Győzelmének köszönhetően Busa Gabinak biztos helye van a legjobb három között


A Bajnoknak elsőként sikerült bejutnia a 3 legjobb női versenyző közé, így már neki emiatt nem kell aggódnia.

 Az első közös reggeli során a kékek számára nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal fesztelenebb, lazább az ő csapatuk, mint a pirosaké. Derzsi Viki legnagyobb meglepetésére nem csak a hangulatuk, de humoruk is jobb a reggeli órákban, mint a Bajnokoknak.

Palik László reggeli közben lepte meg a mit sem sejtő versenyzőket. Az Exatlon Hungary műsorvezetője különleges, egészséges fogással érkezett a Villába, hiszen aki a döntőbe jut, annak szüksége van az energiára...

A soron következő versenyző, akit Palik László arra kért ,meséljen kicsit az Exatlon előtti életéről, Busa Gabriella volt. A versenyző elmondta, hogyan vált jogászból rendőrré és azt is megosztotta társaival, miért szerette meg igazán szakmáját.

Pap Dorci Palik Lászlónak mesélt a családjával való kapcsolatáról, az iskolapadba való visszatérésről, valamint arról, mit jelentene számára az Exatlon Hungary fődíjának megnyerése.

Adu őszintén beszélt arról, hogyan élt azelőtt, hogy elutazott Dominikára, ám Palik László egyik kérdésére inkább nem szeretett volna válaszolni.

Derzsi Viki elárulta, miért a focit választotta sportnak. A versenyző elárulta, egészen kicsi korában kezdődött a futball szerelem, ami mindenét formálta: gondolkodását, karrierjét, sőt, testét is.

Kempf Zozo elmesélte Palik Lászlónak, hogyan vált a bmx hobbiból karrierré, mikor kezdődött és miért pont ezt a sportot választotta a versenyző. Zozo azt is elárulta, mi hiányzik neki legjobban az otthoni életéből...

Böjte Dave elmesélte, milyen szakmákban próbálta ki magát: A mindig derűs versenyző azt is elárulta, miért fektet mindig hangsúlyt arra, hogy jókedv és humor vegye körül, valamint azt is, mi volt az oka, hogy jelentkezett az Exatlon Hungary játékába...

Szabó Dorottya betekintést engedett életébe: A versenyző elmondta, nem szeret kilépni a komfortzónájából, számára a rutin és rend a legfontosabb: Ezen jócskán formált rajta az Exatlon Hungary játéka, hiszen a játékban minden és bármi megtörténhet. Arról, hogyan vette rá mégis magát arra, hogy elinduljon az ismeretlen felé, a videóból minden részlet kiderül!

Palik László is megnyílt a versenyzőknek, ugyanis elárulta, miért különleges szenvedély számára az Exatlon Hungary. A műsorvezető számára lenyűgöző, ahogyan a versenyzők minden pillanatot őszintén megélnek és megmutatják, hogy a sikerhez vezető út nem mindig akadálymentes...

Tóth Dávid Palik Lászlónak elárulta a kockás hasa titkát, majd beszélt arról is, miért jelentkezett inkább az Exatlon Hungary-be az olimpia helyett.

A csapatok felbomlottak, hiszen kezdetét vette az egyéni játék időszaka: Ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy az Exatlon Hungary versenyzői közösen élték át a verseny alatt az elképesztő kalandokat. Palik László egy hatalmas csatakiáltással egyesítette a már egyéniben küzdő versenyzőket.

Újabb elképesztő meglepetésről rántotta le a leplet Palik László: Az Exatlon Hungary kiesett versenyzői most a pálya szélén drukkolhatnak egykori társaiknak!

Novák Zalánt fájó emlékek kavarták fel a pálya szélén: A pár hete még maximálisan teljesítő játékos most alig tud lépni, ugyanis lábsérülése nem javult...

Besenyei Boglárka alig, hogy távozott a játékból, már vissza is térhetett, igaz csak szurkolóként. A versenyző őszintén elmondta, vegyesek az érzelmei a helyzettel kapcsolatban, de annak kifejezetten örül, hogy két kedvenc versenyzőjét a pálya széléről lelkesítheti majd...

Régi versenytársaikat látva Dorka és Gabi egyaránt könnyeikkel küzdöttek: A két versenyző alig akarta elhinni, hogy ekkora meglepetésben van részük.

Alig jutott szóhoz könnyeitől Pap Dorci, akit megrendített a régi versenytársai látványa. A versenyzőt furcsa, de nagyon jó érzés fogta el, mikor újra meglátta azokat, akikkel együtt küzdött heteken, hónapokon át.

Palik László sorsfordító bejelentést tett a női Négyek Viadalának résztvevőinek: A legjobb statisztikájú versenyző öt, míg a legrosszabb három élettel léphet ma a pályára. A hatalmas előnyt Busa Gabi szerezte. A videóból kiderül, melyik lány rendelkezik a legrosszabb statisztikával!

Kezdetét vette a Négyek Viadala! A lányok közül Gabinak volt a legjobb statisztikája, ezért neki 5 élete, míg Dorcinak 4 élete volt. Kettejük csatájára került sor az újabb versenynap első futamában.

Elképesztően izgatottan ébredt Pap Dorci a Négyek Viadalának reggelén: A versenyző most érzi igazán a súlyát annak, hogy kezdetét vették az egyéni játékok.

Dorka és Viki csaptak össze a folytatásban. A Bajnoknak 4, míg a Kihívónak 3 élete volt. Vajon melyiküknek sikerült győzelmet aratni a másik felett.

Gabi a mai nap folyamán egy életet már elvesztett, így neki már csak 4 élete maradt. Vajon milyen izgalmakat tartogatott még a folytatás?

Óriási volt a versengés a Négyek Viadala napján, ugyanis a tét hatalmas volt. Dorka és Dorci csatározására került sor a folytatásban.

Gelencsér Timi a verseny közben elkapta Novák Zalánt és alaposan kifaggatta arról, ő hogyan látja a döntő alakulását. Az egykori Kihívó nem teketóriázott és nyíltan felvállalta, kik azok, akiknek véleménye szerint benne kell lennie a döntőben minden áron.

2 Bajnok került egymással szembe az 5. futamban, azaz Dorka és Gabi mérettettek meg a következő pillanatokban.

Busa Gabriella Gelencsér Timi kérdésére válaszolva elmondta, nagyon furcsa érzés számára az egyéni küzdelem, még nem állt át teljesen fejben arra, hogy már nem számíthat a csapatára.

Dorci az egyetlen, aki eddig nem veszített életet a mai nap folyamán. A következő futamban Vikivel mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket.

4-4 élettel álltak a rajtvonalhoz a Négyek Viadala következő összecsapásának résztvevői. Gabin és Dorcin volt a világ szeme.

Már csak egy élete maradt Dorkának és Vikinek is, tehát a soron következő futam végére egyiküknek biztosan ki kellett ülnie a kispadra.

Pap Dorci a mai napon émelygéssel, hányingerrel küszködik: A versenyző tünetei nem akarnak múlni, sőt egyre erősebbek. Dorcit Kihívó társai próbálták segíteni a pálya szélén, de hasznos tanácsoknál ők sem tudtak többet adni a rosszulléttel küzdő lánynak.

Szabó Dorka számára véget ért a Négyek Viadala, legközelebb a Hármak Viadalán bizonyíthatja be, hogy helye van a döntőben. A versenyző Gelencsér Timinek bevallotta, a Joker játék óta hullámvölgybe került, amiből egyre nehezebb számára a kijutás.

Gabi és Dorci eddig kétszer csaptak össze mai nap folyamán, azonban sor került a harmadik közös futamukra is.

Besenyei Bogi az utolsó pillanatban esett ki az Exatlon Hungary játékából: Az egykori Kihívót Gelencsér Timi kérdezte érzéseiről, gondolatairól kiesésével és a játék végkimenetelével kapcsolatban...

Dorcinak 3 élete maradt, míg ellenfelének Vikinek már csak egy, ezért igencsak sok múlt a következő összecsapáson.

Pap Dorci Gelencsér Timinek mesélt a nap legnagyobb megpróbáltatásairól: A versenyző elmondta, nem száz százalékos egészségügyi állapotban lépett ma a pályára, a mai nap ugyanis többször émelygett, hányingerre panaszkodott.

A rajtvonalon ezúttal Gabi és Viki várakoztak Palik László sípjelére. Vajon melyik versenyzőnek sikerült megőrizni életeinek számát?

Derzsi Vikit Gelencsér Timi kérdezte a Négyek Viadalán elszenvedett vereségről: A versenyző nem bánja, hogy a mai napon nem aratott sikert, lábfájdalmai jobban zavarják a vereségnél. Viki pozitív a jövőre nézve, nem csügged, kitart, készül a következő megmérettetésre.

Ugyancsak eggyel, de több élete volt Gabinak mint Dorcinak, de ez akár meg is változhatott a soron következő futam végére.

Dorcinak már csak egy élete maradt, ezért a folytatásban erején felül kellett teljesítenie, ha elsőként szeretett volna bejutni a legjobb 3 versenyző közé.

Elképesztő küzdelem folyt a legjobb három versenyző közé jutásért Gabi és Dorci közt, melynek végén a Bajnok győzedelmeskedett...

A női Négyek Viadalát Busa Gabriella nyerte, így neki már biztosított a helye a női hármas döntőben. A boldogság mámorban úszó versenyző elárulta: Valami "átkattant" a futamok közben és semmi sem lebegett a szeme előtt, csak határozott célja.

Kempf Zozo-t megdöbbentette a durva küzdelem, amit a női Négyek Viadalán látott. A versenyző nem számított rá, hogy ekkora küzdelem lesz a döntőbe jutásért, véleménye szerint ember feletti a teljesítmény, amelyet a lányok ma hoztak.

Derzsi Viki a Kihívóknak az este folyamán elárulta, nem csalódott, bár sajnálja, hogy nem tudta legyőzni Gabit. A versenyző a vereség ellenére úgy érzi, mindent megtett a siker érdekében, így tiszta a lelkiismerete a verseny végkimenetelével kapcsolatban.

A Kihívó csapat tagjai az este folyamán átbeszélték a pályán történteket: Dave szerint Dorci nagyon közel volt Gabihoz, Dorkát pedig egyértelműen ki tudja ejteni, ha kitartó marad.

Kempf Zozo elismerően nyilatkozott Busa Gabi mai teljesítményéről: Zozo le volt nyűgözve a versenyző eredményétől, ami a statisztikákban is egyértelműen meglátszik...

A kezdetektől egy csapatot alkotó Zozo és Gabi továbbra is egymásnak drukkolnak: A két versenyző az este folyamán megbeszélték, hogyan juthatnának mindketten döntőbe...

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 21. 21:52

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS