Elképesztő küzdelem: Dorci és Adu már biztosan ott lesznek a Döntőben


Ezúttal három női és három férfi versenyző mérte össze az erejét és a tudását, a nap végén pedig kiderült, hogy Dorci és Adu jutottak be a Döntőbe.

Reggel a döntős csapat tagjai az elmúlt napok történéseiről és a közelgő fináléról beszélgettek. Abban egyetértettek, hogy az egyéni játék teljesen más, mint a csapatjáték fizikálisan és mentálisan is. Dave a napokban rengeteg futamot futott, ma már pihenni szeretne a nap végén, a páholyból szeretné élvezni a következő napokat.

Adu elmesélte Dorcinak, neki nem volt alkalma megtapasztalni az élet jó oldalát. Most, hogy már karnyújtásnyira van a fődíjtól, nem akarja elengedni. Meg szeretné teremteni családjának a jólétet.

Busa Gabi motiváltan ébredt, nagyon várja már, hogy megküzdjön a Döntőbe jutásért. A Bajnok arról is gondoskodott, hogy Kempf Zozo megkapja a reggeli kávéját, később pedig kiderült, milyen tervekkel vágnak neki a napnak.

A féktelen száguldás és emberfeletti akarat néha komoly következményekkel jár. Kedvenc versenyzőink a második évad alatt nem egyszer hibáztak a pályákon. Ezek néha viccesen sültek el, de volt, hogy komoly sérülés lett a végeredménye. Videónkban összeszedtük nektek a legnagyobb eséseket.

Gelencsér Timi extra videónkban kihangsúlyozta, szuper izgalmak várnak ma is a nézőkre, hiszen az erőviszonyok szinte teljesen egyenlőek a versenyzők között. Vajon kinek lesz biztos helye a fináléban?

Dave és Dorci sikeresen vették a keddi Párbajt, de a rengeteg futam sokat kivett belőlük, fáradtan keltek a Hármak Viadalának napján.

Gabi és Zozo reggel átbeszélték a keddi Párbaj törénéseit és Gabi egy igazán fontos észrevételét osztotta meg Zozoval. Hogy mi volt az, az kattintás után kiderül!

A döntős Bajnokok és Kihívók együtt kezdték meg a reggelt az asztal krül egy igazán fenséges lakoma keretein belül, amit Adu készített elő nekik. Hogy Dorka milyen furcsaságra jött rá evés közben, azt ő maga árulta el.

Adu tettvágya hatalmas, kipihenten és motivációval telve ébredt, azonban csapattársa Dave kicsit fáradtan és kótyagosan vág neki a mai napnak.

Kempf Zozo a napokban sokáig pihent és páholyból nézte a küzdelmeket, azonban most már tettre kész és tűkön ülve várja a harcot.

A lányok Hármak Viadalát Gabi és Dorci futama nyitotta meg. Vajon melyik lánynak marad a végén élete és lesz biztos résztvevője a Döntőnek?

A Hármak Viadala során mindenki meccsel mindenkivel, így a Kihívók egyetlen megmaradt női versenyzője Gabi után Dorkával is megmérkőzhet a pályán.

Pap Dorci már napok óta tízszer fut az akadálypályákon. A Kihívó érzi, hogy a teste egyre nehezebben bírja a sorozatterhelést.

A rajtnál két Bajnok, Gabi és Dorka, akik szintén egy-egy életet veszítettek eddig. Vajon ezúttal melyik lánynál csökken az életeinek száma?

A rajtnál ismét Gabi és Dorci állnak. Mindkét lány négy élettel rendelkezik, azonban a futam végén valamelyikőjük pontjainak száma egyel csökkenni fog.

Dorci ma még nem veszített futamot, így még mind a négy élete birtokában van, míg Dorkának már csak egy élete van.

Dorkának véget ért a verseny, így már csak két lány számára van a mai napon lehetőség arra, hogy Döntőbe jusson.

A Hármak Viadalán már csak két női versenyző között dől el, ki kerül be a Döntőbe. Vajon Dorci továbbra is verhetetlennek bizonyul vagy Gabi legyőzi a Kihívó lányt?

Busa Gabi és Pap Dorci ikonikus összecsapásának tétje óriási, ugyanis amennyiben a Bajnok lány veszít, biztossá válik, hogy Szabó Dorottya ellen kell kiállnia vennie a csütörtöki Párbajon.

Besenyei Bogi nem rejti véka alá véleméynét, Gelencsér Timinek elárulta, a Bajnokok mellett van a kékek egykori versenyzője.

Dorcinak három élete van, azonban Gabi számára ez az utolsó lehetőség a mai nap folyamán, hogy bizonyítsa, helye van a Döntőben.

A Hármak Viadalának női győztese Pap Dorci lett, így biztosította a helyét a Döntőbe.

˝Gyerünk, kicsi!˝ - Pap Dorci fejében apukája szavai visszhangzottak a küzdelem során. Gelencsér Timinek sírva vallotta be mit érez most a Kihívó. Az a sejtése, hogy a fináléban Gabival kell majd megküzdenie.

Egy már biztos: A Döntő egyik biztos résztvevője Pap Dorci, azonban egy hely kiadó a fiúk számára is. Elsőként Zozo és Adu mérkőznek meg egymással.

Adunak négy élete van, míg a leggyengébb statisztikával rendelkező Davenek csak három. Vajon a hátrány ellenére sikerül a kék versenyzőnek legyőznie egykori csapattársát?

Folytatódik a férfiak Hármak Viadala, a rajtnál pedig ezúttal Zozo és Dave.

A férfiak Hármak Viadalában minden a hármas szám köré csoportosul, ugyanis három fiú, három élettel vág neki a versenynek.

A rajtnál Adu és Dave, mindkettőjük három élettel vág neki az újabb futamnak. Vajon végül ki kerül ki győztesként?

A rajtnál Dave és Zozo, akik mindketten két élet birtokában vannak, a cél pedig nem kevesebb, mint a Döntőbe jutás.

Zozo és Adu gigászi összecsapásának tétje nem kisebb, mint a Döntőbe kerülés. A Kihívónak három élete van, míg a Bajnoknak csak kettő, azonban még semmi sem dőlt el.

Adunak három élete van, míg Davenek csak egy maradt, ami azt jelenti, hogy vesztes futam esetén Böjte Dave már biztos nem kerülhet be a mai nap folyamán a biztos Döntősök közé.

Ebben a futamban kiderül, hogy ki az, akinek holnap biztos Párbajoznia kell, ugyanis Zozo és Dave is egy-egy élettel rendelkezik.

Zozo és Adu között dől el, hogy ki lesz a férfi Döntő biztos résztvevője, valamint, hogy ki kényszerül Párbajra.

Pap Dorci tudta, nincs más választása csak a győzelem, Adu úgy érzi mindhárom fiú szinte hibátlanul teljesített a Viadalon, de nagyon örül, hogy végül neki sikerült először bejutni a fináléba.

Pap Dorci tudta, nincs más választása csak a győzelem, Adu úgy érzi mindhárom fiú szinte hibátlanul teljesített a Viadalon, de nagyon örül, hogy végül neki sikerült először bejutni a fináléba.

Adu szerint Zozo sokkal magabiztosabb, mint a két Bajnok lány. A Kihívó szerint Bajnok ellenfele biztos abban hogy kiüti Dave-et a Párbajon. Úgy gondolja, Dorka jobb játékos mint Gabi, de láthatóan félnek egymástól a lányok.

Dorka terve sajnos nem úgy sikerült, ahogy gondolta, nem nyerte meg a Hármak Viadalát. Úgy érzi egyedül maradt senkire nem számíthat, hiszen Gabival holnap ellenfelek lesznek, Zozo pedig Gabi lelki támasza.

Dorcit és Adut szeretteik repítették előre a Hármak Viadalán. Adunak párja, Dorcinak apukája szavai motiválták a verseny során. Dorci könnyes szemmel valott arról, szeretné, ha szülei büszék lennének rá.

Kempf Zozo sokat bosszankodott a nap folyamán. Az ügyességi is kifogott rajta, illetve úgy érzi Dave és Adu máshogy játszottak ellene, mint egymás ellen.

Busa Gabi Zozonak elmondta, sok volt számára a három napos pihenő, teljesen kiesett a játékból fejben. Gabi bevallotta, nem bánná már azt sem, ha Dorka jutna tovább, azonban Zozo gyorsan helyre tette csapattársát.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 27. 22:18

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS