Dave állta a sarat, Alex hamar búcsúzott az Exatlon Hungary-től


Dorci döntése alapján Dave kényszerült Párbajra, a Kihív fiú pedig rutinjával kiejtette csapattársát, Alexet, valamint az utolsó két Joker is gazdára talált.

A Bajnokoknak sikerült elkerülniük a Párbajt, ami miatt Szabó Dorka és Tóth Dávid úgy érzik hálával tartoznak egymásnak is.

Pap Dorci vállát nehéz döntés súlya nyomja. A versenyzőnek ki kell jelölnie Alex párbaj ellenfelét, ám ez nem egyszerű feladat. A súlyos dilemmát Derzsi Vikivel beszélte át, aki megpróbálta a puszta tényekre alapozva megsegíteni Dorcit a döntés meghozatalában.

Elérkezett az utolsó Medál játék ideje. A Bajnokok megfogadták, hogy ma mindenképp szereznek piros Medált. Vacsorára ma medállevest esznek, a receptet pedig Dave-től kérik el!

Pénteken küzdhetnek meg az exatlonisták legutoljára a Medálokért, amik akár a kieséstől is megmenthetnek valakit. Pap Dorci hatalmas feladat előtt áll, hiszen Párbaj ellenfelet kell jelölnie Alexnek, ami nem éppen kegyes feladat számára, hiszen mindhárom fiúval jó barátságot ápol. Az izgalmak pénteken 19.30-kor kezdődnek! Ne maradj le!

Dave esélyesnek tartja, hogy Dorci őt jelöli ki Alex ellenfelének, azonban Bogi nem aggódik, hiszen biztos a fiú sikerében.

Ébredés után Zalán és Adu az esélyeik latolgatásába kezdtek. Mindkét fiú hajlandó lenne a sérülése ellenére is Párbajozni. 

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary tizedik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Tóth Dávid a visszaemlékezés után alig bírt szóhoz jutni. A Bajnok számára a legemlékezetesebb nap volt, amikor Párbajoznia kellett Zsoltival. Nagyon hiányzik neki csapattársa és barátja, sajnálja, hogy már nincs versenyben.

Még mindig fájó szívvel gondol vissza Busa Gabi arra a napra, amikor a Bajnokok elvesztették Mórádi Zsoltot. Legszívesebben kitörölné az emlékezetéből, olyan fájdalmakat idéz elő benne.

Novák Zalán sorsa még mindig nem dőlt el, egy azonban biztos: A Medál játékon és a Párbajon nem vehet részt. Zalán megható szavakkal emlékezett vissza legnagyobb ellenfelére, Mórádi Zsoltra.

Az utolsó Medál játék Tóth Dávid és Adu küzdelmével veszi kezdetét: Adu sérülése dacára száll harcba, csak az a kérdés, hogy fájdalmai ellenére is sikerül-e legyőznie Dávidot, ezzel közelebb jutva a az ötödik Medálja megszerzéséhez?

A Kihívók oldaláról a pályán Herceg Alex várakozik, hogy megküzdhessen a Medálért Orbán Olivérrel. Alex a héten biztos párbajozó, így jól jönne számára az előny. Lássuk, mit szól ehhez a Bajnok csapat képviselője, Olivér!

Míg a kezdetek óta a versenyben lévő Pap Dorci öt, addig Szabó Dorottya egy Medált szerzett az eddigi játékok során. Vajon melyik versenyző kerül ki győztesként a mai nap első női megmérettetéséből?

A második és egyben utolsó női selejtezőn Busa Gabriella és Dékány Dóra lép pályára. Vajon ki lesz az, aki tovább küzdhet a kulcsfontosságú Medálért?

A küzdelem a Medálért folytatódik: Kempf Zozo és Böjte Dave harca mindig páratlan izgalmakkal jár. Hogy melyik csapatból kerül ki a továbbjutó versenyző, az a videóból kiderül!

Besenyei Bogit a háta mögött társai alaposan kibeszélték: A pálya szélén a pihenőben csapattársuk megnyilvánulásait figurázták ki...

A második és egyben utolsó elődöntőben két Bajnok csaphat össze. Vajon melyik pirosnak sikerül a döntőbe jutnia?

Kezdetét veszi a férfi Döntő az idei utolsó Medálért folytatott versenyben: A rajtnál Dave és Olivér, akiknek a két nyert meccsig tartó küzdelem ügyességi játékán nem két, hanem három labdát kel az asztalra juttatnia.

A két nyert meccsig tartó küzdelemben egyelőre Dave vezet: Vajon sikerül ezt a futamot megnyernie Olivérnek, életben tartva a Medál reményét?

A tét kimondhatatlanul nagy: Vajon melyik lánynak sikerül megkaparintania az utolsó Medált? Dorkának vagy Vikinek?

A játékban maradás múlhat ezen a futamon: Alexnek apait-anyait bele kell adnia, hogy megfogja az őrült tempót diktáló Dave-t! Vajon sikerül felzárkóznia Alexnek.

Adu és Zalán szerették volna kifejezni a hálájukat Dave felé, aki önként vállalta a Párbajt, így egy otthoni finomsággal kedveskedtek neki.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 8. 22:22

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS