Nem csak egy csapattagot, de egymást is elvesztették a Kihívók


A Kihívók számára rengeteg feszültséget és kudarcot tartogatott a Végjáték és a Párbaj napja. Nem csak egy csapattársuktól kellett búcsúzniuk, de olyan belső feszültségeket is át kellett élniük, amely megbénította őket a küzdelem során.

Adás előtt: A Kihívók felajánlották medáljaikat egy esetleges Párbaj esetén Dékány Dórának. Dorci kijelentette, ha úgy alakul, Bogit küldené ki Dóra ellen, de mindenképpen Dórát várnák vissza.


Adás előtt: A Bajnokok óriási erőt éreznek magukban az elkövetkezendő időszakra, és bíznak benne, hogy a Kihívók mélypontja folytatódik majd. A pirosak tudják, hogy nem szabad elbízniuk magukat, így egy tökéletes taktikát is kieszeltek a kékek ellen.


Adás előtt: Dave őszintén beszélgetett egy kicsit Bogival arról, hogy hogyan érzi jelenleg magát a csapatban, és mennyire viseli meg az, hogy nem fogadják be maguk közé a kékek. Bogi kijelentette, hogy nem amiatt gyengül a teljesítménye, hogy nem érzi magát a csapat tagjának.


Adás előtt: A Bajnokok azon gondolkoztak a nap reggelén, hogy vajon mi lehetett Szabó Dorottya baja. A pirosak szerint lehetséges, hogy Dorkát szimplán csak az idegesítette, hogy instrukciókat kiabáltak a pálya széléről, azonban legbelül érzik, hogy ennél sokkal komolyabb dologról lehet szó.

Dékány Dóra reménykedik benne, hogy abban az esetben, ha Párbajra kerülne nála sor, akkor is jól tudna majd teljesíteni, akár medálok nélkül is. Viki megnyugtatta a lányt, hogy nem is biztos az, hogy övé lenne a legrosszabb statisztika, elképzelhető az is, hogy rá várna majd egy esetleges biztos Párbaj, ha úgy hozná a sors.

Már csak 13 nap van hátra!

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary tizenharmadik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Dorcinak nagyon nehéz volt feldolgoznia azt, hogy az Exatlon Hungary versenyéből ő ejtette ki az egyik legjobb barátját. A Kihívó a mai napig fájdalommal emlékszik vissza arra a hétre, amikor ez történt.

Derzsi Viki korábban komolyan megsérült az Exatlon Hungary pályáján, így a Kihívó úgy érzi, hogy Dorcinak kellett mennie Párbajoznia akkor helyette. Vikit azóta is gyötri a bűntudat, hiszen Dorci egy kedves csapattársát ejtette ki azon a Párbajon...

Elérkezett a huszadik Végjáték, aminek vesztes csapata azonnal Párbajra kényszerül: Az első mérkőzést Tóth Dávid és Adu László Dániel vívja.

A második futamon két igazi amazon csap össze: A tét hatalmas, a pályán pedig most tényleg mindent bele kell adnia Busa Gabriellának és Besenyei Boglárkának a győzelem érdekében.

A két szupergyors exatlonista, Böjte Dave és Orbán Olivér méretteti meg egymást a negyedik futamban. Hogy melyik csapat versenyzőének sikerült bezsebelnie a győzelmet, a videóból kiderül!

3:0-ra vezetnek a Bajnokok, most Derzsi Vikin a sor, hogy szépítsen csapatának: Vajon sikerül a Kihívónak legyőznie Szabó Dorottyát?

4:0-ás állásnál a rajtvonalnál Aud és Zozo várakozik, hogy újra megmérkőzhessenek egymással. Vajon ezt a küzdelmet is Bajnok győzelem zárja majd?

Elképesztő teljesítmény: A Bajnokok szárnyalnak, töretlen győzelemmel 5:0-ás állást sikerült elérniük. Ám a Kihívókat ismerve nem adják majd egykönnyen a mai napon a győzelmet...

A tét nem túlzás, mint a játékban maradás: Lássuk, melyik versenyzőt motiválja jobban az Exatlon Hungary győztesének járó cím!

A tűzről pattant Pap Dorci és a Bajnokok csapatának oszlopos tagja, Busa Gabriella lép a rajthoz a következő futamban: Vajon kettejük párharcából ki kerül majd ki győztesként?

Az állás 7:1 a pirosok javára: Vajon sikerül még fordítania a mindenre elszánt kékeknek a Párbaj elkerülése érdekében?

A huszadik Végjátékban eddig 8:1-re vezetnek a Bajnokok: Az a csapat, amelyik ma veszít, annak azonnal Párbajra kell küldenie két versenyzőjét. A tét tehát hatalmas, a versenyzők vállát pedig hatalmas teher nyomja...

Bogi a verseny közben nagyon megütötte a sípcsontját, a fájdalomtól alig bírt mozdulni futama után. Dórán kívül ez azonban a többi kéket nem igazán érdekelte, segítség helyett inkább rendreutasították a lányt.

A kékek szerint nevetséges, hogy Bogi pont most fájlalja a lábát, és ˝sérült˝ le. Dorci kijelentette, nem hagyja, hogy a beteg kártyát kihasználva lemaradjon egy esetleges rá váró Párbajról.

Bogi teljesen összetörve adott interjút Gelencsér Timinek a futama után. A Kihívó könnyeit nyelve mondta el, hogy nagyon rosszul esik számára az, hogy kinevették őt a társai, és nem hiszik el neki, hogy tényleg megütötte magát a pályán.

A sorsfordító Végjátékban a Bajnokok fölényesen vezetnek: Vajon sikerül életben tartania a Kihívók oldalán a reményt Böjte Dave-nek?

Dorci már számított arra, hogy Palik László az ő nevét mondja majd ki, mint a legjobb statisztikájú játékos. Dorci a nap elején pedig már pedzegette is azt, hogy kit választana ki majd ebben az esetben Dóra ellenfeléül.

Dorci a ceremónia előtt közölte Bogival a rossz hírt, hogy őt küldi Párbajozni. Bogi válaszára azonban senki sem számított...

Bogi szerint nem fair az, amit vele tett saját csapata, Dorci szerint azonban igenis neki kell Párbajra mennie, hiszen ő még sosem Párbajozott a lányok közül.

Adu és Dave nincsen könnyű helyzetben, hiszen ha Bogi esetlegesen visszatér a Párbajról, akkor igencsak megnehezítheti majd a Kihívók dolgát, és adott esetben keresztbe tehet Dave és Adu Exatlonjának is.

A Bajnokok szinte biztosak benne, hogy nem fogják Bogit Párbajra küldeni a Kihívók, hiszen jó játékos. És úgy néz ki nagyon tévúton járnak...

Bogiban óriási düh van Dorci kijelentése óta. Dékány Dóra aggódik, hogy vajon mit hoz ki belőle ez a helyzet a kettejük versenyére tekintve.

Pap Dorci megnevezte Dékány Dóra Párbaj ellenfelét, ahogy az pedig várható volt, Besenyei Bogira esett a választása. Palik László nem tudta leplezni, hogy kissé meglepődött, hiszen úgy véli, korábban a Kihívók más elvek alapján döntöttek ilyen helyzetekben.

Dékány Dóra nem lepődött meg azon, hogy Párbajoznia kell, szinte biztos volt abban, hogy négy hét után neki lesz a legrosszabb statisztikája a Kihívók közül. A versenyző Palik Lászlónak azt is elárulta, ki ellen érezte volna úgy, hogy nagyobb esélye van a Párbajban, sőt azt is, elfogadna-e Medálokat társaitól a Párbaj közben.

A Párbaj Dóra és Bogi között a bennmaradásért kezdetét veszi: Vajon melyik versenyző kerül ki győztesként az első összecsapásból?

Adu Gelencsér Timinek mesélt arról, hogy ezúttal miért elvek mentén választottak Párbaj ellenfelet Dékány Dórának. A Kihívó szerint Pap Dorci ezúttal nem a csapat szempontját nézte, hanem személyes okok vezérelték a döntésben, de ebben nem lát kifogásolnivalót, hiszen így Dorci akár közelebb is juthat a végső megmérettetéshez.

Az első mérkőzést Besenyei Boglárka nyerte, így Dékány Dórának három élete maradt. Vajon a második ban merre billen a mérleg?

Böjte Dave szerin tapintható a feszültség a Kihívók között, a csapat viszont döntött: Bogit küldi Párbajozni Dóra ellen. A Kihívó Gelencsér Timinek elárulta, mit gondol a kialakult helyzetről, sőt arról is beszélt, hogy hátrány lenne-e számukra, ha Boginak kellene távoznia a csapatból.

Pap Dorci felajánlott egy Medált Dékány Dóra javára, akinek egy élete maradt a harmadik Párbaj végére. Újra a rajtvonalnál a két versenyző, ezúttal azonban a döntés Dóra kezében van. Elfogadja vajon Pap Dorci felajánlását?

Véget ért a Párbaj! Besenyei Bogi 4:0-ra nyerte a küzdelmet, ami azt jelenti, hogy Dékány Dóra számára véget ért az Exatlon Hungary!

Besenyei Bogi nyerte a Párbajt, élményeiről pedig Palik Lászlónak mesélt.

Dékány Dóra számára véget ért az Exatlon Hungary. A versenyző könnyes szemmel mesélt korábbi autóbaleseteiről és pánikbetegségéről, valamint arról, hogy hogyan indult el azon az úton az Exatlon Hungary során, hogy legyőzze legnagyobb félelmeit...

A Párbaj véget ért, Dékány Dóra számára pedig elérkezett, hogy könnyes búcsút vegyen a Kihívók csapatától és Palik Lászlótól.

Besenyei Bogi szeretné, ha rendeződne kapcsolata a csapattársaival, ezért a Párbaj után arra kérte őket, hogy mondják el, mi bántja őket vele kapcsolatban.

Adu különös sérelmet hozott fel Besenyei Bogival kapcsolatban. Szerinte társa Deres Ádám kiesése után elcsavarta Böjte Dave fejét, sőt nagyon rossz hatással volt rá.

Böjte Dave szeretné, ha rendeződnének a konfliktusok a Kihívók között, de szerinte ehhez arra van szükség, hogy Bogi közeledjen a csapathoz, ne pedig fordítva.

Derzsi Viki is szembesítette az őt ért sérelmekkel Besenyei Bogit. A Kihívó kristálytisztán emlékszik arra az esetre, amikor eldöntötte, nem szurkol többé társának, ám nem csak ez zavarja, hanem az is, hogy szerinte Bogi sokszor színészkedik.

Pap Dorci nem igazán emlékszik, hogy csúszott félre kapcsolata Besenyei Bogival, de abban biztos, hogy társa személyisége számára túl sok. Szerinte Bogi sokat színészkedik és mindig a középpontban akar lenni, az utóbbi időben pedig úgy vette észre, hogy a pályán is folyamatosan csak a könnyebb ellenfelekkel mer csatázni.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 13. 12:59

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS