A jóból sosem elég: A Bajnokoké lett a dupla élvezet


Az Exatlon Hungary versenyzőinek élete a megszokott módon megszűnt létezni. Az új csapattag érkezése és a ˝Dupla tét˝ játék nyereménye mindenkit meglepett!

Dave igazán humoros módon ébresztette fel társait a nap reggelén, bár eleinte néhányan morgolódtak a fiú bolondozása miatt, végül mindenki hatalmas nevetésben tört ki az "álommanó" érkezése után.

A tegnapi napon Dave kiöntötte a szívét társainak, elmondta, hogy nem szeretné, ha többet elnyomnák őt. Dave a mai nap reggelén elmondta, hogy jól esett neki, hogy kiállhatott magáért, és máskor is ki fog, ha így folytatódnak a dolgok.

A tegnapi napon Dávid ébresztette Zozot, így ma Zozo visszavágott, és ő keltette fel Dávidot. A keltés azonban nem alakult úgy, ahogyan a Bajnok tervezte, ugyanis leszakadt Dávid ágya Zozo szaltója miatt.

Kocsis Alexandrához is orvost kellett hívni a Bajnokok Villájába, ugyanis nagyon gyengének érezte magát a nap kezdetén. Vajon pályára áll majd így a Bajnok?

A mai napra már nem csak Zalán, hanem Bogi sem érezte magát valami fényesek a kékek közül. Bogi belázasodott, és reggelre sem lett jobban, így ajánlatos, hogy megnézze őt is, és társát is egy orvos.

Az orvos döntött: Kocsis Alexandra nem léphet ma pályára, így a Bajnokokra egy igen kemény és nehéz nap vár.

"Lacika, a staféta bot a tiéd!" - jelentette ki Novák Zalán Adunak. Mivel a Kihívók közül ketten sem állhatnak pályára betegségük miatt, így Zalán úgy gondolta, jobbnak látja, ha tisztázza Aduval, hogy most jobban van szükség az irányítására, mint valaha.

Csibi Gergő érkezett a Bajnok csapathoz az ötvenedik adásban, a magyar bajnok érkezésének pedig nagyon örült a piros csapat.

Tóth Dávid néhány bátorító szóval köszöntötte új csapattársát, sok sikert kívánva neki a küzdelemhez.

Kezdetét vette a harc a Villáért és a karibi élményért. Az első futamban Dávid és Adu mérték össze erejüket.

Gabi és Dorci eddig huszonnyolc meccset vívtak meg egymással, ebből tizenöt futamot Gabi nyert. Vajon milyen izgalmakat tartogatott az újabb összecsapásuk?

A rajtvonalon Zozo és Dave várakoztak a sípszóra, de vajon melyiküké lett a pont?

Átvették a vezetést a Bajnokok. Ezúttal Vikin volt a sor. hogy egyenlítsen Dorkával szemben.

Az Bajnok csapat új tagja, azaz Csibi Gergő első futama következett Ádival szemben. Vajon hogy vette az akadályokat az újonc?

Csibi Gergő számára bár nem minden úgy alakult az Exatlon Hungary versenyében ahogyan azt eltervezte, de nagyon örül annak, hogy a Bajnok csapat tagja lehet, hiszen nagyszerű sportolókkal küzdhet a győzelemért.

Újabb összecsapás következett, az izgalmakról pedig Zozo és Adu gondoskodtak.

4:2 volt az állás a Bajnokok javára, amikor Dorka és Alexa ádáz harca következett.

Az újonc versenyző második futama következett, akinek a második futamában Dave volt az ellenfele.

A csata java még hátra volt! Az újabb pontért Gabi és Viki csaptak össze, de vajon melyikük volt a jobb?

Az ötvenedik versenynapon izgalmasabbnál izgalmasabb futamok váltották egymást, a folytatásban pedig Dávid és Ádám meccse következett.

Zozo-n és Dave-en volt a sor, hogy újabb pontot szerezzenek csapataiknak. Vajon a Kihívóknak sikerült felzárkózniuk?

Karibi élmények és a Villa volt a tét a csapatok számára. A küzdelem tovább folyt az áhított nyereményekért.

Két ponttal vezettek a Bajnokok, amikor Gergő és Ádi csatája következett.

Dorka és Dorci eddig tizenegyszer küzdöttek meg egymással, ebből hat meccset a Kihívó nyert. A Bajnok azonban most újabb lehetőséget kapott szépíteni.

Egyenlő állásnál Dávidon és Adun volt a világ szeme. Vajon melyik csapat irányába dőlt el a mérleg nyelve?

Ismét az újonc Bajnokok volt a sor, hogy bizonyítson, de ezúttal Dave-vel szemben.

Már csak egy pont választotta el a Kihívókat a győzelemtől. Vajon Alexa be tudta húzni ezt a futamot?

Óriási összecsapás következett Dávid és Ádi között. Jól láthatóan mindkét csapat nagyon meg akarta szerezni a Villát és a karibi élményt.

A mindent eldöntő váltóverseny, azaz a ˝Hirtelen halál˝ következett! Az utolsó futamban egy Bajnok és egy Kihívó páros küzdött meg egymással.

9:9 volt az állás, azonban végül sikerült a Bajnokoknak győzedelmeskedniük a Kihívók felett! Ők nyerték a Villát, és egy extra ajándékot is, így örömük határtalan volt a kőkemény küzdelem után!

Szörfözést nyertek a Bajnokok a Dupla Tét napján, közölte velük Palik László a verseny végén.

Kocsis Alexandra betegen várta csapatát a Villában, akik egy kis beugratással üdvözölték őt a nap végén, emellett pedig bemutatták neki új csapattársát is, Csibi Gergőt.

Csibi Gergő igazi örömmel csatlakozott a Bajnokok csapatához, és nagyon örült annak, hogy nagyon kedvesen fogadta őt a csapat.

Szoros küzdelmet vívtak a Bajnokok és a Kihívók egymás ellen, végül azonban a Kihívók maradtak el a küzdelemben. A kékeket igencsak megviselték a nap eseményei, legfőképpen Dorcit, aki kisírt szemekkel érkezett vissza beteg csapattársaihoz.

A kékek elmesélték a Táborban maradt beteg társaiknak, hogy egy új csapattag érkezett a Bajnokokhoz. Elárulták, hogy bár a mai napon még nem teljesített olyan jól Csibi Gergő, később azonban igazi veszélyforrás is lehet a játékos, mivel igen gyors és ügyes a pályákon.

Dávid és Zozo egy kis gyakorlásra hívta Gergőt, hogy jobban menjenek számára az ügyességi feladatok. Az új Bajnok miközben gyakorolt a feladatokra, egy kis beszélgetést is folytatott társaival az este folyamán.

Csibi Gergő az életéről mesélt Tóth Dávidnak és Kempf Zozonak. "Sokan belém kötöttek..." - kezdte visszaemlékezését a Bajnok.

Tegnap egy vita alakult ki Dave és Ádi között, Dave ugyanis kijelentette, hogy elege van az elnyomásból. A vita bár elült kettejük között, úgy tűnik valami még mindig nincs rendben a csapattagok között.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 10. 22:35

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS