Hiába győztek a Kihívók, komoly problémákkal állnak szemben


Újabb győzelmet arattak a kékek, azonban egy rossz mozdulatnak köszönhetően Adu lesérült. Ami még tetézi a bajt, hogy Zalán is úgy érzi, napról napra egyre gyengébb.

Dave szerint nagyon fontos az, hogy a nap reggelén mindenki kellő időben és energiával ébredjen, mivel ez hozzájárulhat majd a nap folyamán a csapat sikeréhez. A Kihívó tehát úgy döntött, hogy újfent nem mindennapi módon ébreszti fel társait.

A pirosak szerint a legnagyobb baj az lehet a csapat teljesítményben, hogy nem bíznak eléggé magukban, és elfogyott a motivációjuk. Zozo bár egy kicsit megpróbálta felrázni csapatát, mégis úgy érzi, hogy süket fülekre talált.

Zozo úgy gondolja, hogy azonnal változtatnia kellene a Bajnokoknak, ha sikeresek akarnak lenni. A csapat is egyet ért vele abban, hogy nagy baj van, és nem szabad már félvállról venniük a rengeteg kudarcot.

Bár már csak 18 nap van hátra a versenyből, nincsen könnyű dolga a Bajnokoknak. Busa Gabi is nagyon aggódik amiatt, hogy mi vár majd rá az elkövetkezendő időszakban, és retteg egy esetleges küzdelemtől Dorkával.

A Kihívók megbeszélték, ha kell, akkor ma is használják majd a Jokert, mert nem engedhetnek meg maguknak egy esetleges vereséget. Dave kifejtette, hogy mindent meg fog tenni az ügy érdekében, azonban Olivér nagy ˝mumusának˝ tekinti a versenyben.

Bár mostanság nem volt jó időszaka Tóth Dávidnak, a Kihívók szerint még mindig érdemes odafigyelniük a Bajnokra.

Vészhelyzetben érzik magukat a pirosak, tudják, hogy nagyon meg kell húzniuk az elkövetkezendő időszakot, különben óriási bajban lesznek...

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary nyolcadik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Adu a nyolcadik héten egy igen látványos gyakorlatsort mutatott meg társainak, és a nézőknek, amelyet most Palik László kérésére újra előadott, ráadásul a homokban!

A nyolcadik héten elképesztő teljesítményt is nyújtottak a Kihívók, Besenyei Bogi nem titkolt álma pedig az, hogy ezen a héten is emlékezetes győzelmet arassanak a kékek.

Dave és a csapat felidézett néhány emlékezetes pillanatot a nyolcadik hétből. A Kihívó nem mindennapi hangokat adott ki magából, a többiek legnagyobb örömére, és szórakoztatására.

Kezdetét vette az Előny játék, amelynek első futamában Zozo és Zalán csaptak össze.

Behúzták az első pontjukat a nap folyamán a Bajnokok. A folytatásban Dorka és Viki mérettettek meg.

Ezúttal Dávid és Adu várták a sípjelet. Vajon melyikük volt a gyorsabb és ügyesebb?

Adu elárulta Gelencsér Timinek, hogy eléggé rosszul érzik magukat a Kihívók a verseny elején, mert a Bajnokok 2 ponttal elhúztak. Vajon sikerül Adu pontja után erőre kapnia a csapatnak?

Gabi és Bogi próbáltak meg újabb pontot szerezni csapataiknak, azonban ez csak egyiküknek sikerült.

Olivér és Alex eddig tizenkilenc futamban mérték össze erejüket, azonban egy újabb összecsapás várt rájuk.

3:2-re a Kihívók vezettek, amikor Dávid és Dave izgalmas futama következett.

Dorka és Dóra párviadalára került sor a hetedik futamban. Vajon melyikük tudott pontot szerezni?

Dóra megszerezte első győzelmét a vizes pályán, egy újabb pontot hozva ezzel a Kihívóknak. Érzéseiről most Gelencsér Timinek mesélt futama után, az interjú közben pedig megjelent egyszer csak a többi Kihívó is.

18 versenynappal az Exatlon Hungary második évadának vége előtt, az utolsó Előny játék 8. futamában Zozon és Dave-n múlt, hogy melyik csapat szerezett újabb pontot.

Futamról-futamra egyre nagyobb előnyre tettek szert a Kihívók. Vajon Gabi szépíteni tudott a Bajnokok pontszámán?

A Kihívók felhasználták a Joker-t, ami azt jelenti, hogy az állás ismét 5:3 volt és Gabi újrafutotta az előző futamot Dorci ellen.

A Joker futam után 6:3-ra vezettek a Kihívók. Olivér és Adu futama következett az Exatlon Hungary pályáján.

Óriási előnyre tettek szert a Kihívók. Vajon be tudtak hozni ekkora hátrányt a Bajnokok?

Zalán tudja magáról, hogy valami nem stimmel vele a mai napon, ez pedig annak is köszönhető, hogy nem érzi egészen jól magát a Kihívó.

Mint hogyha erőre kaptak volna a Bajnokok. Lehet, hogy a Kihívóknak még lesz mitől tartani?

Szabó Dorottya nem gondolta volna, hogy a Kihívók ma fogják felhasználni a Joker-t, így óriási meglepetés érte őt a küzdelem során.

Olivér és Alex ma már egyszer futottak egymás ellen, azonban most újabb összecsapás következett kettejük között.

Olivérnek sikerült pontot hoznia csapatának, elképesztő ügyességgel, és profizmussal haladt végig a pályán.

7:6-os állásnál Gabi és Bogi voltak a rajtnál. Izgalmas pillanatok következtek!

Adu szerencsétlenül esett el futama közben, azonnali orvosi segítségre volt szüksége.

Még semmi nem dőlt el! Dávid és Adu megmérettetése jött a folytatásban, azonban egy váratlan esemény félbe szakította a futamot.

A nem olyan régen lesérült Adu arra kérte társait, hogy had futhassa újra elvesztett futamát. A Kihívó társai azonnal leszólták ötletét, ugyanis szerintük még nincs abban az egészségügyi állapotban, hogy győzni tudjon.

A Kihívóknak akár kilenc pontja is lehetne, ha Adu nem vesztette volna el futamát. A kék versenyző nagyon csalódottan és megtörten érzi magát.

Egyre kiélezettebbé vált a csata a Bajnokok és a Kihívók között. Zozo és Zalán párviadalára került sor a 17. futamban.

Egyenlő volt az állás. Gabin és Bogin múlt, hogy melyik csapat irányába dőlt el ismét a mérleg nyelve.

Meccslabdája volt a Kihívóknak. Lehet, hogy Dave-nek sikerült behúzni a győztes pontot?

A Bajnokoknak a Végjátékban eggyel több akadály lesz majd a pályán, mint a Kihívóknak, így tényleg apait-anyait bele kell majd adniuk, ha győzni szeretnének.

Bár sikerült a kékeknek megszereznie az előnyt, nagyon nem örülhetnek, hiszen Zalán és Adu sem tud száz százalékos teljesítményt nyújtani.

Adu nem hagyja, hogy sérülése akadályozza őt valamiben, elhatározta, hogy erősebb lesz fájdalmánál.

Adu nagyon szeretne együtt küzdeni a többiekkel a holnapi nap folyamán, a Kihívók azonban nem szeretnék, és nem is engedik, hogy Adu pályára lépjen majd. Adu azonban ezt eléggé nehezen tudja csak megemészteni...

Novák Zalán tudja, hogy nagy a baj, mivel a lába nagyon bedurrant a nap végére. Zalán azonban kifejtette, hogy neki már nem az a fontos, hogy győzzön, hanem csak azt szeretné, hogy minél több kék versenyző eljusson a döntő kapujába.

Böjte Dave arra kérte Bogit, hogy mutassa meg a medencében, hogy hogyan kell úszni. A lány meg is mutatta a technikát, az úszására azonban senki sem tudott figyelni.

A Kihívók minden segítséget megadnak Dórának ahhoz, hogy minél jobb legyen az Exatlon Hungary pályáin. A kék versenyző nagyon hálás is mindezért csapatának, akik igencsak motiválják is őt.

A Bajnokok szerint nem volt jó döntés a kékek részéről, hogy elhasználták az egyik Joker lehetőségüket. A pirosak bíznak benne, hogy hátrányuk nem behozhatatlan, és sikerül majd holnap így is győzedelmeskedniük.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 6. 21:59

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS