Tökéletes időzítés: A legfontosabb napon győzedelmeskedtek a Bajnokok


A Végjátékokhoz méltóan szoros volt a küzdelem a Bajnokok és a Kihívók között. Ennek köszönhetően sor került a mindent eldöntő váltóversenyre, amelyben a pirosak szerezték meg a győzelemhez szükséges utolsó pontot.

Egyszer sikerült korábban felkelnie a lányoknak, így arra a döntésre jutottak, hogy egy durva ébresztőt tartanak Dave-nek. A terv azonban nem úgy sült el, ahogyan azt gondolták...

Adu megosztotta társaival, hogy ma már jobban érzi magát, Novák Zalán azonban ezt nem mondhatja el magáról. A Kihívó retteg attól, hogy mit mond majd neki az orvos, mivel egyre rosszabb a fájdalom a lábában.

Zalán és Adu is retteg attól, hogy mi lesz az orvos diagnózisa. Zalán véleménye szerint szörnyű következményekkel járhatna az, ha esetlegesen távoznia kellene csapatából.

Kempf Zozo szerint jó úton haladnak a Bajnokok arra, hogy sikerrel járjanak a mai napon. A Bajnokok elhatározták, hogy nem lesznek görcsösek a pályákon, és talán akkor sikeresebbek is lehetnek.

Palik László Aduval jó híreket közölt, Zalánnal azonban kevésbé. A Kihívó combsérülését még jobban ki kell vizsgálni, így azonnali hatállyal távoznia kell a további vizsgálatokra.

A Bajnokok nem félnek a mai naptól, a Joker és az előny ellenére is pozitívan állnak a Végjátékhoz. A pirosak már máskor is bebizonyították, hogy tudnak hátrányból győzni, így ma is ezzel a gondolattal állnak majd a rajtvonalhoz.

Feszültség majd békülés a Kihívók között, Dávid és Zozo bravúros teljesítménye, és a meglepő kijelentések jellemezték az Exatlon Hungary kilencedik hetét, végén egy könnyes búcsúval.

Busa Gabi nagyon is felelősnek érzi magát azért, hogy miatta kellett távoznia szeretett csapattársának. A Bajnok fájó szívvel gondolt vissza a kilencedik hét eseményeire, és bevallotta, ha visszamehetne az időben, talán máshogy döntene.

Az Exatlon Hungary pályáján az újabb Végjátékban Zozo és Alex léptei verték fel elsőként a port. Vajon melyikük tudott pontot szerezni?

Átvették a vezetést a Bajnokok az első futam után. A második összecsapásban Dorka és Bogi párviadala következett.

Olivér és Adu várakoztak a sípszóra a 3. futamban. Kiélezett csata következett kettejük között!

Adu lába minden egyes mozdulatsornál egyre csak fáj, a Kihívó pedig nehezen viseli ezt. Mindezek ellenére azonban nem a gyorsaságon ment el a pálya, hanem az ügyességi feladaton.

Gabi és Dóra eddig 11 meccset vívtak meg egymással, ebből 6 győzelem a Bajnoknak tudható be. A Kihívó azonban most újabb lehetőséget kapott szépíteni statisztikáján.

Dave kisebb könnyítéssel kezdhette meg futamát Dáviddal szemben. Vajon élni tudott a lehetőséggel a Kihívó?

A Kihívók felhasználták a megmaradt Joker lehetőségüket, így tehát Dávid és Dave újrafutották előző futamukat.

Igencsak megviselték a történtek Böjte Dave-t, aki aggódik társáért Zalánért. Dave nem szeretné, ha megtörne az atombiztos hármasuk Aduval és Zalánnal, így izgul társa sorsa miatt.

A 7. futam kezdetéig még mindig a Bajnokoknál volt a vezetés. Vajon Alex egyenlíteni tudott Olivér ellen?

A Végjátékhoz méltóan kiszámíthatatlan volt a meccs. Dorka és Viki közös futama jött a folytatásban.

Zozo és Dave álltak pályára a 9. futamban, azonban a Kihívó dolga könnyebb volt a Bajnokkal szemben a felhasznált előnynek köszönhetően.

Dorcinak könnyebb dolga volt mint Gabinak, ugyanis nála volt a női előny. Vajon a Bajnok így is tudott pontot szerezni a Kihívó ellen?

Adu jött a folytatásban, aki előző nap csúnyán lesérült. Azonban így is hihetetlen elszántsággal küzdött Dávid ellen.

Eddig 22 futamban csapott össze egymás ellen Olivér és Alex. Ebből 11-11 futamot nyert a Bajnok és a Kihívó is egyaránt. Most újabb csata jött kettejük között.

Óriási előnyre tettek szert a Bajnokok. Vajon be tudtak hozni ekkora hátrányt a Kihívók?

A hét legfontosabb csapatversenyének következő futamában Zozonál és Dave-nél volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak.

Dave szerint nagyon ügyesek a Végjáték során a Bajnokok, nehéz legyőzni őket. Bár a Kihívó még nem temeti helyzetüket, azért azon elgondolkozott, hogy milyen következményei lehetnek egy esetleges vereségnek.

8:5-re vezettek a Bajnokok, amikor Gabi és Dorci második közös csatája következett a nap folyamán.

A Kihívók kezdték beérni a Bajnokokat. Adun volt a sor, hogy újabb pontot szerezzen Dávid ellen.

A rajtvonalon Zozo és Alex foglalták el helyüket. Izgalmas pillanatok következtek!

Kempf Zozo szerint a Bajnokok ma igen jól haladnak, és reménykedik benne, hogy hamarosan megszerzik a mindent eldöntő tizedik pontot is, amely által új erőre kapnának.

A Bajnokokat már csak 1 pont választotta el a győzelemtől. Bogi vállát nyomta teher, hogy megakadályozza Dorkát a pontszerzésben.

Bármelyik csapat is maradt alul a Végjátékban, másnap férfi Párbaj lesz. Ennek tudatában állt pályára ismét Dávid és Dave.

A mindent eldöntő váltóverseny, azaz a ˝hirtelen halál˝ következett. Vajon melyik csapat örülhetett győzelmének?

Kempf Zozo pozitív hozzáállása meghozta a gyümölcsét, a Bajnoknak sikerült megszereznie a tizedik pontját a pirosaknak, így hát a kékekre vár a pénteki Párbaj.

Herceg Alex a Kihívók csapatának leggyengébb statisztikájú játékosa, így ő már biztosan Párbajozik holnap. Alex ellenfelét Dorci választja ki.

A Bajnokok csupán csak egy napot nyertek meg a hétből, de a legfontosabbat. A pirosak rengeteg kudarc után győzedelmeskedtek a kékek fölött, bár csak kicsin múlott az ellenkezője.

Pap Dorci elárulta, hogy ő már a nap elején arra számított, hogy ez egy vesztes küzdelem lesz a kékek számára, mivel csapatuknak nem megy a legjobban az az ügyességi feladat, amely rájuk várt.

Mind Adu, mind Zalán biztosította a kékeket affelől, hogyha egészségük engedi, és úgy hozza a sors, akkor pályára szeretnének majd állni egy esetleges Párbajon. Bár Alexnek nagyon jól esett ez a gesztus, de nem gondolja, hogy nekik kellene kiállniuk ellene.

Dave szerint nem lenne igazságos, ha olyan ember állna ki Alex ellen, aki éppen nincs ereje teljében. Bár Dorci meghallgatta a fiú tanácsát, de ennek ellenére még mindig nem tudja, hogy kit küldjön ki Párbajozni.

A Bajnokok szerint nem biztos, hogy Zalán azért hagyta ki a mai küzdelmet, mert annyira rosszul volt. Lehetséges, hogy szimpla taktikából és félelemből mondta azt, hogy gond van a lábával, és jobb lenne inkább megnézni.

Herceg Alex senkit sem okol a Végjátékon történtek miatt, egyben azonban biztos: itt akar maradni, és küzdeni a bent maradásért. Épp ahogyan Dave is, aki szerint elég nagy esélye van annak, hogy egymás ellen kell majd küzdeniük.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 7. 21:58

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS