A Bajnokok csapást mértek a Kihívókra: Zalán visszatérése sem mentette meg őket


Nem minden úgy alakult a Kihívók számára a Joker játékon, mint ahogyan azt szerették volna. Bár Zalán visszatértétől sokat remélt a csapat, végül mégis a Bajnokok arattak győzelmet.

Adás előtt: Eljött a pillanat, Novák Zalán visszatért társaihoz a Táborba. Zalán már nagyon hiányzott a csapatának, rögtön egy kis életet hozott a csapat életébe. A Kihívó rögtön elmesélte társainak, hogy milyen volt számára az elmúlt pár nap, és mennyire érezte rosszul magát betegsége lefolyása alatt.

Adás előtt: A Bajnokok azon gondolkoztak, hogy vajon ha Zalán visszatér, akkor mennyit fog majd futni és küzdeni csapatával. A pirosak kifejtették, hogy a kékeknek már az is segítség, ha csak a pálya széléről szurkol majd Zalán, annyira vezér alkat. Zozo abban is biztos, ha Zalán az újonc Olivért hívja majd ki maga ellen, akkor nagyot fog koppanni...

Adás előtt: Édes meglepetéssel kedveskedett Gabi Zozonak és Dávidnak, kávét és müzlit vitt csapattársainak a nap reggelén. A két fiú nagyon örült Gabi figyelmességének, és kifejtették, máskor is nyugodtan ébresztheti őket majd efféleképpen.

Novák Zalán miután visszatért a Kihívókhoz érdeklődött afelől is, hogy mire számítson a Bajnok csapatban a plusz játékosok terén.

Zalán, Dorci és Adu arról beszélgettek a többiek háta mögött, hogy kiről mit kell tudni az újak közül a kék csapatban. Mivel Zalánnak még nem sikerült velük beszélgetniük, így egy kis előzetes infókat szedett be róluk.

Zalán arról is érdeklődött Dorcinál, hogy milyen most a kapcsolata Bogival. Dorci kifejtette, hogy Bogi elkezdett közeledni felé az utóbbi időben, és próbál normálisabb lenni vele, ennek ellenére azonban sosem lesznek már barátok.

Zalán már nagyon régóta arra várt, hogy pályára álljon a Bajnokok ellen, így hát minden eddiginél motiváltabban áll hozzá a küzdelemhez. A Kihívó arra biztatta társait is, hogy legyenek ügyesek, és nyomják le a Bajnokokat.

Novák Zalán elárulta Palik Lászlónak, hogy igen kemény pillanatokat élt át a kórházi ágyon, 6 kilót fogyott is a betegsége során. Hogy miért örül mégis ennek a Kihívó, az a videóból kiderül!

Adu szinte Zalán nyakába ugrott, amikor visszatért jó barátja a csapathoz. Zalán rögtön észrevette, hogy történt egy-két átalakulás az idő alatt, amíg betegeskedett, így nem kevés új és döbbenetes információt kellett feldolgoznia visszatértekor.

Busa Gabi kifejtette, hogy mindent megtesznek ma azért, hogy megszerezzék a Jokert. A Bajnokok tudják, hogy nagyon nagyon értékes dologért küzdenek, így apait-anyait beleadnak majd.

Elstartolt a verseny, amelyet Zozo és Adu nyitott meg! Vajon ki nyeri a Jokert a Kihívók vagy a Bajnokok?

A küzdelem tovább folytatódott! A Joker játékban most Gabi és Dorci mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket!

A következő futam során Tóth Dávid és Novák Zalán csaptak össze! Vajon melyikőjük győzedelmeskedett? Kattints a videóra és megtudod!

2:1 az állás és most Dorka és Bea csapnak össze! Vajon kiegyeynlítenek a Kihívók?

A folytatásban Olivér és Alex állt rajthoz! A két versenyző hatalmas harcot vívott a pontszerzésért!

Emberfeletti küzdelemben mérte össze tudását Nóra és Bogi!

Dávid és Adu sem kerülhette el, hogy megvívja elképesztő csatáját a Joker játékban!

A küzdelem tovább folytatódott! A Joker játékban most Dóra és Dorka mérték össze erejüket!

A két ősellenfél ismét összecsap. De ezúttal is, csak egy kerülhet ki győztesként!

A Joker játék újabb küzdelmét ezúttalNóra és Viki vívta meg! Vajon melyik versenyző tudta megszerezni a pontot a futam végén?

Nem volt könnyű dolga Orbán Olivérnek, hiszen a Bajnoknak a Kihívók rutinos versenyzője, Böjte Dave ellen kellett harcba szállnia!

Dave nem tudja, hogy miért ennyire szomorkás a kékek hangulata, de megfogadta, hogy felrázza majd egy picit a csapattársait, mert ez a "gyászhangulat" így nem állapot.

A folytatásban Gabi és Bea állt rajthoz! Vajon melyikük tudta megszerezni a pontot?

Dávid és Adu gigászi küzdelemben csapott össze! Vajon lett a győztes kettejük közül?

Az állás 8:5 a Bajnokok javára! Vajon Nóra vagy Bogi szépítettek az álláson?

Király Nóra elképesztő erővel és energiával csapott bele az Exatlon Hungary versenyébe, nagyon örül annak, hogy ennyire sikeresen veszi a pályákat, és hozza a pontokat.

9:5 az állás a Bajnokok javára és most Kempf Zozon a sor, hogy behúzza a 10. pontot! Vajon sikerül neki?

Szabó Dorka és Pap Dorci összecsapása hihetetlen izgalmakkal gazdagított mindenkit! Nézd meg te is!

Novák Zalán szerint teljesen megváltozott a Kihívók csapata, teljesen más lett a csapatmorál, mint korábban. A Kihívó szerint azonnal változtatnia kell a csapatnak a dolgaikon, különben nagy bajban lesznek.

A régi és az új játékosok is felszólaltak a nap végén, őszintén kiöntötték lelküket egymásnak, és megpróbálták megfejteni, hogy mi lehet annak az oka, hogy elfogyott a spiritusz a csapatból.

A Bajnok csapat nagyon büszke a mai napi teljesítményére, beleértve Király Nórát is, akinek sikerült két pontot is hoznia a pirosak számára.

A Bajnok csapat egészen meglepődött azon, hogy mennyire jól bírta Zalán a mai futamokat, csodálkozva állapították meg, hogy egyáltalán nem látszódott rajta, hogy mennyire beteg volt. A pirosak látják, hogy nagy ereje van a kékeknek, azonban egy tuti taktikát eszeltek ki legyőzésükre.

Az újonnan érkezett Kihívók arról beszélettek, hogy milyen hatással van a csapatra Zalán visszatérte. Úgy látják, tényleg szépen átvette a vezető szerepet amint visszatért. A kérdés már csak az, hogy mennyire jó ötlet csak rá hallgatni minden esetben...

Az újabb Kihívók folytatták az eszmecserét arról, hogy milyen hatással van a csapatra Zalán visszatérte. Dékány Dóra szerint nem fogja tudni magában tartani sokáig ha elnyomják, és fel fog szólalni, ha minden így marad.

A pirosak szerint nagyon jó terv szerint haladnak minden egyes nap folyamán. Véleményük szerint ha így végig tolják ezt a hetet, akkor nagyon eredményesek lesznek.

Novák Zalán és a Kihívók számára minden felborult, teljesen összeesett a kék csapat. Adu szerint a három új játékos csak gyengíti a csapatot, nem pedig erősíti...

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 21. 22:19

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS