Rémálom lett az ígéretes 20. Villa játékból: Zalánnak véget ért az Exatlon Hungary


A Kihívó sérülése olyannyira súlyos volt, hogy abba kellett hagynia a versenyt, ami nemcsak őt, de csapattársait is lesújtotta. Azonban itt még nem ért véget a megrendítő események sorozata…

Adu is és Zalán is igencsak rossz éjszakán vannak túl, míg Adu a lábára kapott injekció és a klíma miatt nem tudott aludni, Zalánt végig kétségek gyötörték a lábával kapcsolatban.

A pirosak kurjongatással zavarják meg a Kihívókat, akiknek egyre kevésbé tetszik az, hogy túl hevesen és hangosan támogatják társaikat a Bajnokok.

A kékek nagyon tartanak attól, hogy mit mond majd az orvos Zalán állapotát illetően, hogy folytathatja-e a versenyt, vagy sem. A Kihívók tudják, talán most lenne a legnagyobb szükségük Zalánra, mint csapatkapitány, így rettegnek attól, hogy mi vár rájuk.

Bár Novák Zalán folyamatosan próbál a gyógyulásra koncentrálni, ennek ellenére érzi, hogy valami még mindig nincs rendben a lábával.

Novák Zalán nagyon bízik benne, hogy az orvosok végre pályára engedik majd, amíg azonban nem hallja meg a döntést, addig folyamatos kétségek gyötrik a Kihívót.

Az orvosok tüzetesen megvizsgálták, hogy mi történt Novák Zalán combjával, és arra az eredményre jutottak, hogy a Kihívó lábában elszakadt egy izom. Az orvosok döntése értelmében Zalán nem folytathatja az Exatlon Hungary versenyét.

Zalán számára véget ért az Exatlon Hungary, a Kihívó 94 napot töltött el a versenyben. Zalán most könnyek között, összetörten, de továbbra is csapattársait bátorítva köszönt el a műsortól.

Nehezen indult a Kihívók számára az Exatlon Hungary tizenegyedik hete, azonban össze kellett szedniük magukat, hiszen ez volt a Nemzetek Viadalának hete.

Zalánnak bizony nem volt könnyű dolga a verseny során, a kőkemény küzdelmek mellett komoly betegséggel, sérülésekkel kellett megküzdenie a Kihívónak - emlékezett vissza Dorci.

Adu nagyon sajnálja, hogy egy sérülés miatt véget ért Novák Zalán küzdelme. A kék versenyző tudja, Zalán nem csak egy kiváló játékos, hanem egy nagyszerű lelki támasz is volt a csapat számára, és ez a fajta támogatása biztosan hiányozni fog a csapatnak.

Palik László sokkoló hírt közölt az Exatlon Hungary játékosaival. Mindenkinek nagyon kell majd figyelnie, és teljesítenie ezen a héten, hiszen a tét nem kicsi!

A Bajnokok is teljes sokkban vannak Zalán távozása miatt, rettenetesen sajnálják a sérülése miatt távozni kényszerült Kihívót.

A 20. Villa játék első futamában Dávid és Adu álltak a rajthoz., akit láthatóan nagyon megviselt barátja elvesztése. Vajon így is tudott teljesíteni a pályán?

Adu számára nem a legfényesebben indult a nap, és sajnos ez folytatódott is az első futama után. A Kihívó lába még mindig nem az igazi, és Zalán elvesztésének gondolta is állandóan ott motoszkál a fejében, így pedig nem könnyű teljesíteni.

A Bajnokok szerezték meg nap az első pontját. A folytatásban Gabi és Dorci kiélezett futama következett.

Dorci szerint Zalán egy olyan csapatkapitány volt, akinek elvesztése nagyon meg fogja viselni a Kihívókat, hiszen senki nem tudja majd mindazt megtenni, amit Zalán megtett.

Az Exatlon Hungary akadálypályáján ezúttal Zozo és Dave szaladtak végig egészen az ügyességi feladatig, ami rengeteg meglepetést tartogatott. Szoros küzdelem következett!

Egy ponttal ugyan, de vezettek a Kihívók. Dorkánál volt a lehetőség, hogy egyenlítsen Bogi ellen.

Egyenlő volt az állás, amikor Olivér és Adu csatája következett. Tőlük függött ugyanis, hogy melyik csapat javára gazdagodott egy ponttal az eredménytábla.

A vezetés a Kihívóktól átkerült a Bajnokokhoz. Gabi és Dóra találták magukat egymással szemben a 6. futamban.

A második kiválasztási körben két első körös győztes futama következett, azaz Dávid és Dave csatája.

Dave rettenetesen sajnálja, hogy Zalánnak el kellett búcsúznia a játéktól. A Kihívó szerint társa akár a döntőbe is eljutott volna, ha a sérülése és a sors nem szól közbe.

Viki és Dorka eszméletlen csatározása mindenkit meglepett. Hihetetlen pillanatoknak lehettünk szemtanúi!

4:4 volt az állás. Dávidon és Adun volt a világ szeme, rajtuk múlt, hogy melyik csapat tett szert ismét előnyre.

Dorka és Dorci mindent elkövettek azért, hogy újabb ponttal gazdagítsák csapataikat. Vajon ez melyiküknek sikerült?

Eddig hihetetlenül szoros volt a csata a két csapat között, ugyanis hol a Bajnokoknál, hol pedig a Kihívóknál volt az előny. Pont ezért kiszámíthatatlan volt a 20. Villa játék végeredménye.

A 12. futamban Gabi és Viki várakoztak a sípszóra, győzedelmeskedni azonban csak egyikük tudott. Na de vajon melyikük?

Egyre nagyobb előnyre tettek szert a Bajnokok, a Kihívóknak ezért nagyon be kellett húzniuk, ha ismét a Villába szerettek volna visszamenni.

Kétségtelenül hatással volt a kékekre Zalán elvesztése, viszont a győzelem érdekében a fájdalmukat most félre kellett tenniük.

Adura hárult a feladat, hogy megakadályozza Olivért a győztes pont megszerzésében. Vajon ez sikerült neki?

Elmondhatatlan szomorúságban telt a Kihívók estéje. Zalán távozása teljes sokként érte a csapatot, és jelen pillanatban úgy érzik, összeesküdött ellenük a mindenség is.

A Kihívók elhatározták, hogy holnapig túl kell tenniük magukat Zalán elvesztése miatt, nem befolyásolhatja küzdelmüket a lelki fájdalom. Dave azonban még nagyon nincs kész arra sem, hogy erről a nehéz helyzetről beszéljen.

A Kihívót teljesen megviselték a nap eseményei, Adu szerint egy kisgyermek álma tört össze benne a nap folyamán. Dave tényleg nincs jól, jól mutatja ezt az is, hogy miközben Aduval beszélgetett, egy idő után, amikor túl sok lett már neki, elmenekült.

Dave és Adu nagyon nehéz pillanatokat él át Zalán távozása után. Dave elárulta, hogy óriási feszültség van benne, és nem nehéz nyelnie a pofonokat a sorstól...

A Bajnokok szerezték meg a Villát a Kihívók elől, és megérkezésük után rögtön ki is használták a Villa lehetőségeit.

Dorci sírva mondta el társainak, hogy nagyon hiányzik számára Zalán. A Kihívó számára nagyon rossz érzés, hogy nem hallhatja Zalán hangját, úgy érzi, mintha a másik felét vesztette volna most el.

˝Nekünk is nagyon oda kell figyelnünk magunkra˝- fejtette ki Tóth Dávid csapattársainak, miközben Zalán távozásáról beszélgettek, és arról, hogy milyen hatással lesz mindez most a Kihívókra.

Bár Bogi is sajnálja Zalán távozását, de véleménye szerint Zalán gondolkodása és véleménye nagyon befolyásolta a többieket. Bogi most azt reméli, hogy minden meg fog változni a csapategységben Kihívó társának távozása után.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 11. 21:55
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS