Jöttek, láttak és győztek az újonc Bajnokok


Az Exatlon Hungary fogaskereke tovább forog, azonban az ellentétes irányba, ugyanis egy teljesen új időszámítás vette kezdetét. Volt egy másik hatalmas meglepetés is, mégpedig az új versenyzők megérkezése.

Mindenki számára egy igazi törés, hogy Novák Zalán már hosszabb idő óta betegeskedik. Zalán nem csak mint barát, és támogató csapattárs hiányzik a kékeknek, hanem mint jó játékos is.

Busa Gabi azt tanácsolja csapattársának, hogy pihentesse a lábát. Dorkát megviseli lelkileg, hogy nem segíthet csapattársainak, azonban bizakodik, hiszen a lába napról napra jobban van.

Zozo felismerte, hogy az elmúlt hetekben nem nyújtotta a legjobb teljesítményt, azonban rájött, hogy a Párbajából nagyon sokat profitált a későbbiekre nézve.

Mindenki számára egy igazi törés, hogy Novák Zalán már hosszabb idő óta betegeskedik. Zalán nem csak mint barát, és támogató csapattárs hiányzik a kékeknek, hanem mint jó játékos is.

Zozo bár "VIP" ágyon alszik a Táborban, azért igencsak hiányzik számára a Villa, hiszen ott rengeteg finomság is van. Zozo leginkább a müzliről álmodozik, amit egyelőre még sajnos nem kaphat meg.

A kékek azon gondolkoztak, hogy melyik fázisba érhettek a verseny során, és megpróbálták megfejteni, hogy milyen újdonságok várhatnak majd rájuk.

Palik László közölte, hogy Vikit ma az orvosi stáb gyógyultnak nyilvánította, Dorkának még mindig pihennie kell, Zalán pedig ugyanabban a betegségben szenved, mint korábban Dávid, így egy hétre még biztosan szüksége lesz a felépüléshez.

Elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó feltöltéséhez, ezek után soha senki nem érkezik már a csapatokhoz. Palik László bejelentette a Bajnokok új tagjait, Király Nórát és Orbán Olivért.

Palik László bejelentette, hogy Dékány Dóra, Belényi Bea és Herceg Alex érkezik a Kihívókhoz új csapattagként. A kékek kitörő örömmel fogadták társaikat.

Palik László ismertette a csapatokkal az újabb szabályokat. Innentől kezdve egy teljesen új időszámítás kezdődik az Exatlon Hungary versenyében.

A Bajnokok legújabb női csapattagja elképesztő energiával és motivációval vág neki a rá váró pályának. Nóra bízik benne, hogy lesz elég ügyessége ahhoz, hogy könnyedén vegye a rá váró akadályokat.

A Bajnokok legújabb férfi tagja Orbán Olivér. A piros versenyző reméli, hogy tudja majd biztatni csapatát, és meg fog tenni mindent majd azért, hogy végül győztesként kerüljön ki a versenyből.

Belényi Bea óriási motivációval és örömmel vág neki a versenyzésnek, a Kihívók oldalán. A kék játékos nem titkolt célja az, hogy örömöt és jó hangulatot is hozzon a csapatba, ügyessége mellett.

A kékek is kaptak egy küzdősportolót a csapatukba, Palik László szerint ez pedig egy nagy szerencse számukra. Alex még nem tudja, ez mennyire lesz számukra előny, mindenesetre azonban próbál mindent beleadni majd a küzdelembe.

Dékány Dóra már nagyon várja, hogy beilleszkedjen a csapatba, bízik benne, hogy jelenlétével egy új lendületet és erőt tud majd adni csapatának.

Palik László ismertette a heti menetrendet a csapatoknak, és közölte a Bajnok csapattal, hogy itt az idő, ma felhasználhatják Joker-t, a Villáért folytatott harcban.

Ismét összecsaptak a csapatok a Villáért. Az első futamban Dávid és Ádi párviadala következett.

Az első futam után rögtön át is vették a vezetést a Kihívók. A második körben az újonc Bajnok és Dorci csaptak össze az újabb pontért.

Jelenleg 6 Bajnok küzd 9 Kihívóval. Vajon ekkora emberhátránnyal is meg tudták szerezni a pirosak a Villát?

A Bajnokok eddig még egy pontot sem tudtak szerezni az újabb versenynapon. A folytatásban Busa Gabin volt a sor, hogy megszerezze a pirosak első pontját.

Dóra szerint a vártnál nehezebb volt a pálya, így nem minden úgy alakult számára, mint ahogyan azt eltervezte. Mindezek ellenére azonban nagyon élvezi a versenyt, hiszen a csapattársak igencsak befogadóak.

Két újonc versenyző lépett ezúttal a pályára. Orbán Olivéren és Herceg Alexen volt a világ szeme.

Alexnek nem csak sikerült behúznia élete első futamát, hanem társai tiszteletét és megbecsülését is sikerült megnyernie ügyes teljesítményével. Alex nagyon örül neki, hogy ilyen hamar befogadták, és reméli, hogy jó teljesítménye folytatódni fog az elkövetkezendő napokon is.

4:1-re vezettek a Kihívók, amikor Zozo és Dave csaptak össze az Exatlon Hungary hajmeresztő pályáján.

Úgy jöttek fel a Bajnokok mint a talajvíz. Vajon beérték a Kihívókat?

A Bajnok csapat a versenysorozat történetében először lehívta a Joker-t, aminek következtében az előző futamot újra futotta Gabi és Bogi.

4:3-ra módosult az állás. Dávidnak az újonc Kihívóval kellett megküzdenie a 9. futamban.

Teljesen megváltozott a verseny képe, ugyanis kiegyenlített lett a Villa játék. A folytatásban az új Bajnok és Kihívó csapott össze.

Már két hete birtokolják a luxus Villát a Kihívók. Lehet, hogy ma viszont költözniük kell?

A Villáért folytatott versenyfutás következő futamában Zozo és Ádi csaptak össze.

Viki a térdsérülése miatt nem állhatott pályára egészen eddig, ugyanis most lehetőséget kapott bizonyítani Gabival szemben.

Még nem tud száz százalékos teljesítményt nyújtani a pályán Derzsi Viki, ugyanis a lába még nem az igazi. Mindezek ellenére azért már egyre jobban van a Kihívó, és igyekszik minél hamarabb teljesen felépülni.

Egyenlő volt az állás a két csapat között. Vajon melyik irányba dőlt el a mérleg nyelve Olivér és Alex közös futama után?

A Bajnokok ismét lehívtak egy Joker-t, ezért Olivér és Alex újra futották az előző futamot.

Ismét átvették a vezetést a Kihívók, és ezúttal Nórán múlt, hogy egyenlíteni tudtak-e a Bajnokok.

Rengeteg izgalmat tartogatott az újabb versenynap, amit tovább fokozott Dávid és Dave szoros küzdelme.

A rajtvonalon ezúttal Olivér és Ádi várakoztak a sípszóra. Izgalmas pillanatok következtek!

Hatalmas teher nyomta az új versenyző vállát, ugyanis meccslabdája volt a Bajnokoknak. Vajon meg tudta szerezni a győztes pontot az újonc?

Parádésra sikeredett az újonc Kihívó, Alex bemutatkozása, ugyanis 4 meccsből 3-at megnyert. Vajon Dáviddal szemben is sikerült győzelmet aratnia?

Dávid nagyon örül annak, hogy újra a Villában lehet, hiszen betegsége miatt már nagyon régóta nem élvezhette a Villa adta kényelmet.

A Kihívók megmutatták a lányoknak a Tábort, és rögtön elkezdtek azon is gondolkozni, hogy ki hol fog majd aludni. Adu rögtön vicceskedve megjegyezte, hogy a szokott felállás helyett ő inkább azt szorgalmazná, hogy a két új lány között legyen most a fekvőhelye.

A Kihívók megmutatták az új tagoknak azokat az eldugott helyeket is, amelyeket eddig nem igazán láthattunk a televízióban. Most már értjük, miért nem szeretnek a Táborban fürdeni a versenyzők!

A Bajnokok izgalmas új részletek tudtak meg két új csapattársukról. Olivér és Nóri elárulták, hogy milyen sportot űznek, és mi foglalkoztatja őket a mindennapokban.

Besenyei Bogi megvallotta új csapattársának, hogy bizony a Kihívók között is vannak konfliktusok és széthúzások. Bogi elmondta, hogy szerette volna megosztani új társával ezeket a titkokat, hiszen mindenkinek tisztán kell látnia a csapatban.

Dávid és Zozo rögtön a szárnyaik alá vették Olivért, aki csak úgy itta tapasztaltabb csapattársai szavait. "Segítünk amiben tudunk" - fejtette ki Tóth Dávid a fiúnak.

Dóri elárulta csapattársai számára, hogy a tévéből kicsikét soknak találta Dave és Ádám viselkedését, azonban a valóságban ennek a túlzott viselkedésnek már nyoma sincsen. Dave elárulta, hogy kicsikét szíven érintette Dóri kritikája.

Belényi Bea kora felől érdeklődtek a társai, de eléggé nyersen. Bea kicsit le is sokkolódott a hirtelen kérdés hallatán, amit Adu szegezett neki.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 13. 21:49

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS