Váratlan végkifejlet: Herceg Alex mindenkit megdöbbentett a Párbajon


Megkeződött az új időszámítás, aminek eredményeképp az új játékosok nem élveznek védettséget. Alex bebizonyította, hogy igenis helye van az Exatlon Hungaryben.

Bea és Dóra aggódnak Alexért, így Davehez fordultak tanácsért, aki megosztotta csapattársaival a Flóri ellen vívott Párbajban szerzet tapasztalatait.

Busa Gabi ismét a tetőn át, a teraszon keresztül kopogtatott Kempf Zozonál, a Bajnok szerint ez egy szerencsés hagyomány, hiszen legutóbb akkor érkezett meg így, amikor nem várt a csapatra Párbaj. Kempf Zozonak nem titkolt célja a mai napra, hogy pótolja az egy héttel ezelőtt elvesztett Medálját.

A hét legnehezebb napja, azaz a Medál játék és a Párbaj vár a versenyzőkre. Hogy kinek kell következőként búcsúznia az Exatlon Hungary-től, az kiderül pénteken 19.30-tól a TV2-n.

Alex minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ő kerüljön ki győztesen a Párbajból. Bea és Dóra úgy gondolják, hogy a fiatal fiú képes lehet a bravúros győzelemre.

Bogi rendkívül nehéz helyzetbe került, ugyanis úgy tűnik, hogy a hozzá legközelebb álló Ádit kényszerül Párbajba küldeni. A lánynak nincsenek kétségei afelől, hogy a fiú tér vissza, azonban a verseny előtt még megígért valamit csapattársának.

A Medál játék első összecsapásának résztvevői Böjte Dave és Orbán Olivér. Vajon a rutin vagy az akarat ér többet majd az embert próbáló pályán?

A Medál játék első összecsapásának résztvevői Böjte Dave és Orbán Olivér. Vajon a rutin vagy az akarat ér többet majd az embert próbáló pályán?

Hatalmas a tét: Sem a pályára lépő Bajnok, sem a Kihívók versenyzőjének nincs medálja: Ádám és Dávid már jól ismerik egymást, most pedig újra találkozniuk kell, hogy az egyre értékesebbé váló Medálért küzdjenek meg egymással!

Kempf Zozonak a múltheti Párbaj után csak egy medálja maradt, Adunak három van, ám mivel csapatában ma férfi Párbajra kell készülni, ezért minden esély megvan arra, hogy a meg kell küzdenie a bent maradásért. Mindkét versenyzőnek égető szüksége van a Medálra, így az összecsapás durvább lehet, mint eddig valaha...

Hatalmas a tét: Sem a pályára lépő Bajnok, sem a Kihívók versenyzőjének nincs medálja: Ádám és Dávid már jól ismerik egymást, most pedig újra találkozniuk kell, hogy az egyre értékesebbé váló Medálért küzdjenek meg egymással!

A két Medálhalmozó, Busa Gabriella és Pap Dorci csapnak össze: A két versenyzőnek egyaránt három-három medálja van. Vajon merre billen a mérleg serpenyője a futam után?

Szabó Dorottya a megérkezésének első hetén már Medált szerzett: Vajon Beának sikerül Dorottya után csinálni a bravúrt?

Az újdonsült exatlonista, Király Nóra, valamint Derzsi Viki állnak a rajtvonalhoz: Vajon kettejük harcából ki kerül ki győztesként?

A női Medálért Derzsi Viki és csapattársából vált ellenfele, Pap Dorci vívnak: Vajon melyik Kihívó lánynak sikerül megnyernie az első találkozót?

Vajon Adu eléggé fel van tüzelve ahhoz, hogy legyőzze Olivért, ezzel megszerezve a negyedik Medálját?

Az első találkozót Dorci nyerte: Ha sikerül megismételnie, akkor négy Medál birtokosa lesz.

A párbajt a bentmaradásért Alex és Ádám vívja: Ádám már rutinosabb, ám Alexot nagyon motiválja, hogy megmutassa, mit tud!

Az első Párbajt Ádám nyerte, ám Alex nagyon gyorsan tanul a pályákon. Nincs könnyű dolguk egymással, hiszen mindkét játékos elképesztően gyors. Vajon Ádámnak sikerül megismételnie az első Párbaj bravúrját?

Nehezen bír egymással a két mindenre elszánt Kihívó, a Párbaj állása egyenlő. A rutin és a friss lendület csap össze a harmadik párbajban!

Alexnek három, míg Ádámnak két élete maradt, a negyedik Párbajon pedig rengeteg múlhat. Vajon melyik párbajozó fárad el a futam végére? Ki az, aki az utolsókig kitart?

A küzdelem a bent maradásért elképesztően szoros, Ádám pengeélen táncol. Vajon ezúttal is sikerül neki fordítania az álláson?

Ezúttal Deres Ádi maradt alul a Párbajban, így számára véget ért a dominikai kaland. Búcsúzásakor a mindent megköszönt csapattársainak.

Nézd meg a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 17. 22:43

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS