Visszaszámlálás: A Bajnokok a Villában tölthetik az első 5 napot az utolsó 25-ből


Ismét harcba szálltak a csapatok, de ezúttal a Villáért. Azonban más is történt, ugyanis az újabb hét elején Palik László bejelentette: 25 nap van hátra az Exatlon Hungary második évadából.

Derzsi Viki még mindig a Párbaj hatása alatt van, azonban reménykedik, hogy a megszerzett tapasztalatokat az előnyére tudja fordítani a jövőben.

Nóra szerette volna kifejezni a háláját, ezért egy igazán mennyi reggelivel készült a csapattársainak.

A müzli hadműveleten kívül Kempf Zozo újabb motivációt talált, hogy ismét megszerezzék a Villát. Vajon a Bajnokok betartják az ígéretüket?

Zalán reggel tisztázni szerette volna a múlt heti vitát Dorcival. A Kihívó nem szeretne feszültséget maguk között és nem akarja, hogy Dorci eltávolodjon tőlük.

A Bajnokok reggeli közben találgatásokba bocsájtkoztak, azonban egyikük sem tudta biztosra megtippelni, mi lehet Palik László nagy bejelentése.

84. nappal ezelőtt kezdődött az Exatlon Hungary, azonban itt az idő, hogy a végcél felé vegyük az irányt. Palik László bejelentette, már csak 25. versenynap és kiderül, kik a sport-reality végső győztesei.

Exatlon napló: Videónk segítségével felidézheted, mik történtek az Exatlon Hungary első hetén!

Tóth Dávid bevallotta, habár voltak nehezebb napjai is, nagyon örül, hogy itt lehet, ugyanis azon kívül, hogy számtalan élménnyel gazdagodott, nagyon értékes embereket is megismerhetett csapattársai személyében.

A visszaemlékezést Adu folytatta, aki őszintén elárulta, hogy a fizikuma, valamint az állóképessége miatt nem gondolta volna, hogy idáig eljut, azonban ma már a Döntőre is esélyesnek tartja magát.

Palik László folytatta a bejelentések sorát. Ezúttal az Exatlon Hungary második évadának naplójáról mesélt a játékosoknak, valamint a nézőknek.

25 nappal az Exatlon Hungary végkifejlete előtt, a Villáért folytatott csata első futamában Dávid és Zalán álltak pályára.

Az első futam után rögtön átvették a vezetést a Kihívók. Dorkán volt a sor, hogy egyenlítsen Dorcival szemben.

A folytatásban Zozo és Alex futottak végig az Exatlon Hungary pályáján. Azonban mint szinte mindig, ezúttal is az ügyességi feladat döntött.

A pálya egyik eleme Kempf Zozo szájához csapódva letört egy darabot a Bajnok fogából.

Gelencsér Timi letört fogáról kérdezte Kempf Zozot, aki őszintén elárulta, hogy sok sérülésre számított, azonban erre egyáltalán nem volt felkészülve.

2:1 volt az állás a Bajnokok javára, amikor Nóra és Dorci vívott ádáz csatát egymással.

A Villáért folytatott csatában minden ismét egyenlő volt, hiszen 2:2-t mutatott a ponttábla. Újabb izgalmas csata következett.

A Villa lebegett a versenyzők szeme előtt mint motiváció. Vajon a tét kinek a teljesítményére volt jobb hatással, Gabiéra vagy Bogiéra?

Dávid és Alex közös megmérettetésére került sor a 7. futamban. Vajon melyik csapat zsebelhetett be újabb pontot?

Nóra és Dóra eddig háromszor futottak egymás ellen, ebből kétszer a Bajnok nyert. Dóránál volt a lehetőség, hogy szépítsen statisztikáján.

Hét közös meccsükből négyet Adu, hármat pedig Olivér nyert. Vajon mi lett a kimenetele a mostani futamuknak?

A Bajnokok nem használták fel eddig sem a férfi, sem a női Joker-t. Dorka és Bogi gondoskodtak az izgalmakról a folytatásban.

A Bajnokok lehívták a női Joker-t, ami azt takarja, hogy Dorka és Bogi újrafutották az előző futamot. Az állás ismét 5:4 a Bajnokok javára.

A vezetés még midig a Bajnokoknál volt. Dave-en múlt, hogy szépíteni tudtak-e a Kihívók.

A rajtnál Viki és Gabi várakoztak a sípszóra. Izgalmas pillanatok következtek ismét!

Bogi rosszullétre panaszkodott, az orvosok tanácsára pedig a mai nap során már nem futhat többet a pályán, így a Villa kényelmének megszerzése csapattársai teljesítményén múlik.

Egyik csapat sem hagyta könnyen magát. Dávid és Zalán is rendesen megküzdtek egymással a pontért.

Egy hajszállal ugyan, de még mindig vezettek a Bajnokok. Vajon Dóra egyenlíteni tudott Dorkával szemben?

8:6-os állásnál a rajtnál Olivér és Dave. Nagyon izgalmas pillanatok következtek!

A Bajnokok lehívták a második Joker-t, tehát Olivér és Dave előző futamának eredménye nem számított. Újabb összecsapás következett kettejük között.

Nóra és Viki eddig hétszer vívtak meg egymással, ebből négyszer a Kihívó, háromszor pedig a Bajnok győzött.

Alexnél volt a lehetőség, hogy megakadályozza Zozot a győztes pont megszerzésében. Vajon sikerült neki?

A Bajnokok fantasztikus teljesítményt nyújtottak a pályán, így zsinórban harmadjára is megszerezték a Villát.

A Kihívók elkeseredve tértek vissza a Táborba, ugyanis azt tervezték, hogy ma este a Villa luxusában pihenik ki fáradalmaikat, ám sajnos a Bajnokok közbe szóltak, így egy hétig még egészen biztos puritán körülmények között lesznek.

Alex őszintén bocsánatot kért csapattársaitól, amiért a napokban nem tud pontot hozni, pedig nagyon igyekszik. Zalán arra kérte a Kihívót, hogy ne magát okolja, hiszen ez csapatjáték, együtt bukták el a Villa játékot.

Zozo és Dávid tartották magukat a megbeszéltekhez és a Villába visszatérve ruhástól dobták a medencébe Busa Gabit.

Pap Dorci elárulta, eleinte nem gondolta, hogy 18 évesen ilyen sokáig versenyben tud maradni, azonban sok helyzetben segítségére voltak csapattársai.

Adu nagyon élvezi az Exatlon Hungary-t, szeretne eljutni a végsőkig, és hazavinni a fődíjat, viszont egy dolgot nem szeretne soha átélni. Hogy mi az, azt a videóban mondja el.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 27. 22:05

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS