Két jó barát brutális csatája, amelyben csak egy győzedelmeskedett


Két Bajnoknak ismét meg kellett küzdenie egymással a versenyben maradásért. Az egyik párbajozó Csibi Gergő volt, akinek ellenfelét Busa Gabriella jelölte ki.

Adu szerint Dorcinak és Boginak beszélnie kellene egymással, és rendezniük a kettejük közötti konfliktust. Dorci azonban hajthatatlan, szerinte ez semmit sem oldana meg, sőt szerinte Adu másik ötletének sincs sok értelme.

Tóth Dávid nem titkolja, tart attól, hogy Párbajoznia kell, pedig most nagyon nem szeretne a bennmaradásért küzdeni. Szabó Dorka elárulta társának, ha rajta múlna, biztosan nem őt küldené.

Adu rossz híreket közölt társaival a Medál játék reggelén, ugyanis Novák Zalán éjjel rosszul lett, az orvosok pedig úgy döntöttek, hogy be kell mennie a klinikára a kék versenyzőnek. Hogy mi történt pontosan, a videóból kiderül!

Busa Gabi nagyon nehéz éjszakán van túl, legutóbb a Mórádi Zsolt és Tóth Dávid közötti Párbaj előtt érzett így. A Bajnok még mindig nem tudja, hogyan döntsön, dolgát pedig a fiúk sem könnyítik meg, hiszen egyikük sem szívesen harcolna a versenyben maradásért.

Csibi Gergő egyrészt szomorú a Párbaj miatt, másrészt viszont örül, hogy megküzdhet Dáviddal vagy Zozoval, bár bevallotta, jobban örült volna annak, ha ezt inkább egy Medál játék során tehette volna meg.

Mivel több sérült is van a csapatoknál, különösen a lányoknál, ezért átalakul a Medál játék. A szabályok módosulásáról Palik László tájékoztatta a versenyzőket.

Tóth Dávid már megtapasztalhatta, milyen nagy jelentősége van, ha valaki Medállal vághat neki a Párbajnak.

Böjte Dave legutóbb felajánlotta az életet is jelenthető Medálját Cservenák Alexandra számára, ám a lány nem fogadta el. A Kihívó most Palik Lászlónak árulta el, hogy újra megtenné a nemes felajánlást...

Az első férfi selejtezőfutamban Dávid és Adu csaptak össze a továbbjutásért.

Zozonak már két Medálja van míg Ádinak egy sem. Vajon a Kihívó meg tudta szerezni az elsőt?

Gergő és Dave voltak azok a szerencsések, akik a 3-as számot húzták, és automatikusan az elődöntőbe jutottak. Vajon élni tudtak a páratlan lehetőséggel?

A második férfi elődöntő következett Zozo és Dávid párviadalával. Mind a két versenyzőnek nagy szüksége volt a Medálra, ugyanis egyikük biztos párbajozó volt Gergő ellen.

Dave 1:0-ra vezetett Gergő ellen. Vajon a Bajnok egyenlíteni tudott a Kihívóval szemben?

Gergő futama nem úgy sikerült, ahogy eltervezte, ezért már biztos, hogy Medál nélkül kell Párbajoznia, sőt úgy véli, társai sem ajánlanak majd fel neki.

Egyelőre Dávid állt jobban a pontok tekintetében Zozoval szemben, de újabb futam következett.

A soron következő futamban eldőlt, hogy ki lett Dave ellenfele a végső küzdelemben a Medálért.

Kezdetét vette a férfi döntő Dávid és Dave között, amely két nyert meccsig tartott.

1:0-ra Dávid vezetett Dave ellen, azonban még sok izgalmat tartogatott a folytatás.

A férfi döntő döntője következett, ugyanis ezen a futamon múlt, hogy Dávid vagy Dave nyeri el a Medált.

3 lány 3 élettel folytatta tovább a küzdelmet a Medálért. Az első futamban Dorci és Gabi vívtak meg.

Boginak 3 Medálja van, míg Dorcinak 2. Vajon sikerült valamelyiküknek bezsebelni még egyet?

Folytatódott a küzdelem a Medálért. A rajtvonalon ezúttal Gabi és Bogi várakoztak a sípszóra.

Pap Dorcihoz orvost kellett hívni a pálya szélére, mert futama után rosszul lett. Hogy mi történt pontosan, a videóból kiderül!

Besenyei Bogi Gelencsér Timinek árulta el, hogy zavarja-e, hogy társai közül nem igazán szurkoltak neki, sőt az is kiderült, hogy számít-e az, hogy ki ellen harcol éppen a futamok során.

Dorci a rosszulléte ellenére sem adta fel, egy újabb futam várt rá Gabi ellen.

Bogi volt az egyetlen, akinek még megmaradt a 3 élete. Vajon sikerült neki veretlenül kikerülni a csatából?

˝Szédülök, erőtlen vagyok˝ - Pap Dorci kínzó rosszulléttel küzd, ám mégsem adja fel a harcot, saját bevallása szerint ebben pedig ugyanúgy közrejátszik a presztízs és a Medál is.

Mindkét lánynak 3-3 Medálja volt. Újabb izgalmas összecsapás jött kettejük között.

A következő futamot Gabi és Dorci vívta. Vajon melyikük volt a gyorsabb és az ügyesebb?

Aki a soron következő futamban győzött, övé lett a Medál. Vajon Bogi vagy Drorci lett a büszke tulajdonos?

Elképesztő küzdelemben csaptak össze ezen a héten is a Medál játékban a versenyzők. A nap végére kiderült, hogy melyik női, és melyik férfi játékos gazdagodott az értékes ˝ékszerrel˝.

Sikerrel zárták a napot a Kihívók, hiszen a női és a férfi Medál is hozzájuk került. Pap Dorci különösen boldog, hiszen úgy sikerült bezsebelnie a harmadik Medálját, hogy a verseny közben nagyon rosszul volt.

A Kihívók azon gondolkoztak, hogy vajon Busa Gabi kit választ majd Csibi Gergő ellenfelének. A kékek minden eshetőségre felkészültek, bár szerintük Zozo lenne a jó választás arra, hogy kiálljon társa ellen.

Kempf Zozo és Tóth Dávid szerint Busa Gabi még nem döntötte el, hogy melyikőjüket választja majd Csibi Gergő ellenfelének, egy dologban viszont már most biztosak...

Boginak nagyon rosszul esett, hogy társai egyáltalán nem szurkoltak neki, bánatát pedig Ádinak panaszolta el. A Kihívó lány úgy érzi, hogy nem fogadja be őt a csapat, sőt társai inkább megtörni szeretnék...

Busa Gabi ismét nehéz helyzetbe került, hiszen neki kellett kiválasztania Csibi Gergő ellenfelét. A Bajnok elárulta, az Exatlon Hungary alatt rájött, hogy ezek a helyzetek nagyon megviselik, ezért például vezetőnek sem lenne jó, végül pedig kimondta a kínok között meghozott döntést...

Zozo számított arra, hogy neki kell majd megküzdenie Gergővel, szerinte nyomos érv volt mellette az is, hogy neki már van két Medálja.

Csibi Gergő számára nyilvánvaló volt,hogy neki kell majd Párbajoznia, várja már a küzdelmet, és szeretné, ha jó hangulatban tudna harcolni Kempf Zozoval.

Kezdetét vette a Párbaj! Mindkét fiúnak 4 élete volt, Zozonak pedig ráadásként 2 Medálja is.

Zozonak már csak 3 élete maradt. Vajon ebben a futamban melyik Bajnok veszített el még egyet?

Eddig nem úgy alakul a Párbaj, ahogy azt Busa Gabi elképzelte, bár a Bajnok szerint még minden megváltozhat...

Tovább fogyott Zozo élete, de ennek ellenére sem akarta felhasználni egyik Medálját sem.

Dorka szerint Gabi jó döntést hozott azzal, hogy Zozot küldte Párbajba Gergővel. A Bajnok Gelencsér Timinek arról is mesélt, hogy őt miben változtatta meg az, amikor a versenyben maradásért kellett megküzdnie.

Negyedik körével folytatódott Zozo és Gergő Párbaja!

Gelencsér Timi arról kérdezte Tóth Dávidot, hogy melyik csapattársát várja vissza a Párbajról, a válaszadás pedig nem okozott nehézséget a Bajnoknak.

Az állás 2:2! Vajon ezúttal Zozonak vagy Gergőnek sikerül megóvnia az életét?

A csata tovább folytatódott, de Zozonak már csak egy élete maradt, Gergőnek viszont még kettő van.

Fordult a kocka! Ezúttal 2:1 az állás a Párbaj hetedik körében! Vajon Zozo vagy Gergő nyeri meg ezt a futamot? A videóból kiderül!

Epikus küzdelemben harcolt egymással a versenyben maradásért Zozo és Gergő. A Párbaj végén a két Bajnok egymásba karolva, barátokként vonult le a pályáról.

Hetvenhárom nap után kellett először Párbajoznia Kempf Zozonak. A Bajnok örül, hogy csatáját Csibi Gergő ellen vívhatta meg, annak pedig különösen, hogy a rajthoz két Medállal állhatott oda.

Palik László szerint Csibi Gergő szinte a lehetetlenre vállalkozott, amikor elkezdett versenyezni, hiszen csapattársainak és ellenfeleinek már jóval nagyobb rutinja volt. A Bajnok azonban így is minden erejével a győzelemért küzdött, annak pedig nagyon örül, hogy kipróbálhatta magát az Exatlon Hungary-ben.

Csibi Gergő elszántan harcolt a versenyben maradásért, de végül Kempf Zozo legyőzte őt, így el kellett búcsúznia társaitól és az Exatlon Hungary-től.

A Bajnokok nagyon sajnálják, hogy úgy alakult, hogy Csibi Gergőnek távoznia kellett a csapatukból, hiszen szerintük egyre jobban beilleszkedett és nagyon gyorsan fejlődött.

Gabi nagyon féltette Zozot a Párbajon, de nagyon örül, hogy végül minden úgy alakult, ahogy eltervezte.

Zozo megkönnyebbült, hogy sikerült nyernie a Párbajon, sőt úgy érzi, nagy szüksége volt már arra, hogy ilyen komoly helyzetben bizonyíthasson. A Bajnokok úgy vélik, nagyon erősek lesznek így négyen, azt pedig megfogadták, hogy soha többé nem szabad elveszíteniük a Végjátékot.

Adu, Viki és Dorci furcsálták Bogi viselkedését a Medál játék során. Adu szerint Bogi visszautasította a gratulációját, ezt pedig nagyon zokon vette, Dorci pedig úgy véli, társuk csak magával foglalkozik...

Gabi szinte az utolsó pillanatban döntött arról, hogy kit választ majd Gergő Párbaj ellenfelének. Sokáig Dávidon gondolkozott, de a Medál játék után azt látta társán, hogy mintha belefáradt volna a játékba, ezért végül Zozot küldte harcba.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 10. 22:09

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS