A Végjáték forgatókönyve nem sok jót tartogatott a Kihívók számára


A Kihívók elveszítették a Végjátékot, így tőlük kerülnek majd ki a párbajozók.

A tegnapi nap után Busa Gabriella meg akarta vigasztalni Szandit, megpróbált egy kis lelket önteni csapattársába, és hasznos tanácsokkal segíteni neki.

A szabályok előírják, hogyha valaki egy csapatból sérülés okán távozik, akkor abban az esetben pótolni kell a kieső játékost. A Bajnokok Kótai Misi helyett tehát új csapattársat kapnak, hogy ki ő, és hogyan fogadták a sportolót társai, az a videóból kiderül!

Sportbarátságot ápol Zsolti és Gabi, így a Bajnok lány nagyon örül annak, hogy köreiben köszöntheti a sportolót. A küzdelem kezdetekor pedig néhány jó tanáccsal is ellátta régi barátját.

Csollány Szilveszternek bár a nap elején voltak kétségei az új csapattársukkal kapcsolatban, most már azt nyilatkozta Palik Lászlónak, hogy nem bánja, hogy új ember érkezett hozzájuk.

A Kihívók is elmondták véleményüket az új játékos érkezésével kapcsolatban. A mai napra az egész csapat elhatározta, hogy nem hagyja annyiban a tegnapi vereséget, és küzdeni fognak a győzelemért!

Eljött a 10 nyert meccsig tartó Végjáték napja. A Kihívók mínusz 1 ponttal indulnak tegnapi vereségüknek köszönhetően. Az első futamban Dávid és Peti küzdött meg egymással.

A rajtvonalon ezúttal Brigi és Alexa. Az ő ádáz harcuk következett.

Eddig a Bajnokok vezetnek, de még közel sem dőlt el semmi. Újabb futam következett.

A soron következő futamban Gabi és Bogi kiélezett harca következett.

Átvették a vezetést a Kihívók. Vajon sikerszériájuknak Zozo gátat tud szabni?

Egyenlő állásnál Szandi és Timi futama volt soron.

A ma debütáló Mórádi Zsolt beavató futama következett Novák Zalán ellen.

Gelencsér Timi Mórádi Zsoltot kérdezte arról, hogy milyen érzésekkel jött le az Exatlon Hungary pályájáról. A sportoló elmondta, hogy bár nem ment minden zökkenőmentesen, de számított is erre, hiszen minden kezdet nehéz.

A folytatásban Gabi és Alexa próbálták meg újabb ponthoz juttatni csapatukat.

Nagyon elhúztak a Bajnokok. Vajon Adu a soron következő futamban tud szépíteni?

Zozo és Peti eddig kétszer mentek egymás ellen, most jött a harmadik közös futamuk.

Fej-fej mellett haladt mindkét csapat a Végjáték napján. Brigi és Timi futama következett.

Egyenlő állásnál Zsolt és Sándor ádáz harca következett.

Aki ma a Végjáték napján veszít, annak két csapattagját kell majd delegálni másnap a Párbajra. Vajon ez elég motiváció volt Szandi és Dorka számára?

7:5 az állás. A rajtnál Dávid és Zalán.

Két tökéletes atléta futama következett. Zsolt és Peti is két-két meccsen van túl eddig a mai napon, azonban most egy újabb harc elé néztek.

Hihetetlenül szoros az állás a két csapat között. Gabi és Alexa ádáz futama jött a folytatásban.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Vajon Szilveszter meg tudja szerezni a győztes pontot?

Alexa és Bogi nem könnyítették meg egymás dolgát, ugyanis hihetetlenül szoros futamban dőlt el köztük, hogy ki a jobb.

A Végjáték végjátékában sem maradtunk izgalmak nélkül. Óriási harc következett Zozo és Zalán között.

A ˝Hirtelen halál˝ futamában dőlt el, hogy melyik csapatnak kell delegálni két versenyzőjét a másnapi Párbajra.

Dorci saját magát hibáztatja azért, hogy Bajnok csapatnak sikerült győzedelmeskednie. A Kihívó a futam után összezuhanva kért bocsánatot társaitól.

Az Exatlon Hungary második Végjátékát hihetetlen küzdelemben ezúttal a Bajnokok hozták legújabb csapattársuk, Mórádi Zsolt közreműködésével.

Dorci a legrosszabb pillanatban rontott, ezzel pedig egy Kihívónak távoznia kell majd a holnapi napon. A versenyzőt nagyon bántja a dolog, hogy "miatta" kell majd hazamennie valakinek a csapatából.

A Kihívóknál férfi Párbaj van a héten, Péternek pedig már biztosan az indulók között van a neve, hiszen neki van a legrosszabb statisztikája a versenyben.

A Bajnokok Misi távozása után megerősödtek, jól mutatja ezt az is, hogy megint győzedelmeskedtek a Kihívók felett. Novák Zalán az este folyamán kifejtette véleményét a Kihívók helyzetéről, és arról is, hogy vajon min mehetett el számukra a mai nap.

A Bajnokok az esti csapatmegbeszélés során köszönetet mondtak Zsoltinak a fantasztikus teljesítményéért. Bár a tegnapi napot is megnyerték, a sportolóval még fantasztikusabb teljesítményt nyújtott a csapat a pályákon.

A Kihívó fiúk szerint voltak olyan lányok is a csapatban, akik nem igazán akartak küzdeni, teljesítményük nem volt túl szimpatikus nekik.

Kriston Peti lesz a holnapi Párbajon az egyik biztos résztvevő, hogy ki lesz ellenfele, azt majd Pap Dorka dönti el. A Kihívó lány azonban segítséget kért társaitól, mivel egyedül nem tudja majd eldönteni azt, hogy ki legyen társa ellenfele a küzdelemben.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 9. 22:15
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS