Helyet cseréltek a Bajnokok a Kihívókkal: A kékeké lett a Villa, a pirosaké a Tábor


Már zsinórban három hete birtokolták a luxus rezidenciát a Bajnokok, azonban az újabb Villa játékon a Kihívók győzedelmeskedtek felettük, így ők lettek a medencés ház új lakói.

Novák Zalán és Böjte Dave úgy döntött, hogy egy igen mulatságos kis ébresztővel rázzák fel a csapatot a nap kezdetén. Ha jó a hangulat, jobb lesz a teljesítmény is! - fejtette ki a két fiú.

Adu és Zalán a nap elején igazi humoros megjegyzésekkel próbálták motiválni Davet, aki nagyot nevetett Kihívó társai vicces produkcióján.

A pirosak belátták, hogy nem mindig támogatják egymást kellően a pálya szélén, talán ez is okozhatja kudarcaikat a versenyben. A Bajnokok elhatározták, hogy új szemléletmóddal állnak ma pályára, és bíznak benne, hogy az összetartás és a magabiztosság meghozza sikerüket.

A Kihívók a nap elején arról beszélgettek, hogy kinek kivel kellene aludnia majd, ha eljön az a pillanat. A beszélgetés igencsak jó hangulatúra sikeredett, és megtudtunk belőle egy-két igazán forró információt is.

Zozo egy pár evőeszközzel és finom falattal szemléltette, hogy mi lesz a Bajnokok mai napi feladata. A vicces előadásért kattints a videóra!

Herceg Alex elárulta Dorcinak, hogy mi hiányzik neki a legjobban azóta, hogy kint van Dominikán. A Kihívónak még nincs azonban annyira honvágya, inkább csak szeretne végre már a Villába kerülni.

Besenyei Bogi már nagyon szeretne visszajutni a Villába, elege van abból, hogy a Kihívóknak a Táborban kell lenniük. Bogi kifejtette, hogy tudja, hogy mennyire nehéz időszak vár rá, így sokkal jobb lenne igazi kényelemben hangolódni a küzdelmekre.

Dorka elárulta Palik Lászlónak, hogy a Bajnokok egyik legfőbb vágya az, hogy minden küzdelmet sikeresen vegyenek a héten, ezért pedig mindent meg is fognak tenni.

Idézd fel velünk azokat a pillanatokat az Exatlon Hungary hatodik hetéből, amelyek a legjelentősebbek voltak a verseny alakulásában!

Dave komoly traumákat élt át emlékei szerint Párbaja előtt, azonban később fordulóponthoz érkezett az élete, és jól érezte már magát a Kihívók között.

Elindult a harc a Villáért. Elsőkként Dávid és Alex álltak a rajthoz, azonban a Kihívóknak még ott volt a Joker is.

Máris egy ponttal vezettek a Kihívók az első futam után. Vajon Dorka egyenlíteni tudott Dórával szemben?

Zozo és Zalán eddig huszonnyolcszor csaptak össze az Exatlon Hungary pályáin, ebből tizennégy futamot a Bajnok nyert.

Feszült pillanatok következtek a folytatásban is, az izgalmakról Gabi és Dorci gondoskodtak.

Egyenlő volt az állás a Kihívók és a Bajnokok között, amikor Olivér és Dave csatája következett.

A vezetés ismét a Kihívóknál volt, Zozon múlt, hogy a Bajnokok egyenlíteni tudtak-e.

Teljesen kiegyenlített volt a Villáért folytatott küzdelem, aminek megjósolhatatlan volt a végkimenetele. Dorka és Bogi csatája következett.

19:18-ra Dávid vezetett Dave ellen az egymással futott meccsek tekintetében. Vajon a Kihívó szépíteni tudott a statisztikáján?

Tóth Dávid kifejtette Gelencsér Timinek, hogy nincs kétségbe esve amiatt, hogy nem sikerül mostanában pontot hoznia csapatának. Nincs akkora baj - árulta el Tóth Dávid, aki hisz benne, hogy hamarosan minden rendben lesz.

A soron következő futamban Gabinál és Vikinél volt a lehetőség, hogy újabb pontot szerezzenek csapataiknak.

Busa Gabi egyszer csak sírni kezdett a pálya szélén, és a Bajnokok hirtelen nem tudták, hogy mi lehet Gabi problémája. Hogy miért ejtett könnyeket a piros játékos, az a videóból kiderül!

5:4-re vezettek a Bajnokok a Villáért folytatott versenyben, amikor Olivér és Zalán álltak a rajtvonalra.

A rajtvonalon Dávid és Dave várakoztak a sípszóra, pontot azonban csak egyikük tudott szerezni.

Dave szerint nem lenne a jó a csapat számára, ha vissza kellene menniük a Táborba, ugyanis óriási a hőség a házban, ez pedig az egész csapatot nagyon megviseli. A Kihívó bízik benne, hogy végre újra a Villába mehetnek, hiszen az újak még nem is találkoztak a luxusvillával, és annak lehetőségeivel.

Csak egy ponttal ugyan, de vezettek a Kihívók. A folytatásban Dorkán és Dorcin volt a világ szeme.

Olivér és Alex eddig tizenhét futamon vannak túl egymás ellen, azonban egy újabb csata várt rájuk.

Futamról-futamra nagyobb előnyre tettek szert a Kihívók. Vajon be tudták hozni hátrányukat a Bajnokok?

Zozo és Zalán ma már futottak egymás ellen, akkor a Bajnok nyert. Vajon mit tartogatott a következő összecsapásuk?

Adu és Dávid ádáz csatája következett az újabb pont megszerzéséért.

A Kihívók lehívták a férfi Joker-t, azaz Dávid és Adu újrafutották az előző futamot, az állás pedig a Bajnok győzelmének ellenére maradt ugyanannyi.

Dorci volt a soron következő Kihívó, akinek ugyancsak az volt a feladata, hogy behúzza a győztes pontot.

Hosszú idő után végre megszerezték maguknak a Villát a Kihívók, ezt pedig annak rendje és módja szerint meg is ünnepelték! A csapat teljes örömmámorban ugrott bele a medencébe, és ünnepelték együtt az utolsó, győztes pontot megszerző Dorcit.

Palik László kifejtette, hogy ez az utolsó hét ebben a megszokott rendszerben, és hamarosan egy teljesen új időszámítás kezdődik az Exatlon életében.

Óriási örömmel és lelkesedéssel vetették bele magukat a medencébe a Kihívók, mindenki nagyon boldog volt amiatt, hogy újra a Villa kényelmét élvezheti.

Busa Gabi egész nap nagyon össze volt törve, a pirosak pedig megpróbálták kiszedni belőle, hogy mi lehet a baj. A piros játékos nagy nehezen végül elmondta, hogy mi nyomja a szívét, társai pedig rögtön a segítségére siettek.

Dorka szerint Busa Gabi pálya szélén elhullajtott könnyeivel csak feszültté tette a Bajnokokat, így lehetséges az is, hogy emiatt sem nyújtottak olyan jó teljesítményt a pirosak.

Gabi eléggé viaskodik önmagával, próbálja elhitetni magával, hogy van keresnivalója a versenyben, és benne tud lenni majd a döntőben is. A Bajnok megpróbálja maga feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, de sajnos nagyon nehéz számára ez a helyzet, és egyedül is érzi magát.

A kékek szerint nagyon nehéz pillanatokat élnek át a Bajnokok, és a legnagyobb baj az, hogy még mindig nem működnek egy csapatként. A pirosak helyzetét ráadásul Busa Gabi összeomlása sem segíti.

Szabó Dorottya biztosította Dávidot afelől, hogy szüksége van a jelenlétére és a tanácsára annak ellenére is, hogy nem megy most jól annyira Dávid számára a játék. Dorka kijelentette, ha rajta múlik, akkor Dávid biztosan nem megy majd Párbajra, mert szeretné a Bajnokot a közelében tudni.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 4. 21:38

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS