Nem volt ellenfele a pályán: Kempf Zozo megállíthatatlan volt a Négyek Viadalán


Taroltak a Bajnokok: Busa Gabi után Kempf Zozo csatlakozott a legjobbakhoz. 

Dave és Adu izgalommal vágnak neki a Négyek Vidalának, kíváncsiak várják azt is, hogy hogyan tudnak majd egymás ellen küzdeni, és hogy ki lesz az ügyesebb.

Izgalommal vágnak neki a napnak az Exatlon Hungary férfi Bajnokai és Kihívói, akik a nap reggelén elmondták, hogy mennyire örülnek annak, hogy jobban megismerhették egymást. A fiúk nagyon hamar megnyíltak egymásnak, szeretnek együtt lakni.s

Dave már a játék eleje óta közel érzi magát a Bajnokokhoz, hiszen csak a pirosak álltak ki mellette egy darabig. Dave emiatt sokkal nagyobb örömmel, és lelkesedéssel fogadta őket, örül, hogy végre velük is beszélgethet, és együtt élhet.

Jön a férfiak Négyek Viadala! Vajon melyik versenyzőnek sikerül elsőnek biztosítania a helyét a legjobb három között? Kiderül pénteken 19.30-kor az Exatlon Hungary vadonatúj adásából!

Dorci és Viki megpróbálta megfejteni, hogy melyik fiúnak lehet a legnagyobb esélye győzelmeskedni. A fiúk küzdelmes napnak néznek elébe a lányok szerint, azonban bármi megtörténhet.

A Négyek Viadalának férfi versenyzői izgalommal állnak a startvonalhoz, hiszen nem tudhatják pontosan, hogy kinek van a legjobb statisztikája, vagy kinek lesz egy szerencsésebb napja.

Szabó Dorottya nagyon megdicsérte Gabit a Négyek Viadalán nyújtott teljesítményéért. Dorka szerint Gabi elképesztően ügyesen ment végig a pályákon, szó sem volt itt szerencséről, csak profizmusról.

Dave szerint a Bajnokok keze is benne van abban, hogy sikerült jól teljesítenie a versenyben. A Kihívó megköszönte a Bajnokoknak a sok támogatást, amit kapott tőlük a nehezebb pillanatokban, emellett pedig egy piszkos kis titokra is fény derült: Adu és Dave nem csak a sport királyai, hanem az éneké is.

Palik László elárulta, hogy Zozo a legjobb statisztikájú versenyző a játékban, így öt élettel vághat majd neki a küzdelemnek. Dávid járt a legrosszabbul, ő csak 3 élettel bír.

Kempf Zozo nagyon örül annak, hogy övé lett a legjobb statisztika, így plusz egy élettel vághat neki a mai küzdelemnek. Hogy sikert hoz-e neki ez a plusz egy lehetőség, az hamarosan kiderül!

Dávid próbál arra inkább koncentrálni, hogy minél jobban hozza a futamait, nem pedig arra, hogy Zozonál kettővel, a többi fiúnál pedig eggyel kevesebb élete van.

Adu a játék elején nem gondolta volna, hogy idáig eljut. A kék versenyző megvallotta, hogy sokszor önmagát, és marcangoló gondolatait is le kellett győznie a verseny során a siker érdekében.

Az Exatlon Hungary idei versenysorozatát Zozo és Adu kezdték meg, most pedig ők ketten kezdhetik meg a versenyt a férfi Döntőbe jutásért.

A férfi Döntő négyesének második párosa következik. Ezúttal Dávid és Dave küzdenek meg a legjobb háromba jutásért.

A harmadik futamban Zozo és Dave mérkőztek meg egymással. Vajon melyikük bizonyul gyorsabbnak a pályán?

A Négyek Viadala következő résztvevői Dávid és Adu. Az előbbinek kettő, míg az utóbbinak három élete van. Vajon melyikük bizonyul gyorsabbnak a pályán?

Zalán őszintén megvallotta érzéseit Gelencsér Timinek, azzal kapcsolatban, hogy milyen volt a többieket játszani látni, és újra a pálya szélén ülni.

Ezúttal két egykori csapattársnak, Zozonak és Dávidnak kell ellenfelekként megmérkőzni a pályán. Melyikük kerül egy lépéssel közelebb a győzelemhez?

Ezúttal a kékek játékosain sor, hogy összemérjék erejüket és tudásukat. Mindkettőjüknek három élete van.

Zozonak még meg van mind az öt élete, míg Adunak már csak három van birtokában. Vajon a Kihívó fiú be tudja hozni a lemaradását?

A Négyek Viadalában ezúttal a rajtnál Zozo és Dave állnak, azonban a futam végén egyiküknek egyel kevesebb élete lesz. Vajon ezúttal melyik fiú kerekedik felül?

Dave csalódottnak érzi magát a Négyek Viadalában nyújtott teljesítménye miatt. A kék játékos eleinte nagyon izgult, és úgy érzi, talán emiatt vallhatott kudarcot másodikként.

A Négyek Viadalában már csak Zozo és Adu maradtak, így innentől a már jól ismert Párbaj szabályai szerint zajlik a verseny. A tét óriási, a legjobb három férfi versenyző közé csak egy játékos kerülhet a mai nap.

Adu teljesen kimerült a nagy küzdelemben, lihegve omlott össze a futama után. A versenyző ahhoz, hogy összeszedje magát csak egy kis árnyékra, és pihenésre vágyott.

A rajtnál ismét Zozo és Adu, akik mindent megtesznek, hogy elsőként kerüljenek be a legjobb három férfi versenyző közé.

Adu számára ez az utolsó lehetőség, hogy megváltoztassa a játék menetét, ugyanis ha ezt a futamot elveszíti, Zozo kerül be elsőként a legjobb három férfi játékos közé.

Kempf Zozo elképesztő teljesítményt nyújtott az Exatlon Hungary pályáján, ezzel pedig bekerült a legjobb három közé.

Dave igencsak elkenődött a Négyek Viadala után, hiszen nem olyan teljesítményt nyújtott a futamok során, mint amilyet szeretett volna. A lányok a nap végén vigasztalni és bátorítani kezdték őt.

Dave egy kicsikét egyedül érzi magát a pályán, mivel úgy érzi, hogy nem szurkolnak neki olyan hévvel a többiek, mint Adunak. A lányok azonban megnyugtatták őt, hogy erről szó sincsen.

Kedves üzenetet írnak a Bajnokok és a Kihívók azoknak címezve, akik véleményük szerint megnyerik majd a játékot.

Az Exatlon Hungary döntős versenyzői egy-egy üzenetet hagytak azoknak a versenyzőknek, akik szerintük a döntőbe jutnak majd. A versenyzőkből csak úgy ömlöttek a szavak, és közben még egy kis mókázásra is volt idejük.

Gabi és Zozo a Négyek Viadalának végén átbeszélték élményeiket és tapasztalataikat. A beszélgetés során pedig egy sokat jelentő vallomás is kicsúszott Gabi szájából.

Gabi és Zozo a Négyek Viadalának végén átbeszélték élményeiket és tapasztalataikat. A beszélgetés során pedig egy sokat jelentő vallomás is kicsúszott Gabi szájából.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 22. 22:02

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS