Rideg búcsú: Csak egyetlen öleléssel távozhatott a Kihívók kirekesztettje


Az utolsó csapatverseny kiesője Besenyei Bogi volt, a verseny egyik nagy esélyese. Azonban a Kihívónak több megkönnyebbülést okozott, mint szomorúságot a drámai végkimenetel…

Bogi megköszönte Dave-nek azt, hogy segített neki, meghallgatta és támogatta. Dave kifejtette, hogy beszélt mindenkivel, és nem lesznek gonoszak Bogival a mai küzdelem során, hanem utoljára még egy csapatként odateszik magukat.

Hamarosan összeköltöznek a Bajnokokkal a Kihívók, Dave pedig máris ötletelni kezdett, hogy pontosan hol és melyik szobába kerüljenek majd a pirosak.

Mivel Dorci nem igazán kedveli Bogit, így a pirosaknak az a megérzésük, hogy ha Párbajra kerülne a sor, akkor annyi medált felajánlanak Vikinek a kékek, amennyit csak lehet. A Bajnokok szerint azonban lehet, hogy még ekkor se lenne esélye ellene Vikinek.

A Bajnokok elérzékenyültek az utolsó csapatverseny napján, boldogan gondoltak vissza a Táborban töltött pillanatokra. Még arra is mosolyogva emlékezett vissza Dorka, amikor a békák látogatták meg őt tusolása közben.

A Bajnokok folytatták a nosztalgiázást a csapatverseny utolsó napján, beszélgettek arról, hogy milyen volt először a Villába kerülnek, és mit sajnálnak leginkább a múltból.

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary tizenkilencedik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary huszadik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Besenyei Bogi szerint ő akkor tud igazán jól teljesíteni, ha egyedül halad, mivel véleménye szerint akkor tudja magát az ember leginkább motiválni. Bogi a rengeteg félelmet és fájdalmat is leginkább egyedül küzdötte le a versenyben.

Az Exatlon Hungary 101. versenynapján az első futamban Zozo és Adu csaptak össze a pályán.

Első futam után átvették a vezetést a Bajnokok, Vikinél volt a lehetőség, hogy egyenlítsen Dorka ellen.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Dávid és Dave csaptak össze a folytatásban.

Ezen a pályán eddig nyolcszor vívott meg egymással Gabi és Dorci. Most egy újabb futam következett kettejük között.

A rajtvonalon ezúttal Zozo és Dave várakoztak a sípszóra. Izgalmas pillanatok következtek!

4:1 volt az állás a Bajnokok javára, amikor Dorka és Bogi párviadalára került sor a 6. futamban.

A Bajnokok felhasználták a női Joker-t, aminek köszönhetően Dorka és Bogi újrafutották előző futamukat.

Dávid és Adu csaptak össze az újabb futamban, azonban pontot csak egyikük tudott szerezni.

A Bajnokok lehívták a férfi Joker-t, ennek eredményeképp Dávid és Adu újra összecsaptak egymással az Exalon Hungary pályáján.

A rajtnál Gabi és Viki készültek fel a következő futamra. Vajon melyikük tudott pontot szerezni?

Óriási előnyre tettek szert a Bajnokok. Vajon ekkora lemaradást be tudtak hozni a Kihívók?

A folytatásban Gabi és Bogi gondoskodtak az izgalmakról. Vajon tudott szépíteni csapata pontszámán a Kihívó?

Még egy pontot magukénak tudhattak a Bajnokok. Zozon és Adun volt a sor, hogy bizonyítsanak az utolsó Végjáték 13. futamában.

Az utolsó csapatversenyben a Bajnokoknál volt a vezetés, és óriási hátrányt kellett behozniuk a Kihívóknak. Vajon sikerült nekik?

A ponttábla 8:4-et mutatott, amikor Dávid és Dave próbálkoztak meg minél gyorsabban venni az Exatlon Hungary akadályait.

Meccslabdája volt a Bajnokoknak, ráadásul nem is egy. Dorci vállát nyomta a súly, hogy megakadályozza Dorkát a győztes pont megszerzésében.

Óriási izgalmakat tartogatott az utolsó csapatverseny véghajrája. A folytatásban két veterán Exatlonista, Zozo és Adu csatája következett.

A Bajnokok kitörő örömmel fogadták, hogy sikerült 10:5-re legyőzniük a Kihívókat, így a négy játékosnak már bérelt helye van a döntőben.

A Bajnok lányok pár könnycseppet is hullattak a csapatuk győzelme után, hiszen most már bérelt helye van mindenkinek innentől a döntőben.

A Párbajon Viki és Bogi fog összecsapni a döntőbe jutásért, közölte a műsorvezető.

Derzsi Viki csalódottnak érzi magát amiatt, hogy a kékek fognak Párbajozni, a nap elején nem ilyen tervekkel indultak útnak a Kihívók.

Bogi egyszer csak se szó se beszéd felállt, és otthagyta a megdöbbent Kihívókat miközben éppen beszélgettek. Ez a viselkedés azonban már senkit sem lepett meg a csapatból...

Bogi kifejtette, hogy bár úgy gondolta, hogy nagyon csalódott lesz akkor, ha elbuknak, mégsem érez szomorúságot. A kék versenyző bízik benne, hogy számára is van még hely a döntőben a Párbaj után.

Bogi óriási titkot árult el Gabinak, méghozzá azt, hogy neki már szinte mindegy, hogy mi lesz a sorsa itt a versenyben. A Bajnokok próbálták megfejteni, hogy vajon mi lehet a mai nap végkimenetele, de nagyon bizonytalanok...

A Bajnokok szerint nagyon furcsa lesz újra sokan együtt lakni, és úgy érzik el fog tűnni a béke a mindennapjaikból, ha átköltöznek majd a Villába.

Vikiben jelenleg nincsenek érzések, és mindent rábíz a sorsra. A Kihívó lány sírva pakolta össze holmijait a Párbaja előtt, őrlődések közepette.

Dorci mindenképpen arra kéri Vikit, hogy fogadjon el mindent medált, amit felajánlanak majd neki a Párbaj során. Viki azonban sportembernek vallja magát, így igencsak őrlődik a dologgal kapcsolatban...

Kezdetét vette a Párbaj Bogi és Viki között az utolsó kiadó helyért a női döntőben. Óriási volt az izgalom és a feszültség az elkövetkezendő pillanatokban.

Boginak még mindig négy élete volt, de Vikinek már csak három maradt. Újabb összecsapás következett.

Mindkét lánynak 3 élete maradt, azonban Medáljaikat továbbra sem akarták felhasználni. Vajon milyen izgalmakat tartogatott a folytatás?

Bogi egy újabb életet elvesztett, de Medálját még mindig nem használta fel, így a ponttábla 3:2 állást mutatott Viki javára.

A Párbaj ezen pontján elméletileg mindkét versenyzőnek 4 élete volt, hisz Boginak maradt 1, de volt 3 Medálja, míg Vikinek volt 3 élete és 1 Medálja.

Kiszámíthatatlan volt a Párbaj kimenetele. Mindkét Kihívó minden erejét bevetve küzdött a versenyben maradásért.

Boginak már csak egy élete maradt, ezért lehívta Medálját, ezzel ismét kettővel állt rajthoz Viki ellen.

A folytatásban két-két élettel álltak rajthoz a Párbajozók. Vajon melyikük vesztett el még egyet a futam végére?

Boginak már csak egy élete maradt, és az összes Medálját felhasználta. Ha a soron következő futamban veszített, akkor minden eldőlt számára.

Exatlon Hungary eddigi leghosszabb Párbajának folytatásában Vikinek egy élete maradt, ezért ő is lehívott egy Medált. Vajon mit tartogatott még ez a futam?

Egy elképesztően izgalmas Párbaj után megszületett a végeredmény: Derzsi Viki győzött, Besenyei Bogi számára pedig a Döntő kapujában véget ért a január elseje óta tartó küzdelem az Exatlon Hungary-ben.

Az utolsó Párbaj során Besenyei Boginak ért véget az Exatlon Hungary, ám a Kihívó nem szomorú, hiszen úgy érzi, rengeteget változott és tanult önmagáról a Dominikán töltött idő alatt.

˝Viktória vagyok. Győzelem. Nem adom fel!˝ - Derzsi Viki legyőzte Besenyei Bogit a Párbajban, ezzel pedig bekerült az Exatlon Hungary női Döntősei közé!

Besenyei Bogi a kezdetektől, január elseje óta küzdött az Exatlon Hungary-ben. Most elérkezett a pillanat, hogy búcsút vegyen a Kihívóktól és elhagyja a műsort 101 nap után.

A Kihívók indulójukat énekelve örültek annak, hogy végre bent vannak a döntőben, és még eggyel közelebb kerültek a győzelemhez.

A Bajnokok egy kis megdöbbenéssel tértek be a Kihívók által uralt Villába, ugyanis a kékek szerint ők még nem szoktak hozzá Dave ˝heves˝stílusához. Egy kis meglepetés is várta őket a luxuslakásban, ugyanis ők még nem tudták, hogy ki tért vissza a Párbajról.

Gabi bár úgy érzi, hogy Boginak nagyon is lett volna helye a döntőben, mégis örül annak, hogy Viki tért vissza, mivel véleménye szerint Viki nem olyan erős játékos.

Bár még maga Viki sem reménykedett abban, hogy sikerrel járhat a Párbaja során, végül hősies küzdelem során sikerült legyőznie Bogit. A pirosak döbbenten hallgatták Viki nem mindennapi történetét a Párbajról.

A Bajnokok érkezésével megkezdődött a harc a szobákért, Dave és Zozo pedig nem mással, mint egy kőkemény kő-papír-olló versennyel szerették volna eldönteni, hogy kié melyik szoba lesz. Vajon melyik fél győzött a játékon?

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 20. 22:40

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS