Mindenki marad ott, ahol van: Bajnokoké a Villa, Kihívóké a Tábor


Újabb lehetőség nyílt megszerezni a Villát! Az ádáz küzdelemben egyik csapat sem hagyta magát, a Bajnokok szerették volna megtartani, a Kihívók pedig megkaparintani a luxus rezidencia kulcsát.

Édes meglepetéssel indult Zozo reggele, ugyanis Gabi reggel a szobája ajtajánál várta őt, amit pedig mondott neki, attól egyenesen leesett a Bajnok álla!

Bea számára tevékenyen indult a reggel: mosogatással kezdett neki a napnak. A fiúk először az ágyból nézték társukat, ám Dave később úgy döntött, csatlakozik a munkához!

Zozo és Dorka Olivérrel beszélgettek a Bajnok első hetéről és tapasztalatairól. A versenyző elárulta, sokkal jobban élvezte a küzdelmet, mint ahogy gondolta, sőt az is kiderült, miért nem idegen számára az, hogy távol van a családjától és a barátaitól.

˝Megtudta, hogy fiú Párbaj lesz és egyből bőgött˝ - Pap Dorci nem igazán értette Besenyei Bogi viselkedését, először is azt furcsálta, hogy ahogy megtudta, hogy fiúk között dől majd el a versenyben maradás, sírni kezdett, majd azt sem értette, amit Palik Lászlónak mondott csapattársa a Párbaj előtt.

A pirosak reggeli közben a taktikáról beszélgettek, majd Novák Zalán is szóba került. A Bajnokok szerint lehet, hogy Zalán már visszatér a versenybe, viszont a kék játékosnak nem lesz könnyű dolga, hiszen hosszú kihagyás után kell majd újra csatába indulnia.

Busa Gabi reggel egy tál müzlivel állított be Zozohoz, viszont Dávid nem kapott semmit. Ezt pedig nem hagyhatták szó nélkül az exatlonisták, és Palik László sem...

Palik László a Villa játék előtt egy igazán fontos hírt közölt a Kihívókkal.

Elhangzott az első sípszó a Villa játék napján. Az Exatlon Hungary pályáját ma Dávid és Dave avatták fel.

Tóth Dávid úgy érzi, ez a mostani pálya nagyon jól fekszik a csapatnak és, ha jól taktikáznak még meg is nyerhetik a Villát.

Az újonc Nórának ez volt az első alkalma, hogy a Bánya pálya nehézségeivel szembe nézzen. Vajon hogy ment neki?

Olivér a múlt heti Párbaj győztesével találta szembe magát. Vajon ki került ki győztesként a soron következő futamból?

Herceg Alex Gelencsér Timinek elárulta, miért is megy neki olyan jól ez a Bánya pálya. Sőt, még egy viccet is elmesélt ezzel kapcsolatban.

1 ponttal csak, de vezettek a Kihívók. Lehet, hogy Gabi egyenlíteni tudott Dórával szemben?

Dékány Dóra őszintén vallott egyik legnagyobb félelméről, ami nem más mint a víz. Azonban a sportoló most mindent megtesz, hogy leküzdje fóbiáját.

Zozo és Adu párviadala jött a folytatásban. A Kihívóknak a pontszámokon túl volt még egy előnyük, mégpedig a megmaradt Joker.

Jelenleg a Bajnokok lakják a Villát. Lehet, hogy a mai nap után viszont majd költözniük kell?

A Kihívók még mindig vezettek. Dávidnál volt a lehetőség, hogy szépítsen Alex ellen.

Beának nem volt könnyű dolga, ugyanis egy tapasztalt Exatlonistát kapott ellenfélnek.

A kiegyenlítődött a két csapat pontszáma, amikor a folytatásban Olivér és Adu csatája következett.

Adu Laci elárulta, nagyon fontos számára, hogy megnyerjék a Villa játékot, azonban nem csak saját maga miatt szeretne jól teljesíteni, hanem barátja, Novák Zalán miatt is!

A rajtnál Nóra és Viki várakoztak Palik László sípszójára. Vajon melyikük volt a jobb.

Teljesen kiegyenlített volt a Villa játék, amikor Zozo és Dave csaptak össze a 12. futamban.

Ismét átvették a vezetést a Kihívók. Dorkán volt a sor, hogy egyenlítsen Bogi ellen.

Nehéz dolga volt Alexnek, aki még csak egy hete van az Exatlon Hungary-ben, ugyanis Dávidot kapta ellenfélnek.

Néhány perccel ezelőtt még a Kihívók vezettek, azonban fordult a kocka. Újabb izgalmas futam következett.

Két mindenre elszánt Exatlonista csatája jött a folytatásban, azaz Olivér és Dave csaptak össze az újabb pontért.

Meccslabdája volt a Bajnokoknak. Bogin múlt, hogy meg tudta-e akadályozni Nórát a győztes pont megszerzésében.

Zozo és Adu ma már meccseltek egyszer, akkor a Bajnok nyert. Vajon milyen izgalmakat tartogatott ez a futam?

Adu Laci bevallotta, azért sikerült összeszedni minden erejét és minden gondolatát, mert azt képzelte, hogy a fődíjért küzd!

Nem hagyták magukat a Kihívók, többször megakadályozták a Bajnokokat a győztes pont megszerzésében. Vajon ez az újonc Dórának is sikerült?

˝Hirtelen halál˝ - Így nevezik azt a futamot, amelyben két páros csap össze az utolsó pontért. Vajon a Bajnokoké lett ismét a Villa, vagy beköltözhettek a Kihívók?

Kiélezett küzdelemben vívtak meg egymással a Bajnokok és a Kihívók, olyannyira, hogy végül hirtelen halállal kellett eldönteni, melyik csapat élvezheti a luxuslak kényelmét.

Óriási örömmel tértek vissza a Bajnokok a Villába. Tóth Dávid szerint sokat számít, hogy komfortos körülmények között tudnak felkészülni a versenyekre, az pedig, hogy a kékek a Táborban laknak, számukra nagy előnyt jelenthet. De hogy miért kenődött fel az ablakra Zozo? A videóból ez is kiderül!

Tóth Dávid úgy látja, hogy a múlt heti rosszabb időszaka után Busa Gabi végre újra önmagára talált. A Bajnok szerint nagyon fontos, hogy a csapaton belül jókedv legyen, ez pedig akár egy sikeres All In hadműveletet is jelenthet a pirosak számára.

A Kihívók visszatértek a Táborba, Bogi pedig bár úgy látja, hogy mindent beleadtak a kékek a küzdelembe, mégis nagyon sajnálja, hogy nem tudott jól teljesíteni az utolsó megmérettetésen.

Dékány Dóra nem titkolt célja, hogy legyőzze félelmeit az Exatlon Hungary-ben. Tervével eddig nagyon jól halad, hiszen a vízzel nagyon nincs jóban, ennek ellenére a Villa játék során Busa Gabit és Szabó Dorkát is le tudta győzni!

˝Meg kell, hogy mondjam szemtől szemben...˝ - Adu félbeszakította Bogi bocsánatkérését, és elmondta, mit gondol csapattársa teljesítményéről a Villa játékban.

A Bajnokokat nagyon meglepte, hogy a pénteki Párbajon Deres Ádi maradt alul, hiszen nem igazán számítottak arra, hogy Herceg Alex egy hét után győzni tud majd. Hogy miért vár ezek után Bogira nehéz időszak a versenyben, kiderül a videóból!

A Kihívók is elismerték: Orbán Olivér nagyon gyorsan fejlődik és egyre ügyesebb a pályákon. A kékek viszont ezt nem tudják elmondani Király Nóráról, aki jelenleg szerintük biztos pontot jelent számukra.

˝Meg kell tőle szabadulni˝ - Adu szerint fontos, hogy Király Nórát minél hamarabb kiejtsék a versenyből, még akkor is, ha biztos pontot jelent a kék számára.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 20. 21:51

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS