A Bajnokok elfoglalták a Villát - Sötét összefüggésekre derült fény a nap folyamán


A mai napon is kőkemény küzdelem folyik majd a Villáért a két csapat között. De vajon kié lesz a győzelem? 

Hatalmas érvágás volt a Kihívók számára, hogy nem beszélhettek szeretteikkel, azonban volt akit jobban megviselt a veszteség, mint másokat.

A Bajnokok mosolyogva ébredtek, hiszen nyertes napot zártak, így beszélhettek rég nem látott szeretteikkel, ami teljesen feltöltötte a pirosak versenyzőit.

Gelencsér Timi elárulta, átérzi a versenyzők helyzetét, ugyanis tavaly ő is átélte szerettei hiányát és bármit megadott volna egy telefonhívásért. Idén szerencsére Timinek nem kell nélkülöznie a virtuális kapcsolatot családjával. Nem csak anyukáját, hanem Licsit, imádott kutyáját is láthatta videóhívásban Timi pár perc erejéig.

A fiúk megpróbáltak egy kis lelket önteni Dorciba, akinek sajnos nemigen lett jobb a kedve. Adu egy fantasztikus szlogent is elmondott a Kihívó lánynak, akinek a végén az arcán csak megjelent egy mosoly.

Palik Laci elmondta a csapatoknak, hogy annak, aki ma a Táborba kényszerül, annak bizony nem lesz könnyű dolga, ugyanis ki kell majd takarítaniuk a Villában! Ezt bizony mindenki elkerülné...

Tóth Dávid örömmel fantáziálgatott arról, hogy vajon milyen lehet az a pillanat, amikor a Kihívók náluk takarítanak. Ha ez még nem lenne elég, egy apró információt is megosztott Mórádi Zsoltról, ezt pedig még mi sem gondoltunk volna!

A Villáért folytatott küzdelmet Dávid és Zalán párosa nyitotta meg. Vajon melyik csapat hozza el az első pontot?

A lányok csatáját Szandi és Bogi nyitotta meg. A kékek játékosa vajon megszerzi a kulcsfontosságú pontot az egyenlítéshez?

Fej fej mellett haladt a küzdelem során a két lány, nagyon szoros volt a verseny a Bajnok és a Kihívó között. Végül azonban egyikük mégis a másik fölé kerekedett egy lépéssel!

2:2-nél sok múlik az Exatlon Hungary legújabb játékosain, hiszen minden lehetőségük meg van arra, hogy meglépjenek a másik csapat elől.

A Villáért folytatott hadművelet következő fordulójában Brigi és Dorci küzdtek meg egymással. Vajon egyenlítenek a Kihívók?

A Bajnokok vezetésénél Böjte Dave kezében a lehetőség, hogy szépítsen a Kihívók eredményén.

Egyre nagyobb a különbség a két csapat között. A rajtnál Dorka és Viki, akik rendkívül szoros versenyben mérték össze erejüket.

A kékek legjobb statisztikával rendelkező férfi játékosa vajon szépít az eredményen vagy még inkább elhúznak a Bajnokok?

Zalán szerint nehéz még számára feldolgozni a pénteki eseményeket, emiatt is indulhat számára gyengébben a nap. Bár Zalán megpróbált érzelmek nélkül nekivágni a napnak, úgy érzi mégsem sikerült száz százalékos teljesítményt nyújtania.

Egyenlítés kapujában a Kihívók, akiknek a sikere a legjobb statisztikájú versenyzőjük kezében van.

Az egyenlítés után Zozo és Adu mérték össze erejüket, akiknek ráadásul az egymás elleni mérlege is döntetlen.

Óriási fordulatot vett a Villa Játék, ugyanis hatalmas lemaradás után megfordították az eredményt a Kihívók.

Ismét döntetlen az állás a Villáért folytatott versenyfutásban.

Az Exatlon Hungary egyik legkiszámíthatatlanabb napján Zsolt és Dave mérték össze erejüket.

Lélektani fölénybe kerültek a Bajnokok, hiszen ismét sikerült megszerezniük a vezetést.

Az Exatlon Hungary egyik legkiszámíthatatlanabb napján Zsolt és Dave mérték össze erejüket.

A Bajnokok kezdeti vezetése után úgy tűnik a kékek kezdenek felül kerekedni. Vajon a pirosaknak sikerül elhozniuk a mai napot?

Újabb pontot szereztek a Kihívók. Vajon tovább növelik a kékek az előnyüket?

Poór Brigi kezébe a meccslabda megszerzése. Vajon egyenlítenek a Bajnokok vagy behúzzák a Kihívók a napot?

9:9-nél a hirtelen halál dönti el, melyik csapat győzedelmeskedik a Villa Játék során.

Poór Brigitta nagyon örül annak, hogy sikerült helytállnia az utolsó futamban, ezzel pedig sikerült meghoznia a pirosak számára a Villát.

A Bajnokok amikor megérkeztek a Villába, egy üzenet várta őket, miszerint a villát jelen pillanatban ellepi a kosz. Szerencsére az üzenet szerint nem nekik kell majd kitakarítaniuk, hanem Kihívó társaiknak.

Bizony nem lesz könnyű dolga a kihívó csapatnak, akiknek sajnos ki kell takarítaniuk a vesztes küzdelem után a Bajnokok Villáját. Rengeteg szemét várta őket amelyet serényen el is kezdtek feltakarítani.

A Bajnokok úgy döntöttek, hogy besegítenek a takarításban a Kihívóknak, ugyanis így a végén mindenki jobban jár majd.

Dorcit nagyon mélyen érintette az, hogy nem tudott hazatelefonálni a múlt héten, a Bajnok fiúk azonban egy kis lelket próbáltak önteni az elkeseredett lányba a takarítás után.

Mórádi Zsolt egy kis lelket próbált önteni Dave-be, miközben arról faggatta a fiút, hogy milyenmost a helyzete a Kihívók között. Dave őszintén kiöntötte a szívét a Bajnoknak, és elmondta, hogy mit lát most a csapatán belül.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 17. 20:38

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS