Egy lépéssel közelebb a győzelemhez: Szoros küzdelemben nyertek a Bajnokok


Míg a Bajnokok minden erejükkel azon vannak, hogy ne veszítsék el egy újabb játékosukat, addig a Kihívók úgy érzik van esély a békés együttélésre.

Rendhagyó reggeli ébresztővel lepte meg Adut Böjte Dave. A Kihívó csuromvízesen, énekelve próbálta jó kedvre deríteni társát, aki saját bevallása szerint már nagyon régóta várta, hogy közös szobán osztozhasson Dave-vel.

Kempf Zozo minden erejével azért küzd majd, hogy az előttük álló versenynapokon nyerni tudjanak a Bajnokok, hiszen szeretné, ha a Döntősök mezőnyében minél kevesebb Kihívó lenne.

Böjte Dave szeretné, ha a Kihívók összetartanának, és minden feszültséget félretéve küzdenének az előttük álló napokon. Dave úgy látja, Bogi is kivette a részét a csapat sikeréből, de arra megkérte társát, hogy ne vonuljon külön a kékektől a versenyek alatt.

Az utolsó Joker játékon ismét összeszólalkozik Dorci és Bogi. Hogy vajon miért és pontosan mi történt Tóth Dávid lábával, az kedden 19.30-kor kiderül!

Már csak 9 nap van hátra az Exatlon Hungary második évadából, Busa Gabi pedig mindent megtesz, hogy végül ő vihesse haza a női győztes címet.

Besenyei Bogi elárulta társainak, miből merít erőt a versenyek előtt, valamint Dorci is megosztotta a véleményét.

Kempf Zozo a fogát áldozta fel a csapata győzelméért, azonban azt is elárulta, hogy további sérüléseket nem szívesen szerezne.

Az Exatlon Hungary 17. és 18. hetének visszaemlékezése után Dorottya elárulta, hogy az akkor szerzett sérülésének fájdalmai azóta sem múltak el teljesen.

Derzsi Viki számára a legnehezebb időszakot az Exatlon Hungary tizenhetedik és tizennyolcadik hete jelentette, azonban a Kihívó megedződve hagyta maga mögött azt a periódust.

Elérkezett az Exatlon Hungary 100. versenynapja, az utolsó lehetőséggel, hogy a versenyzők megkaparintsák a Jokert. Az első futamot Tóth Dávid és Böjte Dave futják: Vajon melyik versenyzőnek sikerül befejeznie hamarabb a pályát?

A Bajnokok behúzták az első pontot, ám korai még messze menő következtetéseket levonni: A rutinos Pap Dorci és az elképesztően erős Szabó Dorka lépnek a pályára, hogy elképesztő küzdelemben megmérkőzzenek egymással...

Pap Dorcinak nem sikerült elhoznia az első futamot, ugyanis Szabó Dorottya hihetetlen sebességgel száguldott végig a pályán.

Kempf Zozo és Adu László száz napja tartó harca most a Joker játékban folytatódik tovább: Vajon ezúttal hogyan alakul majd kettejük párharca?

Az utolsó Joker taktikailag kulcsfontosságú lehet a csapatok számára: Derzsi Viki és Busa Gabi apait- anyait beleadnak a küzdelembe, hiszen mindkét versenyző pontosan tudja, hogy a holnapi Végjátékon a Joker akár a játékban maradás záloga lehet...

2:2-es állásnál a rajtnál Zozo és Dave: A két megdöbbetően gyors versenyző most újra összecsapnak, hogy durva küzdelemben összemérjék erejüket...

A Kihívók átvették a vezetést: Most Busa Gabin a sor, hogy szépítsen a pirosak oldalán, ám ahhoz le kell győznie a mindenre elszánt Besenyei Bogit...

Nem bírnak egymással a csapatok: Újra egyenlő az állás, a feszültség szinte tapintható... A hetedik futamban Tóth Dávid és Adu küzdenek meg a Jokerért folytatott küzdelemben.

Szoros a küzdelem, az újrajátszás lehetősége pedig elképesztő motiváció a versenyzők számára: Vajon Viki és Dorka küzdelme után hová kerül a következő pont?

Hihetetlen küzdelemnek lehetünk szemtanúi: A csapatok újra és újra megpróbálnak erőn felül teljesíteni, fej-fej mellett haladnak a cél érdekében. Kempf Zozo és Böjte Dave mérkőzésén múlik, hogy kihez kerül a következő pont.

Kilenc nappal a végkifejlet előtt, az utolsó Joker játékban egy igazi klasszikusnak mondható küzdelemre készül Pap Dorci és Busa Gabriella. A két kezdetek óta ellenfélként versenyző játékos most végre újra összemérheti erejét a pályán.

A Bajnokoknak most kell beleadniuk mindent, hogy megfogják a Kihívókat: Kempf Zozonak teljes sebességre kell állítania magát, hogy Adu ellen pontot szerezzen...

A Bajnok csapat egyetlen, a kezdetek óta játékban lévő női Exatlonistája, Busa Gabriella áll a rajthoz, ellenfele Derzsi Viki: Vajon ennek a küzdelemnek mi lesz a vége?

Az állás 8:6 a Kihívók javára, a sípjelet a rajtnál Böjte Dave és Tóth Dávid várja.

Csupán egy pont a különbség Bajnokok és Kihívók között: Kulcsfutam következik, hiszen a kékek most meccslabdához juthatnak, ellenkező esetben viszont egyenlítenek a Bajnokok...Vajon hogy alakul majd ez a küzdelem?

Ismét egyenlő az állás: 8:8-nál két "régi" Exatlonista, Adu és Dávid állnak a pályára, hogy a mai napon harmadszor is megküzdjenek egymással a Joker megszerzése érdekében.

9:8 a Kihívók javára: A rajtnál a csapatok által a két legjobbnak ítélt női versenyző, Dorka és Bogi. Ez a küzdelem garantáltan durva lesz!

A Kihívók szerették volna, ha az utolsó futam során Bogi mérkőzik meg a Bajnokokkal Aduval az oldalán, azonban a kékek versenyzője nem érezte igazságosnak a döntést, ezt pedig csapattársai nem hagyták szó nélkül.

A Kihívók szerették volna, ha az utolsó futam során Bogi mérkőzik meg a Bajnokokkal Aduval az oldalán, azonban a kékek versenyzője nem érezte igazságosnak a döntést, ezt pedig csapattársai nem hagyták szó nélkül.

Bogi kifejtette a helyzetről kialakult véleményét csapattársainak, akik úgy gondolták, hogy a lány csak kifogásokat keres.

A mai Joker játékban hirtelen halál dönti el, hogy melyik csapathoz kerüljön a sorsfordító erővel bíró korong. Vajon melyik csapat húzza be végül az utolsó, mindent eldöntő pontot?

Komoly konfliktus alakult ki a Joker játék után a Kihívók között. Először Adu hagyta ott társait, majd Derzsi Viki szólt be csúnyán Besenyei Boginak.

A hazaérkezésük után tovább folytatódott a Kihívók konfliktusa. Adut bosszantotta Besenyei Bogi mai teljesítménye, Dorci szerint azonban csak saját magát félti. A beszélgetés ezután meglepő fordulatot vett, a kékek szerint ugyanis Bogi információkkal segíti a Bajnokokat, Derzsi Viki pedig egyenesen árulónak nevezte társát.

˝...már lelkileg fáradtam ebbe bele˝ - Besenyei Bogi teljesen összetört a Joker játék után, és bár Böjte Dave próbálta őt megvigasztalni, úgy tűnt, hogy társa nagyon elkeseredett és megtört az őt ért támadások miatt.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 19. 22:20

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS