Nem adták alább a Kihívók, ismét övéké a Villa


Túlvagyunk a Nemzetek Kupáján, ami azt is jelenti, hogy vége a Bajnokok és a Kihívók közötti összefogásnak. A csapatok ismét egymás ellen küzdöttek, mégpedig a Villáért.

A Bajnok fiúk taktikai megbeszélést tartottak a hét eseményei előtt és egyhangú döntést hoztak. Szerintük Adu Lacit kell elbizonytalanítani, ha nyerni akarnak.

A Kihívó fiúk félnek a Párbajtól, így próbálták megbeszélni kinek milyen esélyei lennének.

Besenyei Bogi és Deres Ádi elbeszélgettek a jelen állásról és a Párbaj lehetséges kimeneteléről.

Zozo a nap reggelén azt látta, hogy mindenki teljesen be van lassulva, és alig akar felkelni. A Bajnokban így megfordult a gondolat, hogy ilyen energiaszinttel vajon hogyan jutnak majd ma vissza a villába?

Deres Ádám úgy érzi, hogy biztos Párbajozója lesz ennek a hétnek, ha arra kerülne sor. A Kihívó célja, hogy még jobban összekapja magát, és elkerülje a "vesztét".

Tóth Dávid kifejtette Palik Lászlónak, hogy kőkeményen fog küzdeni ma a Villáért, hiszen szeretné, ha végre kényelemben hajthatnák álomra a fejüket.

Zozo szerint a müzli hiánya viseli meg a legjobban a Táborban, így ma apait-anyait bele fog adni azért, hogy újra müzlit ehessen, méghozzá a medencéből!

Elérkezett a nap, amikor a csapatok ismét megküzdhettek a Villáért! Az első futamban Zozo és Adu szálltak harcba egymás ellen.

Átvették a vezetést a Kihívók, amikor Bogi és Dorka futama következett.

Tovább folytatódott a küzdelem a Villáért. A harmadik futamban Gergő és Dave küzdött meg egymással.

Dave számára nem úgy sikerült a futam, mint ahogyan azt eltervezte volna, Zalán próbálta lenyugtatni a fiút, aki majd felrobbant, annyira mérges és csalódott volt.

Ezúttal Gabi és Dorci várakoztak a sípszóra. Vajon melyikük tudott pontot is szerezni?

Dávid és Ádi eddig 21 meccset vívtak meg egymással, ebből 11 futamot a Kihívó nyert. A Bajnok viszont újabb lehetőséget kapott szépíteni.

Dávid kifejtette Gelencsér Timinek, hogy a sok kudarc után most már más tervekkel indulnak a pályára a Bajnokok. Nem szeretnének veszíteni, és nem szeretnének kudarcot vallani egyik küzdelem során sem.

3:2-es állásnál Gergő és Adu vívtak ádáz harcot egymás ellen. Lehet, hogy szépíteni tudott a Kihívó?

Csibi Gergő két futamból mindkettőt elhozta csapata számára, Timi szerint pedig ezzel már kiérdemelte, hogy a Bajnokok oszlopos tagja legyen. Gergő még nem jelentette ezt ki teljesen, reméli, hogy hamarosan csapattársai kimondják számára a mindent jelentő szavakat.

Egy izgalmas női párviadalra került sor ezúttal, amelyben Dorka és Dorci csaptak össze.

Kezdtek elhúzni a Bajnokok a pontokat tekintve. Vajon Dave tudott szépíteni a Kihívók javára?

Fáradtságot nem tűrve küzdöttek a Villáért a versenyzők. Gabin és Bogin volt a sor, hogy bizonyítsanak.

25 meccset vívtak meg egymással eddig Zozo és Zalán, amelyből 13 győzelem a Bajnoké. Vajon újabb pontot zsebelhetett be?

Eddig hihetetlenül szoros küzdelmet tudhatnak maguk mögött a csapatok, de még messze volt a vége. Gergő és Ádi szaladtak végig az akadályokon a soron következő futamban.

Átvették a vezetést a Kihívók. Vajon előnyüket meg tudták tartani a verseny végéig?

Ismét egyenlő volt az állás a csapatok között. Vajon melyik irányba dőlt el a futam végére mérleg nyelve?

Egyedüli Bajnoklányként kell helytállnia Dorkának, a versenyző pedig nagyon reméli, hogy a fiúk segítségével visszajutnak majd a villába a mai napon.

Újabb izgalmas futam következett, de ezúttal Dávid és Zalán méretettek meg.

Zozo és Dave is nagyon szeretett volna a Villába költözni. Ez meglátszott a teljesítményükön, de pontot csak egyikük tudott szerezni.

A Kihívókat már csak egy pont választotta el a győzelemtől. Adun múlott, hogy meg tudták-e szerezni azt.

Lányokon volt a sor, hogy pontot hozzanak csapataiknak. Vajon Dorka vagy Dorci volt ezúttal a jobb?

Zalánnak az volt a feladata, hogy behúzza az utolsó pontot, Gergőnek pedig az, hogy megakadályozza ebben.

A mindent eldöntő Váltóláz következett, ezen múlt, hogy a Bajnokok vagy a Kihívók költözhettek-e be a Villába.

Dave szerint bár ma mindent beleadtak a mai versenyen a Bajnokok, és sokszor elhúztak mellettük, végül mégis a Kihívók tökéletes taktikája, és csapatmunkája meghozta számukra a sikert.

Az új ügyességi feladatra Zozo kevésbé tudott ráérezni, véleménye szerint sokszor egy-egy dobás döntött arról, hogy ki viszi el a pontot.

Óriási örömmel és lelkesedéssel vették be a Villát a Kihívók, rögtön bolondozni kezdtek, amint hazaértek. A kékek bár nagyon boldogok voltak sikerük miatt, azért eszükbe jutott, mennyire csalódottak lehetnek most a Bajnokok.

Dave beordibált a futam közben a Bajnokoknak, a pirosak pedig már nem tudták szó nélkül hagyni az ellenséges megnyilvánulást. Mikor számon kérték a kékeken viselkedésüket, érdekes választ kaptak...

A Kihívók szerint az ügyességi feladatokat túlságosan elkapkodják a Bajnokok, nem elég higgadtak, ez okozhatja számukra a vesztüket. A hét még csak most kezdődött, és a kékek szerint hiába a Bajnokok gyorsasága, az ügyességükön még van mit csiszolni.

A Bajnokok a nap végén csalódottan ültek le megbeszélni, hogy vajon miért nem jártak sikerrel a Villajáték során. Több dolgot is megemlítettek, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma vesztesként térjenek haza a pályáról.

Adu és Zalán Dave kirohanásáról szeretett volna beszélni a fiúval a nap végén. A Kihívók elmondták Dave-nek, hogy legközelebb nem szabad így viselkednie, mivel sem a versenyhez, sem pedig önmagához nem méltó ez a viselkedés.

Tóth Dávid számára voltak olyan módosítások a pályán, melyeknek köszönhetően nem sikerültek olyan jól a futamai a pályákon. Mindezek ellenére úgy érzi a Bajnok, hogy ereje visszatért, és újra olyan erővel tud küzdeni a pályán, mint betegsége előtt.

Szabó Dorottya igencsak szomorú volt amiatt, hogy rajta múlt az utolsó pont, és elvesztette, ez pedig egy hét Tábort eredményez a Bajnokoknak.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 6. 22:12

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS