Címke: geoblockedMár csak 5 versenynap van hátra!
Hamarosan véget ér az Exatlon Hungary, már csak pár nap és győzteseket hirdetünk!
Adu megfogadta: Beosztja energiáját, hogy elkerülje a Párbajt
Adu nagyon szeretné elkerülni azt, hogy Párbajoznia kelljen, ezért mindent megtesz azért, hogy megnyerje a Hármak Viadalát és biztosíthassa helyét a legjobb három férfi versenyző között.
Kempf Zozo vallomása: ˝Észbe kellett kapnom a játék legelején˝
Böjte Dave, Busa Gabi és Kempf Zozo reggeli közben arról beszélgettek, hogy hogyan képzelték az Exatlon Hungary-t, akkor, amikor megérkeztek Dominikára. A versenyzők bár próbáltak felkészülni a rájuk váró küzdelmekre, a valóság mégis arra késztette őket, hogy néhány dolgon változtassanak.
Böjte Dave örökre szívébe zárta a Bajnokokat: Hálás, amiért átsegítették őt nehéz időszakán
Böjte Dave számára nem indult felhőtlenül az Exatlon Hungary, hiszen a Kihívók nem fogadták be maguk közé az első két hétben. A Bajnokok azonban támogatták Dave-t, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a legjobbak között van a verseny utolsó szakaszában. A versenyző úgy érzi, nagy hálával tartozik a pirosaknak, és sosem fogja elfelejteni, amit érte tettek, sőt reméli, hogy akár barátság is kialakulhat majd köztük.
Pap Dorci figyelmeztette Adut: ˝Kicsit össze kell kapnod magad˝
Adu számára nem teljesen úgy alakult a múlt hét pénteki Négyek Viadala, ahogy azt elképzelte. Pap Dorci reméli, hogy versenytársa mára megváltozott, de azért a biztonság kedvéért néhány jó tanáccsal ellátta Adut, aki részben vérnyomását is okolja azért, hogy nem tudott nyerni.
Pap Dorciék pozitívan csalódtak a Bajnokokban: ˝Nagyon jól kijövünk˝
Pap Dorci kissé tartott attól, hogy milyen lesz, amikor összeköltöznek a Bajnokokkal, de szerencsére félelmei nem igazolódtak be. Derzsi Viki szerint ellenfeleik egyre jobban megnyílnak, aminek nagyon örül.
Szívszorító pillanatok, melyek után szem nem marad szárazon
Következő videós összeállításunkban a legmeghatóbb pillanatokat szedtük nektek össze az Exatlon Hungary második évadából! Figyelem, szívszaggató momentumok következnek!
Szabó Dorka különös dolgot vett észre Tóth Dávidon: ˝Ingerültnek tűntél˝
Adás előtt: Szabó Dorka és Tóth Dávid sem tudta megnyerni a Négyek Viadalát múlt héten. A kudarc lehetséges okairól a két Bajnok a Villában beszélgetett, mely során kiderült, miért látta Dorka Dávidot ingerültnek, és az is, milyen hibákat vettek észre a teljesítményükben.

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS