Öröm a Kihívóknál, gyötrelem a Bajnokoknál: Újabb versenyzőt vesztettek el a pirosak


Az Exatlon Hungary pénteki adásában szokás szerint a Medál játékra és a Párbajra került sor, aminek következtében sajnos a Bajnokok egy újabb csapattársukat veszítették el.

A Kihívó fiúk a Párbaj reggelén arról beszélgettek vajon ki küldhet Zsolti Szandi ellen. A kékek úgy érzik, Enikőt kiutálták a Bajnokok és egyértelmű, hogy ma este a bennmaradásért kell megküzdenie.

A Bajnok lányok félnek a Párbajtól. Úgy gondolják, azzal, hogy Szandi már volt Párbajon és tudja mire számíthat, az hatalmas előny számára. Enikő őszintén bevallotta, a teljesítménye alapján Zsolti helyében ő magát küldené Párbajozni Szandi ellen.

Pap Dorka állapota nem javult. A Kihívók reménysége a Medál játék reggelére sem érzi jobban magát. Csapattársai úgy érzik, ma pihennie kellene a fiatal sportolónak.

Szandi pozitív gondolatokkal áll a Párbajhoz. Elmondta, a verseny első hetei nem úgy alakult számára, ahogy tervezete, de mára már megerősödött és tudja, győztesként szeretne visszatérni a Párbajról.

Busa Gabi szerint Szandi hatalmas előnnyel indul azáltal, hogy tudja mi vár rá a Párbajban. Hogy milyen érzésekkel vágott neki a napnak Gabi, az a videóból kiderül!

Koloszár Enikő őszintén elmondta Palik Lászlónak, hogy mivel Szandi után neki van a legrosszabb statisztikája, az lenne a logikus döntés, ha Zsolti őt küldené Párbajra. A Bajnok lelkileg fel van készülve a legrosszabbra.

A Kihívók csapata az elmúlt hetekben megjárta a mennyet és poklot is. Palik László a küzdelem előtt Novák Zalánt kérdezte arról, hogy a múlt heti drámai Párbaj óta, hogyan tudtak így újjászületni hamvaikból.

Kezdetét vette a harc a Medálért! Az első futamban Szandi és Viki mérettettek meg.

A Bajnokok amazonja Gelencsér Timinek elárulta, nem csügged, hogy nem sikerült Medált szereznie. Szeret küzdeni, és mindent meg fog tenni a győzelemért a Párbajban, Medál nélkül is.

A női selejtező második futamában Enikő és Bogi csaptak össze, ahol a középdöntőbe jutás volt a tét.

Dorcinak már van egy Medálja. Vajon meg lett neki a második is?

Az utolsó női selejtező futam következett Gabi és Alexa csatájával.

Dávid és Adu eddig tizenkilencszer ment egymás ellen, ebből tízszer Adu nyert. Vajon ezúttal ki volt a jobb?

Zozonak és Dave-nek sincsen egyelőre Medálja, viszont a lehetőség adott volt, hogy megszerezzék az elsőt.

A női elődöntő első futamában Viki és Bogi mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket az Exatlon Hungary hajmeresztő pályáján.

Gabi és Dorci hatalmas meccseket szoktak egymással vívni, és eddig tizenhétszer csaptak össze.

Csapattársai tehetetlenül nézték, ahogy Dorka elterül a pálya mellett. A fiatal Kihívóhoz orvosok siettek, majd kórházba szállították, mert annyira kimerült.

A soron következő futamban Zozo és Adu mentek egymás ellen, kettejük közül került ki Zalán ellenfele.

Kezdetét vette a női döntő, ami két nyert meccsig tartott. Gabin és Vikin volt a sor, hogy bizonyítsanak.

Gabinak már van egy Medálja, vajon megszerezte a másodikat is?

Zalánnak kettő, Adunak egy Medálja van, azonban most lehetőséget kaptak, hogy egy újabbat nyerjenek.

Adu átvette a vezetést Zalánnal szemben, ha még egy pontot behúz, akkor megvan a Medál játék győztese.

A Bajnokoktól Busa Gabi, a Kihívóktól Adu Laci nyerte meg az életet jelentő Medálokat. Ez már a második alkalom, hogy Palik Laci a nyakukba akaszthatta a nagy becsben tartott tárgyat.

A Medál játék után óriási bejelentés érkezett Palik Lászlótól. A versenyzők feszült figyelemmel hallgatták a műsorvezető szavait.

Novák Zalán őszintén vallott arról, hogy mennyire örül annak, hogy Adu nyerte el a Medált, hiszen igaz barátjának tartja a Kihívót.

Csapattársai nagyon aggódnak Pap Dorkáért. Úgy érzik, a fiatal Kihívó túlhajtotta magát, kérésük ellenére is pályára állt a Medál játékban, amivel csak rosszabbodott az állapota.

Kocsis Szandi úgy érzi, még nagyon sok van benne, amit meg szeretne mutatni a műsorban, ezért úgy érzi, még nem jött el annak az ideje, hogy véget érjen számára a dominikai kihívás.

Kocsis Szandi megható pillanatok közepette mondott köszönetet csapattársainak, ám mondandóját nem tudta befejezni annyira elérzékenyült.

Mórádi Zsolt megosztotta Palik Lászlóval, hogy kit választott Kocsis Szandi ellenfelének. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik Bajnok lánynak kell megküzdenie a bennmaradásért, akkor kattints a videóra!

Elindult a küzdelem a versenyben maradásért, hatalmas súly nyomta Enikő és Szandi vállát.

Az első fordulóban Szandi elvesztette egy életét, azonban még semmi nem dőlt el.

Enikőnek és Szandinak is 3-3 élete maradt, Enikőnek azonban még maradt egy Medálja. Vajon fel is használja azt a Párbaj alatt?

Újabb izgalmas futam következett, azonban a Párbaj végkimenetele megjósolhatatlan volt.

Enikő elérkezett az utolsó lehetőséghez, hogy lehívja Medálját. Vajon élt vele?

Enikő az előző körben lehívta Medálját, de mivel elvesztette a futamot, már csak egy élete maradt. Vajon hogyan alakult ez az összecsapás?

Óriási csatát vívott egymással Kocsis Szandi és Koloszár Enikő... Egyiküknek azonban véget ért az Exatlon Hungary!

Kocsis Szandit nagyon megviselte a Koloszár Enikővel való Párbaja. Hogy miért, arról Palik Lászlónak mesélt az elképesztő csata után.

Koloszár Enikő elcsukló hangon, a sírással küzdve nyilatkozott a vesztes Párbaja után Palik Lászlónak.

Elérkezett a búcsú ideje: Koloszár Enikő mindent beleadott, hogy megnyerje a Párbajt, de végül alulmaradt Kocsis Szandival szemben.

Pap Dorka megsérült a Medál játék során, ezért kórházba szállították. A versenynap után visszatért a Kihívókhoz, ám semmi biztatót nem tudott mondani társainak, még az sem biztos, hogy újra pályára állhat.

Szandi a nap elején még alig izgult a közelgő Párbaj miatt, de győztesként visszatérve elárulta társainak, hogy elképesztően kemény harcot jelentett számára a verseny, sőt úgy érezte sokkhatás alá került, miközben azért küzdött, hogy továbbra is a csapat tagja maradjon.

Hétfőn két új csapattag érkezik a Bajnokokhoz, a pirosak pedig már készülnek arra, hogyan tudják majd őket a leggyorsabban felzárkóztatni, hogy a lehető legjobbak legyenek a versenyben.

A Kihívó fiúk este már a jövő heti taktikán gondolkoztak, céljuk pedig nem más, minthogy hazaküldjenek a versenyből egy Bajnok fiút.

A fiúk értékelték a legutóbbi Medál játékot, ám Adu nem maradéktalanul elégedett csapattársa, Böjte Dave teljesítményével, pedig a fiú mindenképpen szeretné legyőzni Zozot.

Tóth Dávid és Kocsis Szandi kettesben maradtak az este végén, a Bajnokok pedig őszintén beszélgettek a Párbajjal kapcsolatos érzéseikről.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 7. 22:29

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS