Dave el is magyarázta a lányoknak.
Videóban az igazság arról, hogy Bogi elárulta-e a Kihívókat vagy sem
Besenyei Bogi exkluzív videóban igyekezett válaszolni a kérdéseitekre. A Kihívók csinos versenyzője szerint a színészkedés nem fér össze a sportteljesítménnyel, ezért nem érzi jogosnak a vádakat. Arról, hogy valóban adott-e információkat a Bajnokoknak, azt a videóban fejtette ki a sportoló.
Sziporkázás a pálya mellett: Íme a legjobb interjú pillanatok
Gelencsér Timi igyekezett mindig kiszedni a játékosokból az érzéseiket, gondolataikat a pálya mellett, egy-egy futam után! De sokszor az interjúk máshogy végződtek, mint ahogyan azt elképzelte. Most összeszedtük nektek a legjobb interjú pillanatokat. Figyeljétek az oldalunkat, hisz a napokban több best of videó is érkezik nektek!
Egy újabb esély: A Hármak Viadalán kell bizonyítaniuk az exatlonistáknak - hétfő 19.30
A versenyzők dolga egyre nehezebb, ám ez senkit nem tántorít el. A cél a legjobb három közé jutás! Hétfőn  este a Hármak Viadalával folytatódik az Exatlon Hungary 19.30-kor!
Exatlon Hungary - 103. adás
 A férfiak versenyével folytatódott az Exatlon Hungary. A Négyek Viadalán kiderült, melyik versenyző biztosította a helyét a legjobb három között.
Közel a vége: Karnyújtásnyira vannak a fődíjtól a versenyzők
Az utolsó szakasza kedződött az Exatlon Hungary-nek, ugyanis kezdetét vette az egyéni játék. A hét legmaradandóbb pillanataiért kattints!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS