Soha nem látott előnyhöz jutottak a Bajnokok, rettegnek a Kihívók


A hét harmadik versenynapján az Előnyért szálltak harcba a csapatok, amelynek igencsak nagy szerepe lehet a másnapi Végjátékban. 

Belényi Bea arról beszélgetett Zalánnal a nap kezdetén, hogy pontosan kinek milyen szerepe van most a Kihívó csapatban. Bea szerint Zalán vette át a vezető szerepet, Zalán azonban nem csapatkapitányként tekint magára, hanem teljesen másképp.

Dékány Dóra ismerkedési céllal közelítette meg Zalánt, aki készségesen nyitott a lány felé. A két Kihívó megbeszélte, ők ketten erősen tudnák vezetni a kékeket. Zalán arra kérte csapattársát, nyugodtan beszéljen, mondja el a meglátásait, hiszen van érzéke hozzá és semmiképp ne érezze azt, hogy ő elnyomott a csapatban.

Király Nórának nagyon hiányzik a mászás, így megmutatta a kameráknak, hogy milyen elképesztő erő van a karjában.

Dóra reggel megkereste Zalánt és elmondta neki, múlt héten a többiek belé fojtották a szót, emiatt Zalán egy kis ˝fejmosásra˝ hívta össze társait. A kékek értetlenül álltak a vádak előtt.

A Bajnokok igazán kihasználták a Villa adta lehetőségeket a nap kezdetén, a medencébe csobbantak, és mókáztak egyet a küzdelem kezdete előtt.

A hét harmadik napján az előnyért folyik majd a küzdelem. Az új típusú Előny játék részleteit Palik László ki is fejtette az adás elején.

Adu megmutatta Palik Lászlónak, hogy milyen mozdulatsort fog alkalmazni annak érdekében, hogy elterelje a Bajnokok figyelmét a pályán. Adu igencsak mókás technikát szeretne majd alkalmazni, amely mindenkit rögtön megnevettetett. Dorci ekkor azt is elárulta, hogy szerinte melyik mesehősre hasonlít Kihívó társa.

Az előny megszerzése lebegett a csaptok előtt, amiért kezdetét is vette a harc. Az első futamban Zozo és Adu csaptak össze.

A második futamban egy női párviadal következett, az izgalmakról Dorka és Dorci gondoskodtak.

Ismét behúztak egy pontot a Bajnokok. Vajon a folytatásban Dávid vagy Zalán győzedelmeskedett?

Zalánban nagyon sok minden átértékelődött komoly betegsége után, és sikert sikerre halmoz. Bár a Kihívók egyfajta mélyponton vannak most, Zalán apait-anyait beleadva, lelkesen küzd a bent maradásért.

A Kihívók is megszerezték első pontjuk a nap folyamán. A folytatásban Nóra és Bogi összecsapása következett.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontszámokat tekintve, ugyanis egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Olivér és Alex harca következett.

A rajtnál Gabi és Dóra várakoztak a sípszóra. Újabb izgalmas pillanatok következtek!

Átvették a vezetést a Kihívók. A 7. futamban Dávidon és Dave-en volt a sor, hogy pontot szerezzenek.

Kiszámíthatatlan volt az Előny játék végkimenetele. Nóra és Viki mérettettek meg az újabb összecsapásban.

A Bajnok a csapatának szeretett volna bizonyítani a futama során, emellett azonban önmagának is meg akarta mutatni, hogy van értelme annak, hogy a versenyben van.

Egyenlítettek a Bajnokok, ismét egyenlő volt az állás. Olivér és Zalán első közös futama következett.

Dorka és Bea szélsebesen futottak végig az akadályokon, a futam eredményét az ügyességi döntötte el.

Alex napról napra egyre jobban teljesít. Vajon Zozo ellen is győzni tudott a Kihívókhoz utolsóként érkezett új versenyző?

Gabi és Bogi eddig 50. futamban csaptak össze, ebből 26 alkalommal a Kihívó győzedelmeskedett. Vajon a Bajnok szépíteni tudott a statisztikáján?

Dávid és Zalán ismét egymással szembe találták magukat, azonban itt is megjósolhatatlan volt a futam végeredménye.

Nóra és Dorci eddig háromszor vívtak meg egymással, mindegyik alkalommal a Kihívó nyert. Azonban most a Bajnok újabb lehetőséget kapott.

Tovább nehezítette a versenyzők dolgát, hogy még az eső is eleredt, Zozo és Adu azonban még így is elszántan küzdöttek.

Novák Zalán hiába próbálta megnyugtatni Adut futama után, a Kihívó egyszerűen nem bírt lenyugodni. Az állás még csak 8:7, így ez még nem vészes annyira, hogy ne lehetne rajta javítani, és győzni - fejtette ki Zalán.

Megint átkerült a vezetés a Bajnokokhoz. Vikinél volt a lehetőség, hogy egyenlítsen Gabival szemben.

Derzsi Viki eléggé furcsán érzi magát amiatt, hogy a Bajnokok ˝kezdő˝ játékosa folyamatosan legyőzi őt a pályákon. A Kihívó kifejtette, hogy a verseny ezen szakaszában azonban sokszor már mindegy, hogy kezdő-e valaki, vagy sem, ugyanúgy lehet nagyon profi a pályákon.

Őrülten izgalmas pillanatokat tartogatott az Előny játék első fele, azonban az semmi sem volt a véghajrához képest.

Kiélezett a küzdelem a két csapat között, mindenki nagyon szeretné az előnyt, fejtette ki Dave. Hogy ki lesz a nap győztese, az még kétséges, és Dave szerint csupán csak egy apróságon fog múlni a győztes kiléte.

Meccslabdája volt a Kihívóknak, amikor Dorka és Bea csaptak össze. Vajon a Bajnok meg tudta akadályozni a Kihívót a győztes pont megszerzésében?

A mindent eldöntő váltóverseny, azaz a ˝hirtelen halál˝ következett. Vajon melyik csapat lett az újabb Előny játék győztese?

Dorkának előbb sikerült végigvinnie az ügyességi feladatot, így nagyon szoros küzdelem után végül a Hirtelen halál futamában dőlt el a győztes kiléte, a Bajnokok javára.

A Bajnokok óriási szerencsével a számukra egyik legkedvezőbb lehetőséget választották ki. A mix lehetőség -1 akadályt tartalmaz a Bajnokok számára, és +5 másodperces indulást tartogat az egyik Kihívónak.

Bár közel álltak a győzelemhez a Kihívók, végül azonban szoros küzdelem után mégis kudarcot vallottak a pályán. Zalán mindezek ellenére óriási felfedezésekre jött rá a nap folyamán.

Bár nagyon jól ment a Kihívó csapat az Előny játék során, sajnos nem sikerült végül megnyerniük a küzdelmet, és komoly hátrányra tettek szert. Dorci és Adu bocsánatot is kért a többiektől ˝rossz˝ teljesítményük miatt.

A Kihívók elkezdtek azon gondolkozni, hogy vajon ki kit hív ki holnap a Végjátékon, és mi lenne a legjobb felállás a csapatuk számára. Nincs könnyű dolga a kék csapatnak a dupla hátránnyal azonban ezen most még nem akarnak stresszelni.

Nem volt könnyű dolga Szabó Dorottyának a mai küzdelem során, azonban végül sikerült behúznia az utolsó pontot is a Bajnokoknak, ezzel pedig megszerezték a győzelmet és a vele járó előnyt a pirosak.

A Bajnokok nagy reményekkel vágnak bele a Végjátékba, és bár dupla előnyt tudhatnak magukénak, nem bízzák el magukat, hisz tudják, bármi megtörténhet, ha felszívják magukat a Kihívók.

Busa Gabi számára nem minden úgy alakult az Előny játék során, ahogyan azt eltervezte. Dávid kifejtette, hogy nem az a lényeg, hogy ki mennyit tett hozzá a győzelemhez, hanem az, hogy együtt sikerült nyernie a csapatnak.

Nagyon nehéz hetek elé néznek a Kihívók az új emberek miatt. A kékek Zalán szerint fejben törtek meg, hiszen az összteljesítményük nem a legjobb az utóbbi időben, mivel az újoncaik nem veszik fel olyan gyorsan a fonalat.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 22. 21:56
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS