Két álom vált valóra: Az Exatlon Hungary végső győztesei Böjte Dave és Busa Gabi lettek


Eljött a nagy nap, amikor pont került a 109 napja húzódó verseny végére. A férfi Döntőben Dave és Adu mérkőztek meg egymással, kettőjük közül pedig végül Böjte Dave csatlakozhatott Busa Gabihoz.

˝Nem kell ahhoz a bűnözés, hogy pénzed legyen˝ - Adu teljesen megnyílt a kamerák előtt, és őszintén mesélt arról, hogyan ismerkedett meg szerelmével, és hogyan menekült meg attól, hogy rossz ember váljon belőle.

Böjte Dave még sosem volt olyan nagy összeg közelében, mint az Exatlon Hungary fődíja. A Kihívó azt is elárulta, nem gondolta volna, hogy eljut a Döntőig, hiszen mindig is önbizalomhiánnyal küzdött, és a többieket sokkal ügyesebbnek tartotta.

Adu sok mindenben megváltozott a Dominikán töltött 109 nap alatt. A versenyző már nem ítél csak a külső alapján, azt pedig nagyon megbánta, ahogy társával korábban viselkedett.

Az Exatlon Hungary utolsó versenynapján Adu és Dave küzdenek meg a férfi fődíjért, azaz a 15 millió forintért! Hogy ki lesz a győztes, kiderül hétfőn 19.30-tól a TV2-n!

Böjte Dave elárulta, kezdetben Alexa volt, aki a legközelebb állt hozzá, ezért megtört, miután őt elvesztette, de szerencsére onnantól kezdve a Kihívók többi tagjára is mindig számíthatott. Dave-nek a legfontosabb motivációja az volt a versenyben, hogy egy csapatként, jó hangulatban küzdjenek meg a Bajnokokkal.

Adu szerint Dave pozitív kisugárzása nagyon sokat lendített a csapaton egy-egy rossz napon, hiszen ő a legkilátástalanabb helyzetben is mindig tartotta bennük a lelket és az egész csapatra hatással volt a fiú gondolkodásmódja.

A Kihívó a műsor alatt döbbent rá, hogy nagyon rosszul viseli a nehéz és feszült pillanatokat a verseny alatt. Elárulta, sokszor volt konfliktusa kisfiús ábrázata miatt, lehet ebből adódik, hogy ennyire rosszul kezeli ezeket a szituációkat.

Dave még soha nem látott ennyi pénzt, ezért még el se tudja képzelni, hogy mire költené az összeget, de egy biztos: Egy részét családjának adná. Adu vállalkozást indítana és lakást venne belőle családjának.

Dave hatalmas változáson esett át a műsor alatt, nagyon sokat tapasztalt és tanult magáról. Adu egyáltalán nem sejti mi történhetett a nagyvilágban, mennyire kedvelik őt vagy nem szeretik őt, de egy biztos, várja hogy mit tartogat neki az élet az Exatlon után.

Dave Palik Lászlónak bevallotta, nem igazán aludt sokat, hiszen nagyon izgul már a végkifejlet miatt.

Adu nagyon örül, hogy Dave-el vívhatja meg az utolsó csatát, és az is boldogsággal tölti el, hogy ő futott Zozoval először az akadálypályákon. Szép keretbe foglalva ezzel az exatlonos pályafutását.

Adu nem gondolta volna, hogy idáig eljut a versenyben és próbálja félretenni, hogy mi forog kockán. Meg szeretné mutatni a nézőknek, hogy mindegy, hogy honnan érkezel, ha küzdesz, elérheted a kitűzött célokat, épp ezért soha nem szabad feladni.

Az Exatlon Hungary második évadának férfi Döntőjében Dave és Adu mérték össze az erejüket. A verseny két nyert szettig megy.

Az férfi Döntő első szettjében Adunak sikerült magához ragadnia a vezetést. Vajon egészen a győzelemig menetel a Kihívó?

Zalán szerint Adunak nagyon nem esik jól, hogy az egész Bajnok csapat Dave-nek szurkol. Bevallotta, ez lelkileg és mentálisan biztos megtöri barátját, hiszen neki sem esne jól fordított esetben. Kiemelte, ő is azért ül Adu mellett, hisz Dave kispadján, már nincs több hely...

Pap Dorci nem ért egyet Adu döntésével. Véleménye szerint Adunak ez az ügyességi nem megy annyira jól, a Döntőben nem ezt kellett volna választania, ráadásul barátja még izgul is, ezért elkapkodja.

A piros versenyzők egytől egyik Dave kispadján ülnek és szurkolnak a Kihívónak. Véleményük szerint ez hatalmas motivációt és önbizalmat ad neki.

Kempf Zozo és a Bajnok csapat mindig is támogatta Dave-et a játék során, ezért a Bajnok úgy érzi most is tartoznak neki annyival, hogy őt biztassák. Emellett az sem mellékes, hogy Zozot és Dávidot a kék fiú ejtette ki, ezért is örülnének, ha ő vinné el a trófeát.

Az Exatlon Hungary utolsó versenynapján a férfi Döntőben Adu és Dave között dől el a fődíj sorsa.

Busa Gabi szomorúan mesélte a Bajnokoknak, hogy Adu figyelmen kívül hagyta a szokásos futam utáni pacsit. A pirosak szerint Adu egyre idegesebb és feszültebb az állás miatt, ezért nem viszonozta a gesztust.

Adu és Dave gigászi csatája az utolsó fejezethez érkezett, ugyanis ma eldől, ki lesz az Exatlon Hungary második évadának győztese. Vajon melyik férfi versenyző hagyhatja el Dominikát a fődíjjal a zsebében?

Az Adu által választott akadálypályán Dave vezet 4:1-re, ami azt jelenti, hogy amennyiben behúzza ezt a futamot, övé az első szett és egy lépéssel közelebb kerül az álmai megvalósításához.

Dave-nek nagyon jól esik, hogy minden Bajnok őt támogatja, ezáltal feltörtek benne a régi érzelmek, amikor egy igazán fontos meccsnél is kiálltak mellette.

˝Megvan benned minden, csak nem hiszed el˝ - Adu arra kérte Dave-et tegyen meg mindent a pályán, hiszen egy karnyújtásnyira van a győzelemtől. Próbáljon mindent kizárni, főleg az érzelmeit és adjon bele mindent. Még egy utolsó közös medencézést is bevállaltak a fiúk a nagy megmérettetés előtt.

Dave behúzta az első szettet, így a másodikban ismét tiszta lappal indul a két fiú. Vajon Adunak sikerül leelőznie egykori csapattársát?

A második szettben ismét Dave indított jobban, azonban még Adunak is minden esélye meg van a győzelemre.

Dave egyre közelebb kerül az álmához, azonban ebben Adu még útját állhatja.

˝Ezért lett csak harmadik˝ - Adu nagyon bosszús lett az elvesztett futam után, durva dolgok hagyták el a száját Zozóval kapcsolatban.

Az állás 2:1 Dave javára, azonban úgy tűnik Adu újult erővel tért vissza a pályára. Vajon sikerül megfordítania az állást?

A második szettben Adu kiegyenlített. Vajon a Kihívó megállíthatatlannak bizonyul a Dave által választott pályán?

Adu nem bírta szó nélkül hagyni Alex viselkedését. A finalista fiú nem érzi jogosnak, hogy csapattársa Dave-nek szurkol, ezért durván odaszólt Alexnek.

Dave mindössze két hibátlan futamra van az Exatlon Hungary második évadának megnyerésétől. Vajon Adu útját állja egyikori csapattársának?

Böjte Davet csupán egy pont választja el attól, hogy megnyerje az Exatlon Hungary második évadának férfi Döntőjét.

Az asztalon ugrálva ünnepelte győzelmét az Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzője, Böjte Dave. A Kihívó torkaszakadtából üvöltött és természetesen a már ikonikusnak számító fáraó tánc sem maradhatott el a végén.

Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási ünnepléssel zárult a 109. versenynapig tartó küzdelem.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. június 1. 22:12

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS