Veretlenül szerezte meg a Nemzetek Kupáját Magyarország


A Bajnokok és a Kihívók ismét egyesülve léptek pályára, hogy megmérettessenek a végső összecsapásban a törökök ellen.

Elérkezett a Nemzetek Kupája utolsó mérkőzésének napja! Böjte Dave hatalmas lendülettel indította a reggelt, ennek kapcsán pedig a Kihívók azt is elárulták neki, hogy mi az, amit egyáltalán nem gondoltak volna róla korábban.

A Bajnokok szerint a Mexikóiak ellen szerzett tapasztalatok segítették őket abban, hogy sikeresen teljesítsenek a Nemzetek Kupáján. Keményen és harciasan állnak majd hozzá a mai küzdelemhez, a cél pedig nem más, mint a kupa.

Dorci kifejtette Zalánnak, hogy ő nem kezdeményezett Zozo felé, nem ment utána egész nap, így véleménye szerint az egész kapcsolatuk túl van komplikálva a Bajnokkal. "Semmi nem volt!" - fejtette ki Dorci társának.

Novák Zalánban van benne egy félsz, amikor pályára áll, mivel a lába nem teljesen úgy működik jelenleg, mint ahogy szeretné. A Kihívó tudja, hogy idő kell a gyógyuláshoz, azonban nagyon viszi már a szíve előre.

Novák Zalán nagyon csalódott amiatt, hogy nem javul olyan ütemben az állapota, mint ahogyan azt szeretné, nagyon megviseli ez a helyzet. A Kihívó csalódottan közölte érzelmeit a kamerákkal is.

Zozo felhívta társai figyelmét arra, hogy kellene számukra egy továbbfejlesztett csapatos örömködés, hiszen a kékek is rengeteg energiát fektetnek ebbe. Meg is alkották a tökéletes mozdulatsort, már csak a Kihívóknak kell megmutatniuk.

A Kihívók rossz hírt közöltek Dorcival a nap elején. A mai küzdelem lesz az utolsó, hogy összevont csapatként küzdenek, így pedig a mai lesz az utolsó alkalom lesz Dorci számára, hogy Zozo-hoz közelebb kerüljön. A kékek most egy szerelmes dallal próbálták biztatni Dorcit a nap elején.

Az összevont csapat elképesztő örömködést talált ki a megszerzett pontok utánra, amit a küzdelem előtt jól be is gyakoroltak!

Dave reméli, hogy a mai napon sikerül elhoznia a kupát a magyar csapatnak. Az összevont csapat apait-anyait bele fog adni a küzdelembe, a cél a kupa mellett a veretlenség is.

Busa Gabi bár hozzászokott már a döntő illatához, azért egy egészséges drukkal áll majd startvonalhoz a Nemzetek Kupájának utolsó napján. Kívánsága csupán csak egy: megnyerni a kupát az összevont magyar csapattal.

Elérkezett a Nemzetek Kupjáért folytatott végső összecsapás. Az első futamban Adu és Nihat avatták fel a pályát.

Női párviadal következett a folytatásban, amelyben Bogi és Özge csaptak össze.

2:0-ra vezetett Magyarország, amikor Gergő és Mustafa mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket.

Csibi Gergő elárulta, hogy a mai napra igazán jó ellenfél vált a török csapatból, sokkal keményebben játszanak a pályán, mint az előző alkalommal.

A folytatásban Dave és Semih hódították meg az Exatlon Hungary pályáját. Vajon újabb magyar győzelem született?

Dave szerint is nagyon összeszedték magukat a Törökök, így egy sokkal kiélezettebb küzdelem vár majd rájuk a mai napon. Ellenfele sokkal ügyesebben dobott nála, így Dave kifejtette, hogy esélye sem volt legyőzni török ellenfelét.

Kiegyenlítettek a törökök a mieinkkel szemben. Vajon Dorci előnyhöz tudta juttatni a magyarokat?

Folytatódott a Nemzetek Kupájának döntője. Ádámnál volt a lehetőség, hogy újabb ponthoz juttassa a magyarokat.

"Vérét adta a hazáért" - jegyezte meg Novák Zalán társa, Deres Ádám sérülését látva. Ádámot azonnal ellátták az orvosok, szerencsére úgy tűnik, nem esett komolyabb baja.

Deres Ádám karján lévő sebe felszakadt a küzdelem során, és vérezni kezdett. A versenyző elmondta, hogy bár nem fáj neki a sérülés, azért elég durván néz ki a sok vér miatt.

Egyenlő volt az állás, amikor Dávid és Ibrahim összecsapása következett a 7. futamban.

Átvette a vezetést Törökország Magyarországgal szemben. Dorkán múlt, hogy a magyarok egyenlíteni tudtak-e.

Zalán ellenfele a török Osman volt. Izgalmas pillanatokat tartogatott kettejük csatározása.

Csak egy pont különbséggel, de vezetett Törökország. Vajon Dávid egyenlíteni tudott Yasin ellen?

Ismét egyenlő volt az állás a két csapat között. Egy női összecsapás következett.

Egy hajszállal voltak lemaradva a mieink a törököktől. Adun kezében volt a lehetőség, hogy pontot szerezzen.

Adunak sikerült végre kiegyenlítenie, ugyanis óriási motiváció lebeg a szeme előtt. A Kihívó meg szeretné nyerni a kupát, ezért pedig mindent meg is fog tenni.

Egyenlő volt az állás, amikor Gergő és Osman csaptak össze az újabb pontért.

Sezen vetélytársa a mi Bogink volt, aki kicsit sem könnyítette meg ellenfele dolgát.

Ádi és Mustafa versengtek egymás ellen az újabb pontért. Vajon melyiküknek sikerült megszerezni azt?

Meccslabdához jutottak a magyarok. Dave-re szegeződött minden szem, ugyanis tőle függött a győztes pont megszerzése.

Dave-nek sikerült behúznia az utolsó pontot, ezzel pedig egyenes a veretlen győzelem kapujába repítette Magyarországot a Nemzetek Kupáján. Nem kérdés: elképesztő teljesítményt nyújtott az összevont magyar csapat a küzdelmek során, így jogos tulajdonosai lesznek a csodás díjnak.

Óriási örömmel fogta a kezébe a nagyszerű díjat az összevont magyar csapat, miután Palik László átadta nekik a jól megérdemelt jutalmat kőkemény küzdelmeikért.

A sikeres küzdelem után Dave még inkább felrázta a Kihívó csapatot, akik teljes szívükből örültek az összevont magyar csapat sikerének. A kékek a medence mellett mókáztak egyet a nap végén, és nagyon jól érezték magukat közben!

Talán kicsit túl nagy önbizalommal vágott neki a mai versenynak az összevont magyar csapat, fejtette ki véleményét Busa Gabriella. A Törökök nagyon felszívták magukat, és hihetetlen erővel mentek végig ma a pályán, ez pedig óriási meglepetés volt mindenki számára.

A mai napon Busa Gabi nem állt pályára, ez pedig nem igazán tetszett a Kihívóknak. A kékek szerint Gabinak igenis ki kellett volna állnia legalább egy meccsre a döntő napján, hiszen a mai napnak is közös győzelemnek kellett volna lennie.

Adu szerint a Bajnokok nagymértékben hallgattak a mai napon Zalánra, a Kihívó szava volt a szent mindenki számára. Zalán bár nem vette annyira észre mindezt, Adu azonban kiállt gondolata mellett.

Egy fantasztikus vacsorát fogyasztott el közösen a Kihívó és a Bajnok csapat a Nemzetek Kupájának utolsó estéjén. Az összevont csapat kitörő örömmel ült le az asztalhoz, és látott neki az ünnepi étel elfogyasztásának.

Nagyon komoly tétekről beszélünk már a jövő héten is az Exatlon Hungary versenyébe, így minél hamarabb vissza kell állniuk a csapatoknak az egymás elleni küzdelemre. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen sokkal jobban sikerült ez az egy hét, mint azt tervezték...

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 3. 22:29
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS